Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomenden sonra kendisi çatlamaz mı yumurta igne ile mi çatlatmak gerekiyor. Bugün doktorum banada yazdı ilk defa adetin 5. Günü başlayıp 5 tnae içecegim haftasına kontrole çagırdı
ben çoğul gebelik istediğim için kendiliğinden çatlamasını beklemeyeceğiz.ikiden fazla yumurta oluşmuş iğne olmazsa kist olabilir dedi.genelde iğne yapıyorlar ama burda gördüğüm kadarıyla

Tamam canım öyle yapayım galiba biraz erken başladım yapmaya 25 Aralık reglim bitti
Ben regl bittikten 4-5 gün sonra başlamıştım ama az çok vücudumu tanıdığım icin yumurta kıvamı akıntıyı gördükten sonra yapmaya başlamıştım iki güne görmüştüm piki erken olması da iyi bişey belli olmaz çünkü kacirmamis olursun en azından

ben çoğul gebelik istediğim için kendiliğinden çatlamasını beklemeyeceğiz.ikiden fazla yumurta oluşmuş iğne olmazsa kist olabilir dedi.genelde iğne yapıyorlar ama burda gördüğüm kadarıyla
Cogul gebelik için hangi ihtimalleri denediniz benim tek yumutam oluştu sonradan takibe gitmedim acaba sonradan bir yumurta daha oluşmuş mudur ilk gebeliğim ikizdi ikiside düştü

Ne kullandın canım yumurta kalitesi için kaçırdım ben

Aaa tüh keşke almasaydım iptal seçeneği de yok

Cogul gebelik için hangi ihtimalleri denediniz benim tek yumutam oluştu sonradan takibe gitmedim acaba sonradan bir yumurta daha oluşmuş mudur ilk gebeliğim ikizdi ikiside düştü
farklı zamanlarda büyüyüp çatlayabilir dedi doktor bana bu sebeple gün aşırı devam edin kaçırmayın dedi.ilacı 2 tane kullandım günde ihtimal artsın diye.ilk gebeliğinizde klomen ile mi ikiz oldu?

Aaa tüh keşke almasaydım iptal seçeneği de yok
ve 2 3 tane öyle çıktı bir tane daha yaptım o da geçersiz çıktı ne c ne t çizgi vardı şüphelendim sonra kan verdim yoksa ohooo ilk başta negatifti birde bence hatalı testleri ucuzdan satıyorlar çoklu diye belki normal de marka güzeldir ama çoklu alınca hep hatalı testler bu ay çok kararlıyım eğer adet olmazsam 22 bat 30unda direk kan vereceğim zaten özel sağlık var 15 tl veriyorum kana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…