Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Premium ile kargo bedava ne oluyor kanka çok tenks bu arada 😁
Aylık 9.90 premıum ucretı verıyorum 😂 aldığım herseyde yüzde 3 bana gelıyor bu ay mesela 43 TL kar etmısım premıumla yanı verdıgım 9.90 kendını çıkartıyor zaten hemde özel şeylerden faydalanabılıyorum 😂 ne demek asko testlendık yıne almayacaktık ha hanı 😂😂😂

fnd_50 fnd_50 sey kanka ben bıraz alısverıs bagımlısıyımda ondan hep bunlar 😂

Eklentiler

• 0E5130A3-7395-4E28-A507-180A860EA403.png
    0E5130A3-7395-4E28-A507-180A860EA403.png
    223,5 KB · Görüntüleme: 43
Biz 5 aydır deniyoruz ondan öncesinde korunuyorduk sanıyordum ki hemen çocuk olacak hatta eşime 10 kere sorardım bak daha hazır değiliz damlamadı dimi içime gelmedi dimi ahahahha şimdi gülüyorum o hallerime bilsem böyle kolay olmadığını
Ay aynı ben gerçekten. Bizde bir süre geri çekilmeyle korunduk. Her ay hamile mi kaldım acaba diye korkardım… bizimde 4.ay… bilseydim bukadar kolay olmadığını kasarmıydım hiç😩😩😩

Aylık 9.90 premıum ucretı verıyorum 😂 aldığım herseyde yüzde 3 bana gelıyor bu ay mesela 43 TL kar etmısım premıumla yanı verdıgım 9.90 kendını çıkartıyor zaten hemde özel şeylerden faydalanabılıyorum 😂 ne demek asko testlendık yıne almayacaktık ha hanı 😂😂😂
Kanka ben almadım sepete attım düşüneceğim çünkü elimde test var daha😁

Görünüyor canım hayalet çizgi.Yarın bi kan versene beta kaç çıkacak merak ettim😁😁
Ya neredeyse herkes bu testin yalancı pozitif verdiğini söylüyor… hamile değilim herhalde 😩 yarın başka marka testini alıp deneyeceğim… daha adetim gecikmeden kan testi vermek istemiyorum açıkçası…

Günaydın kizlarr bugün moralim modum çok düşük ya :KK43: dün yumurtlama olmuşken değerlendirelim dedik ondan önceki günü de degerkendirmistik ne yaptiysam eşim konsantre olamadı bu aralar hasta ve yoğun çalışıyoruz ikimizde. Canım sıkıldı benim de onun da yani diğer günler dipçik gibiyken yumurtlama günü öldük sanki aşırı moralim bozuk şuan:KK43:
Canım adını değiştirmişsin tanıyamadım.. Üzülme benzer bi talihsizlik benimde başıma geldi biliyorsun.. Nasibimiz de varsa olur inşallah

Teste göre hamilesiniz ama yanılan bir çok kişi
Oldu bende prodoctor ile bundan daha silik çizgiyle oğlumu öğrenmiştim istersen yarın sabah ilk idrarla başka bir test dene ondada cıkarsa kan ver çıkmazsada gününü bekle canım
Ay hadi inşallah. Yarın tekrar başka bir marka testle deneyeceğim 🙏🏼

X