Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen degerlendırdın askım nasılsa oyuzden kafan rahat olsun bence catlamayıda bugünden say sen yenı ates ölçer alıp yarın denersın o zaman bellı olur

merhaba,klomen kullanıp iğne yapmadan hamile kalan var mı?cuma günü gittim doktora 17-18 mm olmuş ve birden fazla yumurta var dedi,iğne vermedi gerek yok çoğul olur büyük ihtimalle zaten dedi.ben çoğul gebelik için klomen istemiştim ama iğnesz de olur dedi kafalar karışık benim

Valla sorma bizimde annemin bizde kaldığı zamana denk geldi. Çok zor oldu tutmazsa şaşmam kırk takla attık yapabilmek için
Aayy niye böyle oluyor ya bizde de yıllardır görüşmediğim üniversite de ev arkadaşım yatılı geldi eşiyle yahu dedim bu zamana nasıl denk getirdiniz biraz anlatsaniza dedim? Demedim tabi onlara içimden söyledim yaptık ettik ama nasıl oldu hiç bilmiyorum merakla sonucu bekliyorum hala umarım iki arada bir derede olmuştur

Valla ya zamanlama çok fena oldu ama napalım sağlık olsun. Bi arkadaşım annesi evşnde misafirken gizlice yapmıştı eşiyle şimdi hamile gelecek olan bebe her türlü geliyo

Ya bende olcmicem ateş olayı beni çok gerdi bırak yataktan kalkmayı deli gibi gün içerisinde ateş ölçüyorum 0.1 düşünce bile üzülüyorum ay yok bana hiç iyi gelmedi ateş benim bazı şeyleri bilmemem daha sağlıklı bence özellikle 3-4 gündür iyice saçmaladı zaten bir iniyor bı çıkıyor ya ateş ölçer bozuk ama yeni aldık ya da ben bozuluyorum bekleye bekleye

Klomen kullananların topicleri var canım oralardan daha iyi fikir alırsın ben de burdan okuyup öğrenip klomen istedim doktorumdan ama benim yumurtalarım zaten gelişiyordu sanırım ki klomenle hepsi 17 cm den 20 cm e kadar 4 yumurtam oluştu hepsi güzel falan dedi çatlatma iğnesi olmama rağmen biri kiste dönüştü maalesef. zaten o yumurtalar illaki çatlayacak ama çatlatma iğnesinin amacı kist oluşumunu engellemek ve birde üzerine 36 saat falan ilişki takvimi oluşturduğundan çatlama daha garanti oluyor. Ama tabi hormon nihayetinde alınmazsa daha iyi sağlık açısından

Bende de düzensizlik olduğu için baya silik cıktığı günün ertesi günü koyulaştı dengesiz gitti sabah 11 gibi kahvaltı bile yapmadan ikinci idrarla yapmıştım ben.heran koyulaşabilir bence seninkide
Aynen bendede aynıları oluyor canım.6.deneyişim çok yoruldum artık. bu ayda tutmszsa hastaneye gidecem klomen vs diye ilaç varmış ne verirse başlayacağım

Kızlar dün gece saat 1:15 vajinamda sanki ilişkiye girersin vajinan kuru gibi olduğunda bi gerginlik hissedersin hafif bi sızı öyle hissediyorum, sanki vajinama bir şey şokmuşlar orada unutmuşlar gibi hafif bir acı ağrı gerginlik hissediyorum ben daha önce böylesi bir şey yaşamadım. uyandım şimdi lavabodayım yine bu sızıyı hissediyorum ince ince ara ara halla halla üşüttüm mü acaba diyeceğim hafta sonu evdeydimde üşütecek bir şeye yapmadım. Ateş tablom da bu şekilde kızlar dün bir düştü bir kademe bugün çıktı yine pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues adını etiketleyemediğim ateşçikızlarım bi bakıverin hele ateşim için

Aynen bendede aynıları oluyor canım.6.deneyişim çok yoruldum artık. bu ayda tutmszsa hastaneye gidecem klomen vs diye ilaç varmış ne verirse başlayacağım
Aynen canım bende adeti bekliyorum klomen çatlatma ne derse tamamım yoruldum cunku.gerek kalmaz ikimize de inşallah ama ben gidicem gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…