- 14 Aralık 2022
- 123
- 174
- 37
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.461
Adim adim ekran goruntulerini paylastim ekte.Ateş linkini nasıl ekledin canım ben de yapam
Bir de ben de esim de ekteki takviyeyi kullaniyoruz.Daha once yazmistim ama ismimi listede goremedim. Beni de ekler misin lutfenMervenur277 ? Sat 18 aralik bat 17 ocak. Agustostan beri deniyoruz. Ben 35 yasindayim, esim 37. Ilk bebis olacak, olursa tabii. Ne kadar zormus ya bu isler. Ovulasyon testi ile takip yapiyorum pazartesiden beri. Ates takibine de basladim, linki buraya birakiyorum. 78fec3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Çok doğru çok güzel söylüyorsun ben dışardan duysam inan bende hatta daha da fazlasını derim ama malesef içindeyken öyle olmuyor ayrıca benim çocuk için son şansım son bir kaç senem belki de ben çok iyi anne olabilecekken sırf bana kötü diye ki her zaman değil ayda bir kısır döngümüz onun yüzünden kendi anne olma isteğimden feragat edemem hoş Allah ta nasip etmedi zaten şimdiye kadar ben de hayırslısj buymuş demekki diyorum zaten. Zaten ben Allah tan istiyorum ,çocuk isterken yuva da istiyorum eşimle huzur da istiyorum yuvam olmasını istiyorum yani verip vermemek te Allah tan . Klasik lafım Allah ın verdiği de vermediiği de başım üstüne isyandan esirgesin diye .Bence kesinlikle böyle bir insandan çocuk yapmayın kesinlikle siz çocuğuma şöyle böyle bakarım desenizde evladınız böyle bir insanı babasj olarak isteyecek mi ileride bunu düşünün çocuklar anne babasını seçemiyor o yüzden o çocuğa layık anne baba olabilecek miyiz diye düşünüp çocuk yapmamız gerekiyor emin olun başa gelmeden pek bilinmiyor benim ailemden birisi ayrıldı 2 çocuğu var babaları hiç yüzlerine bakmıyor çocuklar psikolojik tedavi görüyor hiç bir anne hem annelik hem babalık yapamaz maalesef hepsinin yeri ayrı emin olun bir evladım var ve çocuğumla en çok ben ilgileniyorum eşim calıstığı icin yoğun olarak ne kadarda olsa babasını gördüğü an kendinden geçiyor sevinçten o yüzden çok iyi düşünün ve sizi değersiz hissettiren hiçbir yerde durmayın size bu hakaretleri savuran insanı baba yapmayın evdende o defolsun gitsin afedersiniz kış ayı kadın başınıza iti var kopuğu var siz neden gittiniz kendinize değer verin herşeyden önce
Yarın test yapacakmısınDündü canım 31 Aralık
KararsızımYarın test yapacakmısın
Ediyor canım etmez mi sabah bensiz kalkmaya ödü kopuyor ama çenesine bir kere vurmaya görsün gazı gidene kadar konuşması lazım. Bu sırada da kırıcı oluyor işte ben de o yğzden kaçıyorum napayım kaçmadığımda daha kötü sonuçlanıyor çünkü her türli herşeyi denedim en sağlıklısı bu malesef daha iyi bir çözüm bulana kadar))Yanlış anlama ama sanki nasrsit kişiliğin belirtileri gibi aramiyormu derken yani dışarıda nerde kalacaksın evine gel vs diye merak etmiyormu
Bence regl olmazsan yap cnm bende sabah eczaneye gidicem yapmak istemiyorum ama tutamam kendimi biliyorumKararsızımsence ?
Benden san tavsiye bekle canım oğlumda 45 ile öğrendim 10 gün sonra 2.150 filan oldu bebek kalp atisi vs göremedik 1 hafta sonra gördük kendini hic strese sokma en az 10 gün beklemeni tavsiye ederimBen de o nedenle doktora daha gitmeyeyim dedim. Ama ne zaman gidilir, kese ne zamanlarda görülür hiç bilmiyorum. Bilgi varsa paylaşır mısınız benimle de:). Tüp bebek olan bir arkadaşıma doktor 1gün ver 1 gün verme.. katlanarak artacak sağlıklı artıyor mu takip edecez demişti o yüzden ptesi gideyim kan vermeye dedim ama artmaz mı diyorsunuz?
İnşallah yükselir bebeğim. Akıntın varsa çatlamıştır korkma. Benim akıntı bitti mesela. Ateş de yükseldi. Garanti olsun diye ovulasyon da yaptım. Yumurtlama bitmiş anladımEvet kuzu yumurtlama olmus oluyor bir gün önce. Yarın yükselirse bugün çatladığını anlamış olucam.
