Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında acillik bir durum yok.
Boşuna acil meşgul ediliyor.
Bu süreçte kimsenin kul hakkına girilmiyordur inşallah.
Tabii ki orası öyle, bazı sağlık ocaklarinda kan verme günleri oluyor en azından kan değerleri ölçümü için öyle sürekli gebelik için kan alıyorlar mı bilmiyorum, başka ne yapılabilir o da aklıma gelmiyor kadın doğum için randevu mu almamız gerekiyor devlete gitmek isteyenler randevu bulamaz bu süreçte, biraz karışık bir durum

Ya bende bilmiyorum aklıma sa getirmiyorum ama böyle hissedince insan acaba demiyor değil, ki erkenden gebelik testi de yapmıyorum ben, inş güzel haber almak sağlıkla sıhhatle inşallah bize de nasip etsin inşallah canım benim 🧿😍🥰🥰
Aynen erken test yapıp umudumu yitirmek istemiyorum ama kendi kendimi yiyorum bakalım geçecek günler elbet 1 gün 1 gün derken varsa zaten öyle yada böyle öğrenicez önce sabretmeyi öğrenmemiz lazım sanırım 🤭🤗

Canım sari akıntı neyin belirtisi benden s3-4 gün sarımsi akinti oldu bata 3 gün kala da beyaz Su gibi akıntı oldu hala da öyle neden oluyor sari akıntı
Bilmiyorumki benimde bugün çok akıntım var ve kasık agrımda var şu gibi akıntı peceteye silince rengi sarı gibi benim bata var 9 ocak inşallah bu sefer olmuştur senin bat geçti heralde

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    102,8 KB · Görüntüleme: 329
Tabii ki orası öyle, bazı sağlık ocaklarinda kan verme günleri oluyor en azından kan değerleri ölçümü için öyle sürekli gebelik için kan alıyorlar mı bilmiyorum, başka ne yapılabilir o da aklıma gelmiyor kadın doğum için randevu mu almamız gerekiyor devlete gitmek isteyenler randevu bulamaz bu süreçte, biraz karışık bir durum
Sağlık ocakları sabah 10 a kadar kan alıyor canim hafta içi. 10 da kanları analize gönderdikleri için.
Hastane acillerini meşgul etmek yerine sağlık ocağına verilmeli kan. Sağlık ocaklarında acil vakalar gelmediği için meşgul etmek zorun olmaz.

Allahım en kısa zamanda feraha çıkarsın inşallah canım benim huzursuzluk çok zor hele birde bebek istegi varken zaten stres mahfoluyoruz allahı. İnşallah hepimizin birbirine olan dualarını hayırlısı ile kabul etsin inşallah şimid nasılsın döndün mü eve
İnşallah canım sağol dışardayım hala zaman geçirmeye çalışıyorum napayım ((

Canim boşver eve git, ayrı odada kal.
Onu cezalandirmiyorsun şu anda, kendi cektiginle kalacaksın.
Biliyorum canjm ben süründüğümle kalıyorum ama inan o konuştuklarını dinlemektense sürünmek daha iyi asla susmuyor çünkü asla dur durak bilmeden damarına damarına konuşuyor insanın kendini kesesi gelir yani o derece

X