Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun kuzum hoşgeldin sefalar getirdin bebiş haberleri verdigin günü görmek nasip olsun inşallah 💙💙
Ayy hoşbuldum canım benim 🤗 çok teşekkür ederim. Aminnn inşallah çok istiyorum artık bağıra bağıra ilan etmeyi bende hamileyim diye. 🙆🏼‍♀️ İnşallah seninde bu ay son ayın olsunda göbek yarıştıralım şuralarda artık bizde. 😍🤰

Ayy hoşbuldum canım benim 🤗 çok teşekkür ederim. Aminnn inşallah çok istiyorum artık bağıra bağıra ilan etmeyi bende hamileyim diye. 🙆🏼‍♀️ İnşallah seninde bu ay son ayın olsunda göbek yarıştıralım şuralarda artık bizde. 😍🤰
İnşallah canım hevesim mi kırıldı ne oldu anlamadım bazen hiç istemiyorum gibi hissediyorum kendimi içime sıkıntı gelşyor sonrada deli gibi isterken buluyorum kendimi adetimin 3. Günü domtora gittim bugğn klomen verdi canım

Oldu mu peki gebelik.Bide pco varmı Sizde de
Ben Nisan ayında tüp bebege hazırlandım haziranda üç sene sonra hamile kaldım doğal yolla ama dış gebelik oldu .
Ben bu kullandığım şeylerin etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü çok dikkat etmiştim..
Üç ay korunduk Kasım'da tüp bebeğe başladık şuan transfer bekliyorum 💕
Hayır pco yok

Kizlar size en güzel önerim bir hafta gecikmeden kan vermeyin ben verdim çok pişmanım 😂 az mı çok mu diye düşünüyorsunuz sürekli iki üç günde bir gidip kan vermeniz gerekiyor takip için zaten ultrasonda da görünmüyor biraz daha bekleyin en iyisi
Kızlar akılsızlık edip sabredemeyip gidip kan verdim ve doğal olarak adete 7 gün kala olduğu için 0.1 çıktı. Gecikirse gidip kan vericem

Kizlar size en güzel önerim bir hafta gecikmeden kan vermeyin ben verdim çok pişmanım 😂 az mı çok mu diye düşünüyorsunuz sürekli iki üç günde bir gidip kan vermeniz gerekiyor takip için zaten ultrasonda da görünmüyor biraz daha bekleyin en iyisi
Sabırsız biri olduğum için bile bile gidip verdim moralim bozulmadı değil 😂

6 gün var sanırım sabredebiliyorsan bence 4 gün kala falan yapsan daha iyi olur en azından daha net bir çizgi görürsün varsada🤗
2 ocağa göre yarın 5 gün ama sanırım yumurtlamaya göre 31 aralıkta Olurum zaten genelde 2 3 gün önce oluyorum dongum 28 ama her ay ayni olmuyor 26 olduğu da oluyor yumurtlamam bazı aylar 2 gün önce oluyo

Kuzum bende oğlumda düşük değerle öğrendim ama asla gidip 2 gunde bir olcturmedim hic gerek yok cidden 11 gün sonra bidaha olcturdum oda zature geçirdiğim için tedavi amaçlı bakıldı yoksa yine gitmeyecektim çünkü olacağı varsa oluyor ben ilk hamileligimde ilk kan değerim 3 bin kusurdu nasip olmadı oğlumda 45 ile öğrendim suan 4.5 yasinda nasip hersey o yüzden kendine sitres yapma bekle birazcık 🌸

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-27-20-10-21-891_com.miui.mediaeditor.jpg
    Screenshot_2022-12-27-20-10-21-891_com.miui.mediaeditor.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_2022-12-27-20-10-14-639_com.miui.mediaeditor.jpg
    Screenshot_2022-12-27-20-10-14-639_com.miui.mediaeditor.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20221227_185156.jpg
    IMG_20221227_185156.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 76
Canım benim evet umarım senin de güzel haberlerini alırızzz birkaç güne ❤️❤️❤️ Sen nasılsın var mı belirtiler hisler? Kişiden kişiye çok değişiyor anladığım kadarıyla. Benim bugün gözlerim yandı sürekli, başımda yoğunluk vardı gün boyu öyle olunca dayanamayıp yaptım eve gelince. 🙈 Koyulaşmasını bekleyip yarın kan veririm belki bakalım 🙏🏼
Aahhhh amin inşallah ya 🤲🤲 ya benim bel karın kasık ağrılarım var göğüs agrimda var ama o adet oncesinde olur bende bakalım başka bir belirtim yok bekliyorum 🙈🥰

X