Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet seninle hep aramızda iki gün oluyordu bak bu sefer bayagı geciktin ben 25 aralık pik ti belki bu ay yumurtlamıyosundur 12 ayın hepsinde de yumurtlama olmazmışya ondan dedim canım
Evet canım ama 3-4 gündür yumurtlama akıntım var canım kasık ağrım da var bir türlü çatlayamadı ama inşallah bugün catlamıstır yarınki ateşten belli olacak artık. Bir de ben bu ay domuz gribi oldum bayağı ateşlendim enfeksiyon bayağı oldu ona bağlıyorum gecikmesini

Bende 40 yaşımdayım inş dediğin olur kimse bilmese Allah bilsin ben canımı sıktığımla kalıyorum kimseyim şeyinde değil eşimi de Allah islah etsin

Öyle tabi kendi canlarına bişey olmasın yeterki benimki öyle değil işte bırakmıyor bensiz de yapamıyor benle de yapamıyor tuvalete gitsem peşimden geliyor kapıda konuşuyor ya da telefon açıyor odaya kapansam kıracak gibi vuruyor bütün bina inliyor çin işkencesi edecek yani bırakmıyor desenki geç oldu uyur belki yok uyumuyor da domuz gibi direniyor sabahlıyor gerekirse kendince konuşsun yeter ki peygamber sabrı yetmiyor inanki daha da detay anlatsam zaten manyakmısın ne duruyorsun hala dersin seviyorum işte benimki de hastalık demekki

Haklısın sevince çekiyorsun işte o yüzden hiç demem ki manyakmısın sen diye umarım düzelir

Git bi otelde kal barı ya arabada uyunurmu kuzum.uygun bır otele orda kal eve gitmeyeceksın madem.yada bı arkadasına fln gıt arabada kalma bu sogukta.bencede senınkı bıraz takıntı derecede baglılık kuzu ya ( yıllarca bekle sımdı boyle hala vazgeceme.belli derın bır ask ama dısarda kalmanı gerektırcek bı ask olmaz,tamam tutkuludır bagırır cagrırsn ama arabada yatacak kadarsa orda bır sıkıntı vardır

Bende 40 yaşımdayım inş dediğin olur kimse bilmese Allah bilsin ben canımı sıktığımla kalıyorum kimseyim şeyinde değil eşimi de Allah islah etsin
Amin canım aynen öyle Allah biliyor niyetimizi yeter
Ben kayınvalideme baktım yatalak bir buçuk sene yazın vefat etti kendi hep söylerdi kendi kızından iyi baktım bebek gibi baktım yıkadım ettim altını temizledim yemeğini tatlısını verdim belim ağrır aman çocuk istiyorum demeden taşıdım zorladım kendimi kimsenin aklına bile gelmiyor şimdi Bugün o kadar doldumki mezarına gittim onunla dertleştim
Allah büyük

En çok düşünsene hamilesin içinde büyüyor sağlıkla onu hissediyorsun me müthiş bir şey Rabbimşn basıl bir büyük mucizesi açan bende hamilelik yaşayabilecek miyim diye düşünüyorum sağlıklı bebeğimiz olsun inş

Canım kaç kere otelde kaldım bu defa da pislik yapıyor çöpe atacak paran çok tabi diye otellere baktım en normali 1000 lira olmuş Marketten kitap aldım klimayı açtım bi şekilde sabahlayıp yarın da anneme giderim napayım yarın geceye de Allah kerim

Hakkında hayırlısı olsun canm zor durum herkes yaşadığını kendi bilir tabi Peki bu süreçte yani eve gitmeyince aramazmi nerdesin nerde kaldın vs diye

Evet seninle hep aramızda iki gün oluyordu bak bu sefer bayagı geciktin ben 25 aralık pik ti belki bu ay yumurtlamıyosundur 12 ayın hepsinde de yumurtlama olmazmışya ondan dedim canım
Benimde 25 i pik 26 da devam etti 27 Aralık sabaha karşı çatladı 8 de test yaptım sabah çatlamıştı bende 10 ocağı bekliyorum

Allah onun mükâfâtını verecek sana ne vefalısın sen onun duası yeter sana doktora gittin mi hersey yolunda mı

Benim aklımda olan sağlık ocagina gitmek zaten canım daha önce vermedim hiç süreçleri bilmiyorum ama ben kan değerlerime baktırmak istesem sadece haftanın 2 günü kan veriliyor. Gebelik için her gün veriliyordur belki bilmiyorum

Hakkında hayırlısı olsun canm zor durum herkes yaşadığını kendi bilir tabi Peki bu süreçte yani eve gitmeyince aramazmi nerdesin nerde kaldın vs diye
Susmuyor ki ya arıyor ya yazıyor zaten hala yazıyor sen şöylesin sen böylesin sanki sokaktan toplamış kahramanım olmuş havalar bin beş yüz arada hakaret arada küfür arada tehdit arada yalvarma ilan ı aşk ne halt yediği belli değil

Sen beni terk ettin

Papatyamaviss beni terk ettin sen yoksun ortalıkta

Askım çok berbat bı haftasonu gecırıyormus malesef kocamla devamlı dıdısıyoruz tatlı dıdısme degıl belırteyım moralım bozuk bıraz Ertuğrul degısık degısık haraketler yapıyor cıglıklıklwr bısıler daha çok gerılıhoruz o bana ben ona arada çocuğa hepımıxı ıcın zor bı hsonu gectı resmen bugun beşe kadar uyudum basımın agrısına hala daha basım agrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…