- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.481
Son 4 var mı yok mu çok merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok haklısın inan iki senedir hep kendime söylüyorum ama bir ayın 25 günü cicim ayı gibi olup 5 günü cehennem gibi olunca hala ikna edemedim kendimi normalde de hiç kıyamaz temizlik bile yapmamı istemiyor yorulurum diye bensiz uyumaz bensiz çıkmaz saçma bir bağımlılıkta var aramızda toksik bi ilişki sanırım hatta hastalık boyutunda bence )) Allah razı olsun Allah hayırlısını versin hepimize inşallahYani tabi ki herkes anne baba olmayı hakediyor tabiki rabbim inşallah sizede nasip eder ama gerçekten mutsuz ilişkideki çocuk normal büyümüyor size bir kardeş tavsiyesi olsun inanın bir süre sonra çocuğunuz icin çoğu şeye katlanıyorsunuz kendinizide düşünmüyorsunuz hiç öyle çocuğum olmaz diye düşünmeyin allah vermediysede belkide bu durumlardan dolayı vermemiştir bazen şer gibi gözüken şeyler hayırdır hayır gibi gözüken şeyler şerdir unutmayın ve kendinizi sakın üzmeyin ama öyle bir narsist kişilikle ömür geçmez sadece kendinize yazık olur gül gibi yaşamanız gereken yaşları mutsuz yaşarsınız hakkınızda hayırlısı olsun bunu sizi üzmek icin söylemiyorum ufak bir tavsiye sadece böyle sokaklarda olmayın kendinize yazık etmekten başka birşey değil ya ailenize sığının yada gitmesi gereken kişi eşiniz.
Yaşınız çok büyük değil benim annem 55 yaşında. Annemde 6 çocuk var nasıl bırakayım diye beklemiş. Çocukluğuma ait babamla ilgili hiç güzel anım yok mesela. Sizin de kendi yolunuza gitmenizi çok isterim çünkü öyle tıp insanlar hiç düzelmiyor emin olun. Hep bencil, hep kırıcı oluyorlar.Çok haklısın canım çok sağol ben de farkındayım insan kendş emeğine de kıyamıuor ha düzelir ha dğzelir derken ömür geçiyor zaten
İnşallah ya düzelir ya da ben artık ikna olup gönlümü soğutabilirim
Benim de yumurta 23unde çatladı sanırım,son 4 kaldı. Ne zaman test yapcaksinn canimSon 4 var mı yok mu çok merak ediyorum
Biliyorum canım bende aynısını yaşadım annem de 4 çocukla yaşadı aynısını üstelik ablam babamın ilk eşinden . Yıllarca çekti annem de çocuklarım için deyip Ama annem ayrılınca biz daha mutlu olduk daha rahat daha birbirimize bağlı olduk . Tabiki anne babanın yeri ayrıdır ama bence de herkes iyi anne baba olur diye kaide yok olmuyorsa olmuyordur . Benim de ,olmuyorsa olmuyor demekki olmamalı , dememe ramak kaldı . Nasip..Yaşınız çok büyük değil benim annem 55 yaşında. Annemde 6 çocuk var nasıl bırakayım diye beklemiş. Çocukluğuma ait babamla ilgili hiç güzel anım yok mesela. Sizin de kendi yolunuza gitmenizi çok isterim çünkü öyle tıp insanlar hiç düzelmiyor emin olun. Hep bencil, hep kırıcı oluyorlar.
Benim de yumurta 23unde çatladı sanırım,son 4 kaldı. Ne zaman test yapcaksinn canim
Kızlar bende pkos var klomen kullandım perşembe saat 11 de çatlatma ignemi yaptım. 5. Günüme girdim bile doktorum dedi ki. İgne günü ile birlikte 14.günü kanda sonuç alırız bende ecde yapsam çıkarmı acaba zaman nasıl geçer bilmiyorum sağ kasıgımda agrı bacagıma vuruyor ve kokulara karşı hassasım sanki. Rabbim hayırlı saglıklı evladlar nasip etsin inşallahBiliyorum canım bende aynısını yaşadım annem de 4 çocukla yaşadı aynısını üstelik ablam babamın ilk eşinden . Yıllarca çekti annem de çocuklarım için deyip Ama annem ayrılınca biz daha mutlu olduk daha rahat daha birbirimize bağlı olduk . Tabiki anne babanın yeri ayrıdır ama bence de herkes iyi anne baba olur diye kaide yok olmuyorsa olmuyordur . Benim de ,olmuyorsa olmuyor demekki olmamalı , dememe ramak kaldı . Nasip..
