Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 33E99C47-6612-43EA-8295-80C3CD467B20.jpeg
    86,9 KB · Görüntüleme: 44
  • EDC99655-6E04-4481-BD78-7D50CE7FCA75.jpeg
    75,1 KB · Görüntüleme: 42
  • BFD4D5A8-5423-417C-8EED-D1A48640AEB8.jpeg
    71,9 KB · Görüntüleme: 46

Eklentiler

• E65C07FD-2622-4379-85B7-3EB19A87DB5D.jpeg
    142,7 KB · Görüntüleme: 51
Çok doğru çok güzel söylüyorsun ben dışardan duysam inan bende hatta daha da fazlasını derim ama malesef içindeyken öyle olmuyor ayrıca benim çocuk için son şansım son bir kaç senem belki de ben çok iyi anne olabilecekken sırf bana kötü diye ki her zaman değil ayda bir kısır döngümüz onun yüzünden kendi anne olma isteğimden feragat edemem hoş Allah ta nasip etmedi zaten şimdiye kadar ben de hayırslısj buymuş demekki diyorum zaten. Zaten ben Allah tan istiyorum ,çocuk isterken yuva da istiyorum eşimle huzur da istiyorum yuvam olmasını istiyorum yani verip vermemek te Allah tan . Klasik lafım Allah ın verdiği de vermediiği de başım üstüne isyandan esirgesin diye .

Yanlış anlama ama sanki nasrsit kişiliğin belirtileri gibi aramiyormu derken yani dışarıda nerde kalacaksın evine gel vs diye merak etmiyormu
Ediyor canım etmez mi sabah bensiz kalkmaya ödü kopuyor ama çenesine bir kere vurmaya görsün gazı gidene kadar konuşması lazım. Bu sırada da kırıcı oluyor işte ben de o yğzden kaçıyorum napayım kaçmadığımda daha kötü sonuçlanıyor çünkü her türli herşeyi denedim en sağlıklısı bu malesef daha iyi bir çözüm bulana kadar))

Benden san tavsiye bekle canım oğlumda 45 ile öğrendim 10 gün sonra 2.150 filan oldu bebek kalp atisi vs göremedik 1 hafta sonra gördük kendini hic strese sokma en az 10 gün beklemeni tavsiye ederim

Evet kuzu yumurtlama olmus oluyor bir gün önce. Yarın yükselirse bugün çatladığını anlamış olucam.
İnşallah yükselir bebeğim. Akıntın varsa çatlamıştır korkma. Benim akıntı bitti mesela. Ateş de yükseldi. Garanti olsun diye ovulasyon da yaptım. Yumurtlama bitmiş anladım

Kızlar bence merkür retrosu. Biraz saçma gelicek ama inanılmaz bir gerginlik yaratıyo etrafta. Ben de aşırı gerginim kocam sakin allahtan yoksa 30 kere kavgaya tutuşmuştuk Papatyamaviss

Kızlar bence merkür retrosu. Biraz saçma gelicek ama inanılmaz bir gerginlik yaratıyo etrafta. Ben de aşırı gerginim kocam sakin allahtan yoksa 30 kere kavgaya tutuşmuştuk Papatyamaviss
Yok ne saçması haklısın valla bence de fnd_50 ama bu retrolarda hep gergınlık kötülük bıkere ıyı bısey ıcın gelse

Yani tabi ki herkes anne baba olmayı hakediyor tabiki rabbim inşallah sizede nasip eder ama gerçekten mutsuz ilişkideki çocuk normal büyümüyor size bir kardeş tavsiyesi olsun inanın bir süre sonra çocuğunuz icin çoğu şeye katlanıyorsunuz kendinizide düşünmüyorsunuz hiç öyle çocuğum olmaz diye düşünmeyin allah vermediysede belkide bu durumlardan dolayı vermemiştir bazen şer gibi gözüken şeyler hayırdır hayır gibi gözüken şeyler şerdir unutmayın ve kendinizi sakın üzmeyin ama öyle bir narsist kişilikle ömür geçmez sadece kendinize yazık olur gül gibi yaşamanız gereken yaşları mutsuz yaşarsınız hakkınızda hayırlısı olsun bunu sizi üzmek icin söylemiyorum ufak bir tavsiye sadece böyle sokaklarda olmayın kendinize yazık etmekten başka birşey değil ya ailenize sığının yada gitmesi gereken kişi eşiniz.

.
Merhaba, konuyu tam olarak bilmiyorum ama benim annem ve babam da böyle inanın çok kötü bir durum. Hem annem yıprandı hem çocuklar olarak biz yıprandık. Kimse vazgeçilmez değildir. Bunu sizde biliyorsunuz. Saygı yoksa ben devam eden evliliklere çok üzülüyorum. İnşallah hayırlısı olur hakkınızda.

Çok haklısın canım çok sağol ben de farkındayım insan kendş emeğine de kıyamıuor ha düzelir ha dğzelir derken ömür geçiyor zaten
İnşallah ya düzelir ya da ben artık ikna olup gönlümü soğutabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…