Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok yavrum ya hiç öyle düşünme 1.1 mm büyğmemiştir belki günlük bu onu kalitesiz yapmaz ki. Hayatımızdaki herşey etkiliyor biliyorsun. Özellikle stres korkma hiç kalitesiz falan değildir
Çok sağ ol yavrum ya ne bilim gecikince çok modum düştü artık beklemekten başka çarem yok ama bugün inanılmaz sancım var alt karnımda belimde ince ince yumurtalarken hissediyordum hep bunu.üç gündür çatlamaya çalışıyor ha bugün ha yarın diyorum ama bir şeyler oluyor eli kulağında gibi hissediyorum. Hayırlısı olsun artık ne diyeyim🤲🏻🌸

Prodoctor dan sonra bunu yaptım sizce varmı kizlar

Eklentiler

• 16724918407701101580975636076439.jpg
    16724918407701101580975636076439.jpg
    138,2 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20221230_093013.jpg
    IMG_20221230_093013.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 80
Canım başka bir arkadaşa da böyle sonradan kıpkırmızı çıkmıştı ama kanda negatifti, inşallah bebişin seninledir 🤲🤲
Insallah kuzum sagol bakalim esim bi tane daha alcak bugun kesin belli olur herhalde benm bat 2 ocak esim negatif çıksın diye dua ediyor ben pozitif hakkımda hayırlısı artık 🙏

Ama bu bekleyişin çok stresli olacak. Ondan önceden test yapılmaması tavsiye ediliyor hep.
Bunda hamile değilsem bir daha bu kadar erken test verme canim
2kez üst üste idrarda sonradan pozitif olunca doktorda progesteron istemişti yanindada beta baktirayim dedim kendimce böyle ama yok demkki zsteb olsa kandada olurid heralde sadece yumurtlamanın geç olmasından yana bir umut işte

Darısı herkesin başına canım. Bu ay yumurtalama günlerim Doğum günüme denk geliyordu. hep doğum günü ve yılbaşı hediyesi olsun dedim oldu çok şükür. Bu ay amh değerim düşük olduğunu öğrenmiştim çok mutsuzdum. Rabbim yüzüme güldü çok şükür. Şuan daha çok yeni tabi hiç birşey net değil. Lütfen bana dua edin. Ben de herkes için ediyorum. Allah'ım isteyen herkeslere nasip etsin
Gözün aydın canım benimde 14 ocak dogum günüm bende o gün bebegim bana hediye olarak gelsin diye bekleyecim inşallah . Saglıkla büyüsün bebişin tatlım

X