- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.141
İnşallahAmin canım.Kardeşimin rüyalari gerçek oluyor..kötü olsa bile malesef.Ama beni görmüş ve cocuğum oluyor..oynatıyor..beyaz oğlun oluyor diyorUmut ediyorum az kaldı
ben çoğul gebelik istediğim için kendiliğinden çatlamasını beklemeyeceğiz.ikiden fazla yumurta oluşmuş iğne olmazsa kist olabilir dedi.genelde iğne yapıyorlar ama burda gördüğüm kadarıylaKlomenden sonra kendisi çatlamaz mı yumurta igne ile mi çatlatmak gerekiyor. Bugün doktorum banada yazdı ilk defa adetin 5. Günü başlayıp 5 tnae içecegim haftasına kontrole çagırdı
Yeri dolsun inşallah ben de 10 haftalikken kaybettimEvet kuzum malesef
Amin canım.Gecmiş olsun kuzum.Allahin bir bildiği varmış..öyle diyorum hepYeri dolsun inşallah ben de 10 haftalikken kaybettim
Ben regl bittikten 4-5 gün sonra başlamıştım ama az çok vücudumu tanıdığım icin yumurta kıvamı akıntıyı gördükten sonra yapmaya başlamıştım iki güne görmüştüm piki erken olması da iyi bişey belli olmaz çünkü kacirmamis olursun en azındanTamam canım öyle yapayım galiba biraz erken başladım yapmaya 25 Aralık reglim bitti
Cogul gebelik için hangi ihtimalleri denediniz benim tek yumutam oluştu sonradan takibe gitmedim acaba sonradan bir yumurta daha oluşmuş mudur ilk gebeliğim ikizdi ikiside düştüben çoğul gebelik istediğim için kendiliğinden çatlamasını beklemeyeceğiz.ikiden fazla yumurta oluşmuş iğne olmazsa kist olabilir dedi.genelde iğne yapıyorlar ama burda gördüğüm kadarıyla
Aaayyy çok heyecanlı beni de etiketle çok merak ediyorum seniAkşam yapcam bakalım
Ne kullandın canım yumurta kalitesi için kaçırdım benben mayıs ayında kullanmıstım yumurta kaltesıne cok faydası oldugunu dusunuyorum..
tüp bebek tedavısıne baslarkende bır kutu kulladım cok sukur baya kalıtelı yumurtalarım oldu ınsallah sımsıkıda tutunurlar ..
Kızlar şimdi daha da belli
aldınız mı bilmiyorum ama ben 15li aldım memnun klamadım teste göre hamileyim adet oldum ama kan testi negatif test kıpkırmızı pozitif çıktı. belki 8 haftalık hamileliklerde öyle çıkıyordur o kadar kırmızıKızlar merhaba aranızda daha önce surelab testini kullanan var mı?
Aaa tüh keşke almasaydım iptal seçeneği de yokaldınız mı bilmiyorum ama ben 15li aldım memnun klamadım teste göre hamileyim adet oldum ama kan testi negatif test kıpkırmızı pozitif çıktı. belki 8 haftalık hamileliklerde öyle çıkıyordur o kadar kırmızı
farklı zamanlarda büyüyüp çatlayabilir dedi doktor bana bu sebeple gün aşırı devam edin kaçırmayın dedi.ilacı 2 tane kullandım günde ihtimal artsın diye.ilk gebeliğinizde klomen ile mi ikiz oldu?Cogul gebelik için hangi ihtimalleri denediniz benim tek yumutam oluştu sonradan takibe gitmedim acaba sonradan bir yumurta daha oluşmuş mudur ilk gebeliğim ikizdi ikiside düştü
Aaa tüh keşke almasaydım iptal seçeneği de yok
5 gün kala çıkar bence çok küçük bir değer de olsaBirde bişeyi merak ediyorum bata kaç gün kala kanda çıkar ? Eğer varsa gerçekten cumartesi süpriz yapmak istiyorum o yüzden so
omepaq10- arı suutu propolıs, yesıl mercımek cok yedım, fasulye nohut,Ne kullandın canım yumurta kalitesi için kaçırdım ben
Neyse denemiş olurum uyguna aldım çünküKargoyu alma canım heri gitsin iptal olmuş olur
ve 2 3 tane öyle çıktı bir tane daha yaptım o da geçersiz çıktı ne c ne t çizgi vardı şüphelendim sonra kan verdim yoksa ohooo ilk başta negatifti birde bence hatalı testleri ucuzdan satıyorlar çoklu diye belki normal de marka güzeldir ama çoklu alınca hep hatalı testler bu ay çok kararlıyım eğer adet olmazsam 22 bat 30unda direk kan vereceğim zaten özel sağlık var 15 tl veriyorum kanaAaa tüh keşke almasaydım iptal seçeneği de yok
Erken gebelik mi buKızlar şimdi daha da belli