Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde sag gögsüm sola göre daha belirgin olmuştu ama ben ilk üzerine yatarken yatamıyırdum agrı oluyordu sonra alışıyırdum yatmaya ama benim adet dönemimde hzun zamandır hiç gögüslerim agrımazdı hissettim öyke olunca
Ağrı olsa adete de baglicam ama o da yok, bakınca karnım hafif ağrıyor adet gelecek sanki üstüne bı de batmalar başladı enfeksiyon böyle bişey mi acaba dedim :KK43: inşallah kötü bişey yoktur

Kızlar bi sorum var. Adete bugünle beraber 4 gün vardı gidip kan verdim 0.1 çıktı. Ama benim yumurta pik günüm 23 çatlama 24üne oldu. Geç mi yumurtlamış oluyorum ? Yani kanda çıkmayabilir mi şuan ? Yumurtlamanın 7.günüydü çıkmadı. Yoksa çıkar mıydı
Kuzum bendede 23 pik 24 çatlamış ama benim adetime var hala..bence çok erken

Kuzum bendede 23 pik 24 çatlamış ama benim adetime var hala..bence çok erken
Kanki beraber gidiyoruz yine geçen ayda beraberdik 😂😂😂inşllah bu ay cortlamayız hahah 23 pik 24 çatlama 24 gece sessiz sedasız değerlendirdim.amaaaan diğer ayları dört dörtlük değerlendirdim de noldu eminim ki ama yine yok

Kanki beraber gidiyoruz yine geçen ayda beraberdik 😂😂😂inşllah bu ay cortlamayız hahah 23 pik 24 çatlama 24 gece sessiz sedasız değerlendirdim.amaaaan diğer ayları dört dörtlük değerlendirdim de noldu eminim ki ama yine yok
😂😂Bende bu ay çok karışık oldu aslında 21 çok az koyu çıktı..22 silik oldu..ovu testi satan kadına sordum..bana dedi değerlendir küçük yumurtan büyümüş..hemen değerlendirdim🤫🤫sonra 23 pik gördüm 24 çatladı..sonrada sandımki keyf yapicam bir gördüm şiddetli ağrılarım var..hemen test yaptım çok hafif koyu gösterdi yarında silik oldu..demek yine yumurta varmış MaşAllah😂yani ben bu ay kalmasam..söyleyin bana ne isterseniz😂😂😂

😂😂Bende bu ay çok karışık oldu aslında 21 çok az koyu çıktı..22 silik oldu..ovu testi satan kadına sordum..bana dedi değerlendir küçük yumurtan büyümüş..hemen değerlendirdim🤫🤫sonra 23 pik gördüm 24 çatladı..sonrada sandımki keyf yapicam bir gördüm şiddetli ağrılarım var..hemen test yaptım çok hafif koyu gösterdi yarında silik oldu..demek yine yumurta varmış MaşAllah😂yani ben bu ay kalmasam..söyleyin bana ne isterseniz😂😂😂
Koz ben de mavi inivota vardı c çizgisini zor gösteriyordu sıkıldım durmadan bardağa işlemekten dedim yapmıcam bu ay cuma şiddetli bel ağrısını hissedince bi yapım dedim dur şimdi testi bulursam resim atcam buldum ve ekledim 23 ü işte cuma üstteki diğerleri de cumartesi ye ait cumartesi gece de evde çok misafir vardı sessiz sedasız bişeyler yapmaya çalıştım ama sıfır yani😂😂😂😂 yine beklemiyom

Eklentiler

• FA39DB8D-2084-4632-95DD-F1BFB52298F0.jpeg
    FA39DB8D-2084-4632-95DD-F1BFB52298F0.jpeg
    43,8 KB · Görüntüleme: 41
Koz ben de mavi inivota vardı c çizgisini zor gösteriyordu sıkıldım durmadan bardağa işlemekten dedim yapmıcam bu ay cuma şiddetli bel ağrısını hissedince bi yapım dedim dur şimdi testi bulursam resim atcam buldum ve ekledim 23 ü işte cuma üstteki diğerleri de cumartesi ye ait cumartesi gece de evde çok misafir vardı sessiz sedasız bişeyler yapmaya çalıştım ama sıfır yani😂😂😂😂 yine beklemiyom
Bendeki pembe innovita..23 pik olmuş..sende bat ne zaman?ben biraz erken yumurtlamanı görüyorum.Misafir olunca zor ya..bu ay gelenim olmadı şükür😂

Bendeki pembe innovita..23 pik olmuş..sende bat ne zaman?ben biraz erken yumurtlamanı görüyorum.Misafir olunca zor ya..bu ay gelenim olmadı şükür😂
9 Ocak 10 Ocak da tanışma yıldönümünüz olmaz biliyorum ama olursa da öyle süpriz yapmak isterdim eşime 🥹

Kızlar yumurtlamaya az kala sarı akıntı yaşayan varmı aranızda.Bebim normalde şeffaf uzatan akıntım olurdu ama bu sefer sadece sarımsı normal akıntı var kremsi afedersiniz.öeraknettim bu ay şeffaf akıntı olmadı Niqu Niqu fnd_50 fnd_50 bebekheyecani bebekheyecani

Kızlar yumurtlamaya az kala sarı akıntı yaşayan varmı aranızda.Bebim normalde şeffaf uzatan akıntım olurdu ama bu sefer sadece sarımsı normal akıntı var kremsi afedersiniz.öeraknettim bu ay şeffaf akıntı olmadı Niqu Niqu fnd_50 fnd_50 bebekheyecani bebekheyecani
Valla canım benim her renk akıntım oldu bu ay inan ki takip edemedim 🤣🤣

Yumurtlamanın kaçıncı günü ve adete kaç gün kala yapmıştınız 😭
O zaman yumurtlama takibi testi falan bilmiyordum. Bi önceki reglim 13 ocaktı. 13 şubatta regl olmam gerekiyordu 11 şubatta da gözden bi operasyon. Nolur nolmaz diye ayın 10unda kan verdim hani 3 gün var gebelik varsa göz operasyonu olmayacaktım. 1.55 çıktı doktor yok dedi ben de 11 inde operasyon oldum. Gözümle uğraşırken bi baktım regl olmadım test yaptım çift çizgi. Kan verdim beta hcg 70 öyle öğrendim işte

X