- 26 Aralık 2015
- 11.578
- 18.590
- 34
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.421
Evet canım ama 3-4 gündür yumurtlama akıntım var canım kasık ağrım da var bir türlü çatlayamadı ama inşallah bugün catlamıstır yarınki ateşten belli olacak artık. Bir de ben bu ay domuz gribi oldum bayağı ateşlendim enfeksiyon bayağı oldu ona bağlıyorum gecikmesiniEvet seninle hep aramızda iki gün oluyordu bak bu sefer bayagı geciktin ben 25 aralık pik ti belki bu ay yumurtlamıyosundur 12 ayın hepsinde de yumurtlama olmazmışya ondan dedim canım
Bende 40 yaşımdayım inş dediğin olur kimse bilmese Allah bilsin ben canımı sıktığımla kalıyorum kimseyim şeyinde değil eşimi de Allah islah etsin3 ay sonra tam 40 oluyorum canım 15 seneyi geçik ama 2 senedir evliyim o benden ayrıldıktan sonra evlendi ben ona takılı kaldım evlenmedim şimdi halim bu ))
Allah rahmet eylesin annesine sadece canım gönlünü dar etme çocuğa Allah senden de razı olsun herkes yapamaz böyle bişeyi ama dar etme gönlünü içerleme hiç ki Allah bilir o çocuğun hayrına belkide senin hayatın güzelleşecek onun yüzü suyu hürmetine belki de ,, nerden ne sebeple ne gelir bir Allah bilir ama senin mükafatın olacak aynı zamanda o çocuk belkide ilerde en büyük hayrı desteği ondan göreceksin . Allah yüzümüze baksın en hayırlısını gönlümüzüde razı ederek hakkımızda nasip etsin inşallah
Evet bakarlarYani devlet hastanesine gidince doktora gitmeden bana dşrek hcg bakarlar mı? Kusura bakmayın daha ilk gebelik olacak inş. Hiç bilgim yok çok soru soruyorum:)
Öyle tabi kendi canlarına bişey olmasın yeterki benimki öyle değil işte bırakmıyor bensiz de yapamıyor benle de yapamıyor tuvalete gitsem peşimden geliyor kapıda konuşuyor ya da telefon açıyor odaya kapansam kıracak gibi vuruyor bütün bina inliyor çin işkencesi edecek yani bırakmıyor desenki geç oldu uyur belki yok uyumuyor da domuz gibi direniyor sabahlıyor gerekirse kendince konuşsun yeter ki peygamber sabrı yetmiyor inanki daha da detay anlatsam zaten manyakmısın ne duruyorsun hala dersin seviyorum işte benimki de hastalık demekkiBende kavga ettiğimde salonda yattım hiçbiyerne takmadı uyudu ben salonda donduğımla kaldım ama oğlu yattığında onunyatagına götürmek için uçarak gitti inan biz canımızın değerini bilmiyoruz evine git çok lazımsa o gitsin
İnşallah canım tek duam o zaten rabbim yeniden sağlıkla kucağıma alacağım şekilde nasip etsin inşallahYaa çok üzgünümşimdi sağlıkla gelir inşallah bebeğin
Haklısın sevince çekiyorsun işte o yüzden hiç demem ki manyakmısın sen diye umarım düzelirÖyle tabi kendi canlarına bişey olmasın yeterki benimki öyle değil işte bırakmıyor bensiz de yapamıyor benle de yapamıyor tuvalete gitsem peşimden geliyor kapıda konuşuyor ya da telefon açıyor odaya kapansam kıracak gibi vuruyor bütün bina inliyor çin işkencesi edecek yani bırakmıyor desenki geç oldu uyur belki yok uyumuyor da domuz gibi direniyor sabahlıyor gerekirse kendince konuşsun yeter ki peygamber sabrı yetmiyor inanki daha da detay anlatsam zaten manyakmısın ne duruyorsun hala dersin seviyorum işte benimki de hastalık demekki.
Git bi otelde kal barı ya arabada uyunurmu kuzum.uygun bır otele orda kal eve gitmeyeceksın madem.yada bı arkadasına fln gıt arabada kalma bu sogukta.bencede senınkı bıraz takıntı derecede baglılık kuzu yaÖyle tabi kendi canlarına bişey olmasın yeterki benimki öyle değil işte bırakmıyor bensiz de yapamıyor benle de yapamıyor tuvalete gitsem peşimden geliyor kapıda konuşuyor ya da telefon açıyor odaya kapansam kıracak gibi vuruyor bütün bina inliyor çin işkencesi edecek yani bırakmıyor desenki geç oldu uyur belki yok uyumuyor da domuz gibi direniyor sabahlıyor gerekirse kendince konuşsun yeter ki peygamber sabrı yetmiyor inanki daha da detay anlatsam zaten manyakmısın ne duruyorsun hala dersin seviyorum işte benimki de hastalık demekki
Amin canım aynen öyle Allah biliyor niyetimizi yeterBende 40 yaşımdayım inş dediğin olur kimse bilmese Allah bilsin ben canımı sıktığımla kalıyorum kimseyim şeyinde değil eşimi de Allah islah etsin
Canım hiç belli olmaz valla belki geç döllenme olur sen niye bu kadar acele ettin hemen kan verdin yaDemin kan verdim hamilelik çıkmadı yumurtlamanın 9.günü. Bata 2 gün var. Geç döllenme olabilir mi ?
