Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha once yazmistim ama ismimi listede goremedim. Beni de ekler misin lutfen Mervenur277 ? Sat 18 aralik bat 17 ocak. Agustostan beri deniyoruz. Ben 35 yasindayim, esim 37. Ilk bebis olacak, olursa tabii. Ne kadar zormus ya bu isler. Ovulasyon testi ile takip yapiyorum pazartesiden beri. Ates takibine de basladim, linki buraya birakiyorum. 78fec3 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Eklentiler

• F6C92A2B-2CCE-4056-85E6-02D30D6D2BAF.jpeg
    176,9 KB · Görüntüleme: 55
Allah onun mükâfâtını verecek sana ne vefalısın sen onun duası yeter sana doktora gittin mi hersey yolunda mı
Amin canım amin
Evlendikten 4 ay sonra kistim patladı şans mı kader mi sağ yumurtalığımı aldılar bütün değerlerim alt üst oldu tabi ama tek taraf olmasına rağmen her ay 4 5 yumurtam oluyor solda yaşıma ve tek yumurtalık olmama rağmen değerlerim gayet iyi iki senedir benden kaynaklı sanarken kavga ettiğimizde sen kısırsan benim suçum ne diye yüzümede vurdu kaç defa çünkü kendi oğlu var iki hafta önce zor bela ikna ettim sperm testine girdikki sonuçlara bir baktık bomboşmuş değil ki ben 18 yaş tazeliğiyle bile olmaz o değerlerle . 14 milyon sperm çıktı ya Allah ın sopası yok işte o kadar kasıldı kasıldı buz gibi çarptı suratına sonuçlar

Peki ne dedi sana tedavi başladılar mu

Bence kesinlikle böyle bir insandan çocuk yapmayın kesinlikle siz çocuğuma şöyle böyle bakarım desenizde evladınız böyle bir insanı babasj olarak isteyecek mi ileride bunu düşünün çocuklar anne babasını seçemiyor o yüzden o çocuğa layık anne baba olabilecek miyiz diye düşünüp çocuk yapmamız gerekiyor emin olun başa gelmeden pek bilinmiyor benim ailemden birisi ayrıldı 2 çocuğu var babaları hiç yüzlerine bakmıyor çocuklar psikolojik tedavi görüyor hiç bir anne hem annelik hem babalık yapamaz maalesef hepsinin yeri ayrı emin olun bir evladım var ve çocuğumla en çok ben ilgileniyorum eşim calıstığı icin yoğun olarak ne kadarda olsa babasını gördüğü an kendinden geçiyor sevinçten o yüzden çok iyi düşünün ve sizi değersiz hissettiren hiçbir yerde durmayın size bu hakaretleri savuran insanı baba yapmayın evdende o defolsun gitsin afedersiniz kış ayı kadın başınıza iti var kopuğu var siz neden gittiniz kendinize değer verin herşeyden önce

Yaaa kıyamam vallahi bu ara herkeste bir şey var biz de geçen çok kötüydük yeni yeni düzeliyoruz inşallah bir an önce siz de iyi olursunuz canım benim ben de seni merak ettim bu süreçlerden geçiyoruz işte maalesef evet çok üzülüyoruz ama inşallah az hasarla atlatalım

Yanlış anlama ama sanki nasrsit kişiliğin belirtileri gibi aramiyormu derken yani dışarıda nerde kalacaksın evine gel vs diye merak etmiyormu

Git canım evine yaaa napacan dışarda yazıkgünah aramadı mı gel diye o kocan
Yok yavrum açmıyorum yazdıkları rezalet zaten böyle kafam rahat en azından evde olsam korkudan kalbim yerinden çıkacak gbi oluyor çekirdek çitliyorum şimdi biraz açıldım valla bu stresle çocuk benim için lüks zaten

Kızlar bende çalışmalara başladım bat 21i adetim 2 gün oldu biteli ben yumurta takibi yapmıyorum rast gele yapıyoruz uygulamaya göre 5inde yumurtlamam 2. Çocuğu planlıyoruz allahın izniyle inşallah hepimiz mutlu haberler alırız 2 kaset testim var diğer aylardan folik asitte sipariş ettim yanında 2 tanede prodoctor siparis ettim bir çoğunda yanlış sonuç versede ben oğlumu onunla öğrenmiştim en fazla 2 testle kesinleştirmeden inanmam olur biter hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…