Anladım canım tr de goremedım de ondan sordum güzelce yakalarsın ınsallah yumurtanıTelano. Yurt disinda yasiyorum, internetten satin almistim.
Kızlar bence merkür retrosu. Biraz saçma gelicek ama inanılmaz bir gerginlik yaratıyo etrafta. Ben de aşırı gerginim kocam sakin allahtan yoksa 30 kere kavgaya tutuşmuştukYaaa kıyamam vallahi bu ara herkeste bir şey var biz de geçen çok kötüydük yeni yeni düzeliyoruz inşallah bir an önce siz de iyi olursunuz canım benim ben de seni merak ettim bu süreçlerden geçiyoruz işte maalesef evet çok üzülüyoruz ama inşallah az hasarla atlatalım
Yok ne saçması haklısın valla bence deKızlar bence merkür retrosu. Biraz saçma gelicek ama inanılmaz bir gerginlik yaratıyo etrafta. Ben de aşırı gerginim kocam sakin allahtan yoksa 30 kere kavgaya tutuşmuştukPapatyamaviss
Yani tabi ki herkes anne baba olmayı hakediyor tabiki rabbim inşallah sizede nasip eder ama gerçekten mutsuz ilişkideki çocuk normal büyümüyor size bir kardeş tavsiyesi olsun inanın bir süre sonra çocuğunuz icin çoğu şeye katlanıyorsunuz kendinizide düşünmüyorsunuz hiç öyle çocuğum olmaz diye düşünmeyin allah vermediysede belkide bu durumlardan dolayı vermemiştir bazen şer gibi gözüken şeyler hayırdır hayır gibi gözüken şeyler şerdir unutmayın ve kendinizi sakın üzmeyin ama öyle bir narsist kişilikle ömür geçmez sadece kendinize yazık olur gül gibi yaşamanız gereken yaşları mutsuz yaşarsınız hakkınızda hayırlısı olsun bunu sizi üzmek icin söylemiyorum ufak bir tavsiye sadece böyle sokaklarda olmayın kendinize yazık etmekten başka birşey değil ya ailenize sığının yada gitmesi gereken kişi eşiniz.Çok doğru çok güzel söylüyorsun ben dışardan duysam inan bende hatta daha da fazlasını derim ama malesef içindeyken öyle olmuyor ayrıca benim çocuk için son şansım son bir kaç senem belki de ben çok iyi anne olabilecekken sırf bana kötü diye ki her zaman değil ayda bir kısır döngümüz onun yüzünden kendi anne olma isteğimden feragat edemem hoş Allah ta nasip etmedi zaten şimdiye kadar ben de hayırslısj buymuş demekki diyorum zaten. Zaten ben Allah tan istiyorum ,çocuk isterken yuva da istiyorum eşimle huzur da istiyorum yuvam olmasını istiyorum yani verip vermemek te Allah tan . Klasik lafım Allah ın verdiği de vermediiği de başım üstüne isyandan esirgesin diye .
Pik ne demek acabaCanım yanlış söylemiş olmayayım ama sanki pik değil de çatlama bugün bende bu şekildeyiö de
Bencede var birseyler bugün o kadr gergindimki Allahtan eşim sakinKızlar bence merkür retrosu. Biraz saçma gelicek ama inanılmaz bir gerginlik yaratıyo etrafta. Ben de aşırı gerginim kocam sakin allahtan yoksa 30 kere kavgaya tutuşmuştukPapatyamaviss
Koyuluğun en yüksek olduğu iki çizgi aynı koyulukta olan test yani yumurtanın olgun bir hale gelmesiPik ne demek acaba
Merhaba, konuyu tam olarak bilmiyorum ama benim annem ve babam da böyle inanın çok kötü bir durum. Hem annem yıprandı hem çocuklar olarak biz yıprandık. Kimse vazgeçilmez değildir. Bunu sizde biliyorsunuz. Saygı yoksa ben devam eden evliliklere çok üzülüyorum. İnşallah hayırlısı olur hakkınızda.Susmuyor ki ya arıyor ya yazıyor zaten hala yazıyor sen şöylesin sen böylesin sanki sokaktan toplamış kahramanım olmuş havalar bin beş yüz arada hakaret arada küfür arada tehdit arada yalvarma ilan ı aşk ne halt yediği belli değil
Çok haklısın canım çok sağol ben de farkındayım insan kendş emeğine de kıyamıuor ha düzelir ha dğzelir derken ömür geçiyor zaten.
Merhaba, konuyu tam olarak bilmiyorum ama benim annem ve babam da böyle inanın çok kötü bir durum. Hem annem yıprandı hem çocuklar olarak biz yıprandık. Kimse vazgeçilmez değildir. Bunu sizde biliyorsunuz. Saygı yoksa ben devam eden evliliklere çok üzülüyorum. İnşallah hayırlısı olur hakkınızda.