Bunu ilk defa gördümBunu verdi canım dr
En çok düşünsene hamilesin içinde büyüyor sağlıkla onu hissediyorsun me müthiş bir şey Rabbimşn basıl bir büyük mucizesi açan bende hamilelik yaşayabilecek miyim diye düşünüyorum sağlıklı bebeğimiz olsun inşAynen erken test yapıp umudumu yitirmek istemiyorum ama kendi kendimi yiyorum bakalım geçecek günler elbet 1 gün 1 gün derken varsa zaten öyle yada böyle öğrenicez önce sabretmeyi öğrenmemiz lazım sanırım
Aynen benimde 6. Günüm ve akıntım sabah bir anda çok oldu sarıya dönük nolacsk bende bilmiyorum kiCanım benimde catlamadan sonra 6. Günüm bugün çok akıntım var birazda sarı ne olcak acaba
Canım kaç kere otelde kaldım bu defa da pislik yapıyor çöpe atacak paran çok tabi diye otellere baktım en normali 1000 lira olmuş Marketten kitap aldım klimayı açtım bi şekilde sabahlayıp yarın da anneme giderim napayım yarın geceye de Allah kerimGit bi otelde kal barı ya arabada uyunurmu kuzum.uygun bır otele orda kal eve gitmeyeceksın madem.yada bı arkadasına fln gıt arabada kalma bu sogukta.bencede senınkı bıraz takıntı derecede baglılık kuzu ya( yıllarca bekle sımdı boyle hala vazgeceme.belli derın bır ask ama dısarda kalmanı gerektırcek bı ask olmaz,tamam tutkuludır bagırır cagrırsn ama arabada yatacak kadarsa orda bır sıkıntı vardır
Hakkında hayırlısı olsun canm zor durum herkes yaşadığını kendi bilir tabi Peki bu süreçte yani eve gitmeyince aramazmi nerdesin nerde kaldın vs diyeCanım kaç kere otelde kaldım bu defa da pislik yapıyor çöpe atacak paran çok tabi diye otellere baktım en normali 1000 lira olmuş Marketten kitap aldım klimayı açtım bi şekilde sabahlayıp yarın da anneme giderim napayım yarın geceye de Allah kerim
Benimde 25 i pik 26 da devam etti 27 Aralık sabaha karşı çatladı 8 de test yaptım sabah çatlamıştı bende 10 ocağı bekliyorumEvet seninle hep aramızda iki gün oluyordu bak bu sefer bayagı geciktin ben 25 aralık pik ti belki bu ay yumurtlamıyosundur 12 ayın hepsinde de yumurtlama olmazmışya ondan dedim canım
Allah onun mükâfâtını verecek sana ne vefalısın sen onun duası yeter sana doktora gittin mi hersey yolunda mıAmin canım aynen öyle Allah biliyor niyetimizi yeter
Ben kayınvalideme baktım yatalak bir buçuk sene yazın vefat etti kendi hep söylerdi kendi kızından iyi baktım bebek gibi baktım yıkadım ettim altını temizledim yemeğini tatlısını verdim belim ağrır aman çocuk istiyorum demeden taşıdım zorladım kendimi kimsenin aklına bile gelmiyor şimdi Bugün o kadar doldumki mezarına gittim onunla dertleştim
Allah büyük
Doğum yaptıktan sonra üzgünüm ama zaman geçtikçe de arttıBel ağrısı ne zaman geçmişti?
Benim aklımda olan sağlık ocagina gitmek zaten canım daha önce vermedim hiç süreçleri bilmiyorum ama ben kan değerlerime baktırmak istesem sadece haftanın 2 günü kan veriliyor. Gebelik için her gün veriliyordur belki bilmiyorumSağlık ocakları sabah 10 a kadar kan alıyor canim hafta içi. 10 da kanları analize gönderdikleri için.
Hastane acillerini meşgul etmek yerine sağlık ocağına verilmeli kan. Sağlık ocaklarında acil vakalar gelmediği için meşgul etmek zorun olmaz.
Susmuyor ki ya arıyor ya yazıyor zaten hala yazıyor sen şöylesin sen böylesin sanki sokaktan toplamış kahramanım olmuş havalar bin beş yüz arada hakaret arada küfür arada tehdit arada yalvarma ilan ı aşk ne halt yediği belli değilHakkında hayırlısı olsun canm zor durum herkes yaşadığını kendi bilir tabi Peki bu süreçte yani eve gitmeyince aramazmi nerdesin nerde kaldın vs diye
Sen beni terk ettin
Askım çok berbat bı haftasonu gecırıyormus malesef kocamla devamlı dıdısıyoruz tatlı dıdısme degıl belırteyım moralım bozuk bıraz Ertuğrul degısık degısık haraketler yapıyor cıglıklıklwr bısıler daha çok gerılıhoruz o bana ben ona arada çocuğa hepımıxı ıcın zor bı hsonu gectı resmen bugun beşe kadar uyudum basımın agrısına hala daha basım agrıyorNeredesin ay yüzlümPapatyamaviss