Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ve 2 3 tane öyle çıktı bir tane daha yaptım o da geçersiz çıktı ne c ne t çizgi vardı şüphelendim sonra kan verdim yoksa ohooo ilk başta negatifti birde bence hatalı testleri ucuzdan satıyorlar çoklu diye belki normal de marka güzeldir ama çoklu alınca hep hatalı testler bu ay çok kararlıyım eğer adet olmazsam 22 bat 30unda direk kan vereceğim zaten özel sağlık var 15 tl veriyorum kana
Benim bugün bat günüm çiçek sepetinde kargoya bedava diye aldım 2 tanesi 43₺ di. Hayırlısı artık ha bugün arkadaşım başka marka getirecek denemiş olurum ☺️ yorumum için teşekkür ederim🙏🏻

ılk aldıgında sert oluyor ,
ıkı uc gun karanlık bı yerde bekletınce yumuşayıp olgunlasıyor o sekılde tuketıyorsun
ay çok teşekkür ederim ben köylü gibi hemen yiyorum bozulmasın diye hiçte bakmadım internetten havuç yiyordum çatlama olmaya yaklaştığı zaman

Hmmmmm

Eklentiler

• Screenshot_20221227_171246.jpg
    Screenshot_20221227_171246.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 28
farklı zamanlarda büyüyüp çatlayabilir dedi doktor bana bu sebeple gün aşırı devam edin kaçırmayın dedi.ilacı 2 tane kullandım günde ihtimal artsın diye.ilk gebeliğinizde klomen ile mi ikiz oldu?
Evet klomele olmustu bu ay da femara kullandım gün aşırı ilişki.yaşıyoruz inşallah yine çoğul olur

X