Kuzucum o geri gelenler sperm değil meni sıvısı yani spermlerin içinde olduğu sıvı ki gelen sperm de ölü spermdir kuzucum giden gitmiştir zaten çok düşünme bunu bu kadar istersen saatlerce kalkma yerinden ama kalktığın an yine gelecektirAyy kızlar yaaa bizim değerlendirme oldu eşim biraz bekledi de sperm dısarı gitmesin diye yinede o an sızıntı oldu hepsi mi giitti bilmiyorum.bu başınıza geliyo mu boşa gidiyo gibi Mevsimlisan A Arelikooo bebekheyecani T TASUU fnd_50 melegim can Safransari
Sabah olsun da bı bakcam yok ben tutarım kendimi istesemBence regl olmazsan yap cnm bende sabah eczaneye gidicem yapmak istemiyorum ama tutamam kendimi biliyorum
Ayy kızlar yaaa bizim değerlendirme oldu eşim biraz bekledi de sperm dısarı gitmesin diye yinede o an sızıntı oldu hepsi mi giitti bilmiyorum.bu başınıza geliyo mu boşa gidiyo gibi Mevsimlisan A Arelikooo bebekheyecani T TASUU fnd_50 melegim can Safransari
Canım ayağa kalkınca çıkanlara takılmıyorum da içimden cıkarken gidenlere kafam takılıyoKuzucum o geri gelenler sperm değil meni sıvısı yani spermlerin içinde olduğu sıvı ki gelen sperm de ölü spermdir kuzucum giden gitmiştir zaten çok düşünme bunu bu kadar istersen saatlerce kalkma yerinden ama kalktığın an yine gelecektir
Normal canım bendede oluyor yani vajina fazla geleni atarmis dışarı zaten içeri giden gitmiştir merak etme hadi inşallah hayırlı haberlerAyy kızlar yaaa bizim değerlendirme oldu eşim biraz bekledi de sperm dısarı gitmesin diye yinede o an sızıntı oldu hepsi mi giitti bilmiyorum.bu başınıza geliyo mu boşa gidiyo gibi Mevsimlisan A Arelikooo bebekheyecani T TASUU fnd_50 melegim can Safransari
İnşallah hemen ardından akıyo olması tedirgin ediyo yanlış bişey mi yapıuorum diyeİçeri gitmesi gerekenler gidiyor fazlası her zaman akıyor merak etme
İnşallah canım ya hepimiz rahatlayalım hayırlısıylaNormal canım bendede oluyor yani vajina fazla geleni atarmis dışarı zaten içeri giden gitmiştir merak etme hadi inşallah hayırlı haberler
Merak etme canım onların hepsi içinde kalsa da en hızlısı ve kalitelisi dölleyecek yumurtayı, eğer Allah nasip ettiyse o bir tanesi de gitmiştir gideceği yere, sen takılma bunlara keyfine bakAyy kızlar yaaa bizim değerlendirme oldu eşim biraz bekledi de sperm dısarı gitmesin diye yinede o an sızıntı oldu hepsi mi giitti bilmiyorum.bu başınıza geliyo mu boşa gidiyo gibi Mevsimlisan A Arelikooo bebekheyecani T TASUU fnd_50 melegim can Safransari
Canımsın dün gece kavga ettik 1 gibi falan bi buraya yazayım dedim içimi dökeyim ağlayıp zırlarken sonra dedim kimsenin keyfini kaçırmayayım yılbaşı gecesi dedim sonra sen geldin aklıma sana özelden yazacaktım )) hatta yazdım sildim iki kere desim keyfini bozmayayım bu saatte güzin abla gibi davranmayayım sen de ilgilenirdin çünkü eminim yalnız bırakmazdın ama içim elvermedi vaktinden çalmaya. Yani dünden beri aklımdasın nedense )) sağol canım inşallah dediğin gibi olur inşallah hayırlısına ererizsevayd canım Rabbim eşinin gönlüne diline aklına merhamet versin sana da sabır, ferahlık, sukunet versin en güzeli bol bol dua etmek... Rabbim gönlünüzü aydınlatsın, doğruyu hayırlısını göstersin inşallah yoksa hepimiz bir şey der, hepimiz bir akıl veririz... En iyisini yine sen bilirsin ama arkadaşların dediği gibi değerli olan sensin, önce sensin
Haklısın kuzum inşallahMerak etme canım onların hepsi içinde kalsa da en hızlısı ve kalitelisi dölleyecek yumurtayı, eğer Allah nasip ettiyse o bir tanesi de gitmiştir gideceği yere, sen takılma bunlara keyfine bak