Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla o işler hiç belli olmaz canım benim düşükle sonuçlanan hamileligimdede hiç umudum yoktu hatta yumurtlama takibi hiç yapmamıştım hatta o ay içinde sadece 2 kere birliktelik olmuştu ve hamile kalmıştım hiç ama hiç umudum yoktu sıfırdı ihtimalim yani hatta afedersiniz birliktelikten sonra hemen wcye gitmiştim duş almıştım öyle yatip bekleme gibi bi şeyde olmamıştı
Düşük sebebiniz belli mi acaba ?
Bizde ilk defa bu ay korunmayı bırakıyoruz. Ancak forumda ilk gebeliğinde düşük yaşayan kişileri çok gördüm. İnsan tedirgin de oluyor. İlk 3 ay kritik dönem diye.

İşte geçen ay benimki hasta oldu bu ay ben hasta oldum aynı olay canım her türlü iflastayız 😁
Vayy arkadaaşşş😁neyse bende bı dınlendım ıyı geldı yaa😀,ben prowomen ıctım ya bu ay benımde 4 gundur felakeet akıntım var yumurta akı gıbı.napıyosa yumurtalara ıse yarıyor galıba ya bı dene kuzum bu ay tutmazsa ıcınde hep vıtamın var zaten en kotu vıtamınlerı dengeler😊

Düşük sebebiniz belli mi acaba ?
Bizde ilk defa bu ay korunmayı bırakıyoruz. Ancak forumda ilk gebeliğinde düşük yaşayan kişileri çok gördüm. İnsan tedirgin de oluyor. İlk 3 ay kritik dönem diye.
Ilk gebeligim değil 2. Gebeligim düşükle sonuçlandı sebebini araştırmadılar bilmiyorum canim sağlıklı bebek tutunmaz atar kendini dedi doktor 6 yaşında kızım var rabbim nasip ederse inşallah kızıma kardeş istiyoruz evet ilk üç ay kritik ama hiç basima boyle bi şey gelir diye düşünmemiştim ama geldi malesef 😕

Ilk gebeligim değil 2. Gebeligim düşükle sonuçlandı sebebini araştırmadılar bilmiyorum canim sağlıklı bebek tutunmaz atar kendini dedi doktor 6 yaşında kızım var rabbim nasip ederse inşallah kızıma kardeş istiyoruz evet ilk üç ay kritik ama hiç basima boyle bi şey gelir diye düşünmemiştim ama geldi malesef 😕
Anlıyorum. Çok geçmiş olsun, bebeğe Rabbim rahmet eylesin.
İnşallah ikinci bebeğiniz sağlıklı bir şekilde gelir 😇

İşte geçen ay benimki hasta oldu bu ay ben hasta oldum aynı olay canım her türlü iflastayız 😁
Al aktıf degılsınız dedın bende gidiyim bi bakıyım dedım (bu ay guya asla bakmıcaktım)ve taa taa taa taaammm 🤣🤣🤣 şimdi sana 10 puanlık soru bugun ılıskı olursa ama 10 gundur olmadıya spermler işe yaramazmı?sankı bıyerde okumustum uzun zaman yapmayınca işe yramıyor dıye 😂😂😂

Eklentiler

• AF6419BE-3D3B-43DE-A62D-E911CF005F14.jpeg
    AF6419BE-3D3B-43DE-A62D-E911CF005F14.jpeg
    26,1 KB · Görüntüleme: 103
Kızlar ne olacak benim halim bugün ateş yükselir diye çok umutlanmıştım çok az arttı yarın da mı böyle olacak yoksa daha da mı artacak acaba ya bugün 21. Gün😢
Ben standartımda haftasonlarında kolay kolay telefona hıc bakamıyorum askım belkı ondandır sabah berı sımdı aldım elime 😂😂😂

Al aktıf degılsınız dedın bende gidiyim bi bakıyım dedım (bu ay guya asla bakmıcaktım)ve taa taa taa taaammm 🤣🤣🤣 şimdi sana 10 puanlık soru bugun ılıskı olursa ama 10 gundur olmadıya spermler işe yaramazmı?sankı bıyerde okumustum uzun zaman yapmayınca işe yramıyor dıye 😂😂😂
Bebısler sızde bakıverın bı ya yıne duramadım buraya gırınce ılla bıseyler yapası gelıyo ınsanın😀 cok akıntı olunca bı bakayım dedm boyle cıktı ama uzun suredır ılıskı olmadı bugun olsada spermler ıse yaramaz bence.şaka gıbı ya nokta atısı bu kadar olmaz😀 Mervenur277 Mervenur277 savascii savascii T TASUU

Bebısler sızde bakıverın bı ya yıne duramadım buraya gırınce ılla bıseyler yapası gelıyo ınsanın😀 cok akıntı olunca bı bakayım dedm boyle cıktı ama uzun suredır ılıskı olmadı bugun olsada spermler ıse yaramaz bence.şaka gıbı ya nokta atısı bu kadar olmaz😀 Mervenur277 Mervenur277 savascii savascii T TASUU
Yarar kuzucum niye yaramasjn tek ilişkiden tutturuyormussun birde bugün 😍hatta sperm birikmiş olduğu için iyi de olur

X