Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sabah 12 de yapmıştım.Şimdi evde teşrar yaptım t silikleşmiş.bendr pco var ondan t koyu kırmızı olmuyor samırım
Bende de düzensizlik olduğu için baya silik cıktığı günün ertesi günü koyulaştı dengesiz gitti sabah 11 gibi kahvaltı bile yapmadan ikinci idrarla yapmıştım ben.heran koyulaşabilir bence seninkide😄

Ya ben bununla ilgili bir tivit okumuştum doktorun birisi acile gelen kadın gebelik testi istedi bunun için acile geliyorlar falan diye diye ti'ye almışlardı, ama burada okuduklarima göre herkes acilde kan veriyor 😅
Aslında acillik bir durum yok.
Boşuna acil meşgul ediliyor.
Bu süreçte kimsenin kul hakkına girilmiyordur inşallah.

Amin canım inşallah bende evlenmeden önce aramızdaki dengeyi kuracağını düşündüm ama o kadar yanılmışım ki malessef hiç kuramıyor hayatı oğlu merkezli bende rabbim bana sağlıklı bir evlat hediye eder düye dua ediyorum tabiki en çok isteyen benim o o duyguyu tattığı için çokta önemli değil
Çok iyi anlıyorum çok zor bir durum annesi peki yaşıyor mu büyük mü çocuk
Benimki kendi annesiyle ama dilinden düşmüyor bunun aynısını annem ablamla yaşadı ablam bizimle büyüdü ve annem bir gün bile ayırmadı bizden ama aynı itina çocuktan gelmiyor malesef
Allah sana da verecek sabret bak ve o çocukla dengelenecek eşin de yuvan da huzurun da biraz daha sabret göreceksin.inşallah 🙏

Bende senin gibiyim canım bugün 9. Gün oldu önce vajinada batma başladı, sonra sadece sağ göğsüm şişti ama hiçbir şekilde hassasiyet acı yok, bugün de uzanırken falan hep kasıklarım geriliyor gibi hissediyorum cenin pozisyonunda uzanmak zorunda kalıyorum umarım vücudum bana oyun oynamiyordur 😅
İnş canım inş güzel haberler alırız inşallah 🙏

Bende çok akıntı var afedersiniz sarıya dönük gibi gerçi çatlamadan sonra fitile başladım belki oda etki etmiştir birde bugün biraz belim ağrıdı başka hiç bir belirti yok enfekdiyon olduğu için buaydan umudum yok bir arkadaş daha var aynı günlerde sende durumlar nasıl canım😊
Canım benimde catlamadan sonra 6. Günüm bugün çok akıntım var birazda sarı ne olcak acaba

Mesajlarını okudum canım, ben senin yerinde olsam dışarıda bir yerde kalmazdim çünkü orası senin de evin sonuçta. Kendini daha çok yipratirsin.bir mesajda okuduğum gibi nasil olsa geri gelecek moduna girdiği için dışarıda olman çok da umrunda olmayacak, nasıl olsa gelecek diye. İnşallah en kısa sürede çözülür, dualarim seninle 🙏
Sağol canım Allah razı olsun ama eve gitsem kavga çıkartmaya meyilli zaten daha kötü şeyler olmasın diye kaçıyorum zaten ((

Çok iyi anlıyorum çok zor bir durum annesi peki yaşıyor
Benimki kendi annesiyle ama dilinden düşmüyor bunun aynısını annem ablamla yaşadı ablam bizimle büyüdü ve annem bir gün bile ayırmadı bizden ama aynı itina çocuktan gelmiyor malesef
Allah sana da verecek sabret bak ve o çocukla dengelenecek eşin de yuvan da huzurun da biraz daha sabret göreceksin.inşallah 🙏
annesi vefat etmiş yıllar önce 9 yaşında ama inanılmaz sorunsuz dağınık tembel özel hayat zaten yoj balayı bile yapamadık sürekli çanta gibi yanımızda neyse inşallah olur canım sadece benim ittirmemleolursa Allah’ın mucizesi inşallah hersey güzel olur senin içinde bunu diliyorum sen ne kadar zamandır evlisin yaş

Ya ben bununla ilgili bir tivit okumuştum doktorun birisi acile gelen kadın gebelik testi istedi bunun için acile geliyorlar falan diye diye ti'ye almışlardı, ama burada okuduklarima göre herkes acilde kan veriyor 😅
Doktor da aklı tabi ama bunun da bir kolay yolu olmalı yani. Randevu bulmak filan zor işler. Direk özellere yönlendirilmek hoş olmuyor.

3 ay sonra tam 40 oluyorum canım 15 seneyi geçik ama 2 senedir evliyim o benden ayrıldıktan sonra evlendi ben ona takılı kaldım evlenmedim şimdi halim bu ))
Allah rahmet eylesin annesine sadece canım gönlünü dar etme çocuğa Allah senden de razı olsun herkes yapamaz böyle bişeyi ama dar etme gönlünü içerleme hiç ki Allah bilir o çocuğun hayrına belkide senin hayatın güzelleşecek onun yüzü suyu hürmetine belki de ,, nerden ne sebeple ne gelir bir Allah bilir ama senin mükafatın olacak aynı zamanda o çocuk belkide ilerde en büyük hayrı desteği ondan göreceksin . Allah yüzümüze baksın en hayırlısını gönlümüzüde razı ederek hakkımızda nasip etsin inşallah 🌺

3 ay sonra tam 40 oluyorum canım 15 seneyi geçik ama 2 senedir evliyim o benden ayrıldıktan sonra evlendi ben ona takılı kaldım evlenmedim şimdi halim bu ))
Allah rahmet eylesin annesine sadece canım gönlünü dar etme çocuğa Allah senden de razı olsun herkes yapamaz böyle bişeyi ama dar etme gönlünü içerleme hiç ki Allah bilir o çocuğun hayrına belkide senin hayatın güzelleşecek onun yüzü suyu hürmetine belki de ,, nerden ne sebeple ne gelir bir Allah bilir ama senin mükafatın olacak aynı zamanda o çocuk belkide ilerde en büyük hayrı desteği ondan göreceksin . Allah yüzümüze baksın en hayırlısını gönlümüzüde razı ederek hakkımızda nasip etsin inşallah 🌺
sezen0782 sezen0782

Doktor da aklı tabi ama bunun da bir kolay yolu olmalı yani. Randevu bulmak filan zor işler. Direk özellere yönlendirilmek hoş olmuyor.
Evet evet bence de öyle ayrı bir birim yapılsın madem, bazı sağlık ocaklarında kan verme günü falan oluyor onu beklemek durumunda kalacak kan vermek isteyen insanlar

Ne yapacaksın canim bu gece ? Karar verdin mi

Oohh süpeeer😍hadı ınsallah bu ay guzel haberlerını beklıyorum.folık asıt ve b vıtamını ıc askım
Folik asitte içiyorum canım doktor verdi 2 ayda mfk kullandım bakalım hayırlısı perşembe yumurta takibim var saglıkla çatlar inşallah kuzum 🥰🥰

Sağol canım inşallah ilk kez bu kadar açıldım birilerine dua isteyesim geldi çok sıkıştım
Allahım en kısa zamanda feraha çıkarsın inşallah canım benim huzursuzluk çok zor hele birde bebek istegi varken zaten stres mahfoluyoruz allahı. İnşallah hepimizin birbirine olan dualarını hayırlısı ile kabul etsin inşallah şimid nasılsın döndün mü eve

X