- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.261
Eğer zamanında çıkmadıysa dikkate alma canım. Geçen burada yine oldu böyle bir şey. Bir kaç saat sonra aynı böyleydi erken gebelik testi , kan verdi negatif çıktı. Başka marka kaset test ile yap birdeMerhaba kızlar olması gereken dakikadan sonra saatler içinde çıkan sonuç sizce testmi bozuktur
Aslında testi iki kez yaptım ikisinde de aynı şey oldu diğerini çöpe atmıştım sonra bir bakayım dedim bunun gibiydi tekrar yaptım buda böyle çıktıYavrum testi tekrarlar mısın. Bilemeyiz gerçek mi yanlış mı
YaaaAmin inşallah bende 30 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim ilk gebeliğim için hazırlanıyorum
Çünkü ayın sonu ondan..kendimden biliyorum..ağlıcaz kecicek.Ama dur bakalım belki olduAy bilmiyorum dünden beri aşırı duygusalim dokunsan aglicam gözlerim doluyor. Rabbim sen en iyisini bilensin bu güzel günün hürmetine hepimize gönül inşirahi ver hayırlı haberlerini nasip et
Amiiiin inşallah canımMaşallah sağlıkla gelsin bebiş
Yok kuzu yumurtlama gününu saymazsam 12. Gün bugün yarın batYenımı yumurtladın
O zaman kan ver benceAslında testi iki kez yaptım ikisinde de aynı şey oldu diğerini çöpe atmıştım sonra bir bakayım dedim bunun gibiydi tekrar yaptım buda böyle çıktı
Yaaa o zaman diyemem kuzum..ama bende 1 saat geçse bile göstermiyor..kızlarda göstermiş bozuk çıkmışHemen çıkmadı ama ilk 5 dakika önemli diyorlar onun için
Bak bütün isteklerin sırasıyla gerçekleşmiş çok şükür kiİşte bende hep diyorum sağlık yerinde..anne baba sorunu yaşamadım çocuklukta..onların sevgisiyle büyüdüm..hatda küçük bir sağlık sorunu çıkınca şükür ediyorum..çok güzel işim vardır..zaten hep okuyup çalışmak istiyordum..onu etdiğim için çocuk yapamadım..arkadaşlarım anne olmayı hayal ederken..ben ağlayarak hayal ediyordum hemşire olayım..üniforma giyineyim..büyük hastanede çalışayim..onlarda çok şükür.Şimdide çocuk yapmak zamanı
Aynı marka mıydı?Aslında testi iki kez yaptım ikisinde de aynı şey oldu diğerini çöpe atmıştım sonra bir bakayım dedim bunun gibiydi tekrar yaptım buda böyle çıktı
Olabilir haklısın buna şükür Rabbim bu günlerimizi aratmasın bir gün olacak inanıyorumÇünkü ayın sonu ondan..kendimden biliyorum..ağlıcaz kecicek.Ama dur bakalım belki oldu
Aslında başka bir markayla dene kan vermeden önceAslında testi iki kez yaptım ikisinde de aynı şey oldu diğerini çöpe atmıştım sonra bir bakayım dedim bunun gibiydi tekrar yaptım buda böyle çıktı
Amin kuzum Amin.Zaten doktorları sevmediğim için mfk kullandım..hiç yumurtalıkları takip bile etmedim..stresten uzak olucam dedim..o zaman hamile kaldım..Yani şimdi bende mi 35 yaşında oldugum için düşük yaptım. Sen o doktorlara kafanı yorma kuzum allah ol derse olur buda bir sınav. Allahım inşallah senide en kısa zamanda sevindirsin kimsenin kucagını boş bırakmasın inşalah şu mübarek cuma hürmetine böyle minicik arkanda dolanan bi minnoşun olsun inşallah canım benim üzülme sen
Aahhh canimmmMerhaba arkadaşlar ben de sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım hiçbişey yokçok üzgünüm. Burda mesajlarınızı okumak iyi geliyor benim de hiçbişeyim kolay olmuyor maalesef bi kaybım olmasaydı bu kadar kötü hissetmezdim ama evlat acısı ve tekrar olmaması yakıyor beni
Aslında iki hamilelegimide dış gebelik ve kürtajı bu testle öğrenmiştim ama tabi o zamanlar ilk 1 dkkada çıkmıştı hep. Şimdi ise olmayınca bir umut işteO zaman kan ver bence
Aynen şimdi cocuğumuz olarken belkide en çok sabır bizde olucak..bu kadar bekletmiş kendiniBak bütün isteklerin sırasıyla gerçekleşmiş çok şükür kiArtık sıra çocukta. Bedelini ödemeden kıymetini bilmeyecektik belkide bizim için hayırlı olan budur
Tekrar nasip olacağına tüm kalbimle inanıyorum canım yeter ki umudunu kaybetmeMerhaba arkadaşlar ben de sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım hiçbişey yokçok üzgünüm. Burda mesajlarınızı okumak iyi geliyor benim de hiçbişeyim kolay olmuyor maalesef bi kaybım olmasaydı bu kadar kötü hissetmezdim ama evlat acısı ve tekrar olmaması yakıyor beni
Evet aynı markaAynı marka mıydı?