-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.401
Tabii ki orası öyle, bazı sağlık ocaklarinda kan verme günleri oluyor en azından kan değerleri ölçümü için öyle sürekli gebelik için kan alıyorlar mı bilmiyorum, başka ne yapılabilir o da aklıma gelmiyor kadın doğum için randevu mu almamız gerekiyor devlete gitmek isteyenler randevu bulamaz bu süreçte, biraz karışık bir durumAslında acillik bir durum yok.
Boşuna acil meşgul ediliyor.
Bu süreçte kimsenin kul hakkına girilmiyordur inşallah.
Ben de 21 gündür bekliyorum yarın 22 olacsk çok farkımız yokSağol canıminsan 22 gün piki bekleyince
Aynen erken test yapıp umudumu yitirmek istemiyorum ama kendi kendimi yiyorum bakalım geçecek günler elbet 1 gün 1 gün derken varsa zaten öyle yada böyle öğrenicez önce sabretmeyi öğrenmemiz lazım sanırımYa bende bilmiyorum aklıma sa getirmiyorum ama böyle hissedince insan acaba demiyor değil, ki erkenden gebelik testi de yapmıyorum ben, inş güzel haber almak sağlıkla sıhhatle inşallah bize de nasip etsin inşallah canım benim
İnşallah canım benim güzel haberlerini bekliyoruzSabredicem bakalım 3 gün daha inşallah güzel haberle gelirim buraya
Canım sen linkini kopyalayıp buraya bırakacaksın konu sahibi ekleyecek sanırımKızlar canlarım bende ateş tablomu eklemek istiyorum ama hiç birşey anlamıyorum nasıl eklicem
Bilmiyorumki benimde bugün çok akıntım var ve kasık agrımda var şu gibi akıntı peceteye silince rengi sarı gibi benim bata var 9 ocak inşallah bu sefer olmuştur senin bat geçti heraldeCanım sari akıntı neyin belirtisi benden s3-4 gün sarımsi akinti oldu bata 3 gün kala da beyaz Su gibi akıntı oldu hala da öyle neden oluyor sari akıntı
Folik asit ne kullanıyorsunFolik asitte içiyorum canım doktor verdi 2 ayda mfk kullandım bakalım hayırlısı perşembe yumurta takibim var saglıkla çatlar inşallah kuzum
Evet seninle hep aramızda iki gün oluyordu bak bu sefer bayagı geciktin ben 25 aralık pik ti belki bu ay yumurtlamıyosundur 12 ayın hepsinde de yumurtlama olmazmışya ondan dedim canımBen de 21 gündür bekliyorum yarın 22 olacsk çok farkımız yok
Bunu verdi canım drFolik asit ne kullanıyorsun
Son durum buNe yapacaksın canim bu gece ? Karar verdin mi
Sağlık ocakları sabah 10 a kadar kan alıyor canim hafta içi. 10 da kanları analize gönderdikleri için.Tabii ki orası öyle, bazı sağlık ocaklarinda kan verme günleri oluyor en azından kan değerleri ölçümü için öyle sürekli gebelik için kan alıyorlar mı bilmiyorum, başka ne yapılabilir o da aklıma gelmiyor kadın doğum için randevu mu almamız gerekiyor devlete gitmek isteyenler randevu bulamaz bu süreçte, biraz karışık bir durum
Canim boşver eve git, ayrı odada kal.Son durum buburda yatçam muhtemelen
İnşallah canım sağol dışardayım hala zaman geçirmeye çalışıyorum napayım ((Allahım en kısa zamanda feraha çıkarsın inşallah canım benim huzursuzluk çok zor hele birde bebek istegi varken zaten stres mahfoluyoruz allahı. İnşallah hepimizin birbirine olan dualarını hayırlısı ile kabul etsin inşallah şimid nasılsın döndün mü eve
İnşallah olmuştur canım evet geçti benimki bekliyorum öyleBilmiyorumki benimde bugün çok akıntım var ve kasık agrımda var şu gibi akıntı peceteye silince rengi sarı gibi benim bata var 9 ocak inşallah bu sefer olmuştur senin bat geçti heralde
Biliyorum canjm ben süründüğümle kalıyorum ama inan o konuştuklarını dinlemektense sürünmek daha iyi asla susmuyor çünkü asla dur durak bilmeden damarına damarına konuşuyor insanın kendini kesesi gelir yani o dereceCanim boşver eve git, ayrı odada kal.
Onu cezalandirmiyorsun şu anda, kendi cektiginle kalacaksın.
Bende kavga ettiğimde salonda yattım hiçbiyerne takmadı uyudu ben salonda donduğımla kaldım ama oğlu yattığında onunyatagına götürmek için uçarak gitti inan biz canımızın değerini bilmiyoruz evine git çok lazımsa o gitsinSon durum buburda yatçam muhtemelen