Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ovulasyon yaptım şimdi. Kalbim kadar temiz, yumurta olgunlaşmamış daha
Az önce lavaboya girdim yani inanılmaz şeffaf uzayan akıntım var çok yoğun. Garibim çatlayacak çatlayamıyor 4 gündür mücadele ediyor inşallah bugün başarır ne diyeyim senin kaçıncı gün

Hastaliktan ates etkilenir belki canım bide benimde bu ay yumurtlama zamani 2 gün düşük sonra yükseldi belki çat süreci uzun sürüyor olabilir mi
Canım bugün 4. Gün az önce inanılmaz yoğun akıntım oldu şeffaf. 4 gündür akıntım var ama bir türlü çatlayamadı çatlamaya çalışıyor garibim inşallah bugün başarır ne diyeyim🙄

Bekle bakalım cnm sabirlaaa beklememiz lazım rabbim sabir ve sonundada gönlümüze gore versin inşallah peki ne diycem sende şu an göğüs hassasiyeti falan var mi gerçi adet olacağın zamanda oluyor bu belirti ama bende ilk belirti buydu o yüzden bu belirtiyi göz ardı etmemek lazım diye düşünüyorum
Nerdeyse 1 haftadır göğüs etrafımda ağrı vardı dokundukça falan dün azalmıştı ama bugün hiç kalmadı sanki adet olmusum da rahatlamış gibi ama biraz daha dolgunlasti
Amin inşallah hepimiz de beklentilerimizin güzel sonuçlarını alalım 🤲🤲🤲❤️

Nerdeyse 1 haftadır göğüs etrafımda ağrı vardı dokundukça falan dün azalmıştı ama bugün hiç kalmadı sanki adet olmusum da rahatlamış gibi ama biraz daha dolgunlasti
Amin inşallah hepimiz de beklentilerimizin güzel sonuçlarını alalım 🤲🤲🤲❤️
Inşallah herkese bol bol dua ediyorum valla kim nerde evlat aski ile yanip tutuşuyorsa rabbim onlarada nasip et diyorum umarım adet olmazsın 🤲🤲🤲🤲♥️

Valla test yapmayi biraktim oyle stres oluyorum yumurtlama oldu mu olmadi mi bilmiyorum her sekilde degerlendiriyorum gunleri bakalim kesin adet olurum bu ayda icime oyle doguyor nasip
Valla o işler hiç belli olmaz canım benim düşükle sonuçlanan hamileligimdede hiç umudum yoktu hatta yumurtlama takibi hiç yapmamıştım hatta o ay içinde sadece 2 kere birliktelik olmuştu ve hamile kalmıştım hiç ama hiç umudum yoktu sıfırdı ihtimalim yani hatta afedersiniz birliktelikten sonra hemen wcye gitmiştim duş almıştım öyle yatip bekleme gibi bi şeyde olmamıştı

X