- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.541
Sen degerlendırdın askım nasılsa oyuzden kafan rahat olsun bence catlamayıda bugünden say sen yenı ates ölçer alıp yarın denersın o zaman bellı olurYa saat 4 buçuğa gelirken ölçtüğümde 36.7 idi. 6:15 te 36.2 çıktı defalarca ölçtüm ya artık yoruldum gerçekten ne olacaksa olsun bu ay diyorum adet olayım da önüme bakayım cidden heves kalmadı ya keşke diyorum evde ovu testi olsaydı çünkü dün akıntının sonu geldi oldu bitti bence
Aayy niye böyle oluyor ya bizde de yıllardır görüşmediğim üniversite de ev arkadaşım yatılı geldi eşiyle yahu dedim bu zamana nasıl denk getirdiniz biraz anlatsaniza dedim? Demedim tabi onlara içimden söyledimValla sorma bizimde annemin bizde kaldığı zamana denk geldi. Çok zor oldu tutmazsa şaşmamkırk takla attık yapabilmek için
Valla ya zamanlama çok fena oldu ama napalım sağlık olsun. Bi arkadaşım annesi evşnde misafirken gizlice yapmıştı eşiyle şimdi hamileAayy niye böyle oluyor ya bizde de yıllardır görüşmediğim üniversite de ev arkadaşım yatılı geldi eşiyle yahu dedim bu zamana nasıl denk getirdiniz biraz anlatsaniza dedim? Demedim tabi onlara içimden söyledimyaptık ettik ama nasıl oldu hiç bilmiyorum merakla sonucu bekliyorum hala umarım iki arada bir derede olmuştur
Aaayyy hadi darısı başımıza o zamanValla ya zamanlama çok fena oldu ama napalım sağlık olsun. Bi arkadaşım annesi evşnde misafirken gizlice yapmıştı eşiyle şimdi hamilegelecek olan bebe her türlü geliyo
Ya bende olcmicem ateş olayı beni çok gerdi bırak yataktan kalkmayı deli gibi gün içerisinde ateş ölçüyorum 0.1 düşünce bile üzülüyorum ay yok bana hiç iyi gelmedi ateş benim bazı şeyleri bilmemem daha sağlıklı benceYa saat 4 buçuğa gelirken ölçtüğümde 36.7 idi. 6:15 te 36.2 çıktı defalarca ölçtüm ya artık yoruldum gerçekten ne olacaksa olsun bu ay diyorum adet olayım da önüme bakayım cidden heves kalmadı ya keşke diyorum evde ovu testi olsaydı çünkü dün akıntının sonu geldi oldu bitti bence
Klomen kullananların topicleri var canım oralardan daha iyi fikir alırsın ben de burdan okuyup öğrenip klomen istedim doktorumdan ama benim yumurtalarım zaten gelişiyordu sanırım ki klomenle hepsi 17 cm den 20 cm e kadar 4 yumurtam oluştu hepsi güzel falan dedi çatlatma iğnesi olmama rağmen biri kiste dönüştü maalesef. zaten o yumurtalar illaki çatlayacak ama çatlatma iğnesinin amacı kist oluşumunu engellemek ve birde üzerine 36 saat falan ilişki takvimi oluşturduğundan çatlama daha garanti oluyor. Ama tabi hormon nihayetinde alınmazsa daha iyi sağlık açısındanmerhaba,klomen kullanıp iğne yapmadan hamile kalan var mı?cuma günü gittim doktora 17-18 mm olmuş ve birden fazla yumurta var dedi,iğne vermedi gerek yok çoğul olur büyük ihtimalle zaten dedi.ben çoğul gebelik için klomen istemiştim ama iğnesz de olur dedi kafalar karışık benim
Canım normal o..herkeste oluyor.dışaro akan çok çok az.doktor normal dedi banaAyy kızlar yaaa bizim değerlendirme oldu eşim biraz bekledi de sperm dısarı gitmesin diye yinede o an sızıntı oldu hepsi mi giitti bilmiyorum.bu başınıza geliyo mu boşa gidiyo gibiMevsimlisan A Arelikooo bebekheyecani @TASUU fnd_50 melegim can Safransari
3. Aşamada takılı kaldım nerde paylaşacamAdim adim ekran goruntulerini paylastim ekte.
Fazlası çıkar canım boşa gitmez merak etme hepimizde oluyorCanım normal o..herkeste oluyor.dışaro akan çok çok az.doktor normal dedi bana
Benim ateşim hiç bu kadar yüksek değil acaba bende bir problem mi var yada ateş ölçerimde gerçi yeni ateşölçerSen eczaneden fln gör al başka bıtane bugunde 36.7 olarak kaydet mesela ben ılk olctıgum 36.8 sımdı 36.9 okadar farketmesı bıle omkansızfnd_50
Dıl altındanmı ölçüyorsun acaba , ve herkesın ates seviyesi kendıne goredır canım benım dusuk atesım 36.5 olur senın yuksegın 36.5 36.6 olurBenim ateşim hiç bu kadar yüksek değil acaba bende bir problem mi var yada ateş ölçerimde gerçi yeni ateşölçer
Oda normal aşkım takılma sen bende de hep öyle oluyor normal oCanım ayağa kalkınca çıkanlara takılmıyorum da içimden cıkarken gidenlere kafam takılıyo
Normalı dışarı akması degılmı zaten nasıl orda kalsın mantıken kalamaz bana göre benımde hep akıyor fosur fosur olduğu gıbı gerı kalkmazsamCanım normal o..herkeste oluyor.dışaro akan çok çok az.doktor normal dedi bana
Aynen bendede aynıları oluyor canım.6.deneyişim çok yoruldum artık. bu ayda tutmszsa hastaneye gidecem klomen vs diye ilaç varmış ne verirse başlayacağımBende de düzensizlik olduğu için baya silik cıktığı günün ertesi günü koyulaştı dengesiz gitti sabah 11 gibi kahvaltı bile yapmadan ikinci idrarla yapmıştım ben.heran koyulaşabilir bence seninkide
Benimde geçen öyleydi canım.Gebeliğe yorar dim hep ama malesef olmadıCanım benimde catlamadan sonra 6. Günüm bugün çok akıntım var birazda sarı ne olcak acaba
Aynen canım bende adeti bekliyorum klomen çatlatma ne derse tamamım yoruldum cunku.gerek kalmaz ikimize de inşallah ama ben gidicem gibi hissediyorumAynen bendede aynıları oluyor canım.6.deneyişim çok yoruldum artık. bu ayda tutmszsa hastaneye gidecem klomen vs diye ilaç varmış ne verirse başlayacağım