- 26 Eylül 2022
- 1.075
- 994
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.161
15liyi 163 tlye aldım bende anlamalıydım aslındaNeyse denemiş olurum uyguna aldım çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15liyi 163 tlye aldım bende anlamalıydım aslındaNeyse denemiş olurum uyguna aldım çünkü
EvettErken gebelik mi bu
bu avakadoyu almayı beceremiyorum hep olmamış çıkıyor nasıl anlıyorsunuz güzelini seçmeyiomepaq10- arı suutu propolıs, yesıl mercımek cok yedım, fasulye nohut,
cevız,badem, avakado , saglıklı beslenmeye calıstım..
cay kahve cok cok az ıctım ..
Hahahahah tamam bebişimAaayyy çok heyecanlı beni de etiketle çok merak ediyorum seni
Benim bugün bat günüm çiçek sepetinde kargoya bedava diye aldım 2 tanesi 43₺ di. Hayırlısı artık ha bugün arkadaşım başka marka getirecek denemiş olurum yorumum için teşekkür ederimve 2 3 tane öyle çıktı bir tane daha yaptım o da geçersiz çıktı ne c ne t çizgi vardı şüphelendim sonra kan verdim yoksa ohooo ilk başta negatifti birde bence hatalı testleri ucuzdan satıyorlar çoklu diye belki normal de marka güzeldir ama çoklu alınca hep hatalı testler bu ay çok kararlıyım eğer adet olmazsam 22 bat 30unda direk kan vereceğim zaten özel sağlık var 15 tl veriyorum kana
ılk aldıgında sert oluyor ,bu avakadoyu almayı beceremiyorum hep olmamış çıkıyor nasıl anlıyorsunuz güzelini seçmeyi
ay çok teşekkür ederim ben köylü gibi hemen yiyorum bozulmasın diye hiçte bakmadım internetten havuç yiyordum çatlama olmaya yaklaştığı zamanılk aldıgında sert oluyor ,
ıkı uc gun karanlık bı yerde bekletınce yumuşayıp olgunlasıyor o sekılde tuketıyorsun
ne demek canım :)ay çok teşekkür ederim ben köylü gibi hemen yiyorum bozulmasın diye hiçte bakmadım internetten havuç yiyordum çatlama olmaya yaklaştığı zaman
Çabuk olgunlassin istiyorsan olgunlasmis bır meyvenin yanına koy canım daha hızlı oluyoray çok teşekkür ederim ben köylü gibi hemen yiyorum bozulmasın diye hiçte bakmadım internetten havuç yiyordum çatlama olmaya yaklaştığı zaman
benıde etıketle kuzum işte fln kacırıyorum herseyı okuyamıyorum hadı ınsallah guzel haberler alırsın bugunHamilelik her türlü korku hali bence benim ilk olacak kısmetse. Ben testte görememekten bile korkuyorum.
İlk çocuğumu onla öğrendim ve hiç hatalısına denk gelmedim laboquick iyidir iyilaboquik diye bir marka var ondan memnun kalan var mı?
fundacıııım kac gun kaldı bata kuzucumİlk çocuğumu onla öğrendim ve hiç hatalısına denk gelmedim laboquick iyidir iyi
İnşallah canım benimbenıde etıketle kuzum işte fln kacırıyorum herseyı okuyamıyorum hadı ınsallah guzel haberler alırsın bugun
Ben ilk oğlumu onunla öğrendim çok düşük değerle gösterdi bana silik cizgi cikarttiginida gormedim en sevdiğim markalaboquik diye bir marka var ondan memnun kalan var mı?
Evet klomele olmustu bu ay da femara kullandım gün aşırı ilişki.yaşıyoruz inşallah yine çoğul olurfarklı zamanlarda büyüyüp çatlayabilir dedi doktor bana bu sebeple gün aşırı devam edin kaçırmayın dedi.ilacı 2 tane kullandım günde ihtimal artsın diye.ilk gebeliğinizde klomen ile mi ikiz oldu?
Kuzum zaten olmamış olarak satılıyor sen onj karanlık bir odada kese kağıdına bir elma veya muzla sarıp 2 3 gün bekle yumuşacık olurbu avakadoyu almayı beceremiyorum hep olmamış çıkıyor nasıl anlıyorsunuz güzelini seçmeyi
Aaayy bunu bende gördüm eşime attım hemenHmmmmm
teşekkür ederimÇabuk olgunlassin istiyorsan olgunlasmis bır meyvenin yanına koy canım daha hızlı oluyor