- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.121
Benim ilk gebelikte felaket uykum vardı ayik gezemiyordumYok kuzum olmuyor bende..zaten ben gebeyken bile uykum yoktu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ilk gebelikte felaket uykum vardı ayik gezemiyordumYok kuzum olmuyor bende..zaten ben gebeyken bile uykum yoktu
7Bata ne kadar kalmış canım?
yaaaGördümmmm aşırı silikkkk
Belkide devam etseydi olurdu..ama 6 haftalık belirtimi diyorum sanaBenim ilk gebelikte felaket uykum vardı ayik gezemiyordum
Ayyyyy inşallahAy hadi inalsallqh insalahh ağrısın güzel belirtiler bunlar
Yaa kuzum İn şa Allah gebesin
İnşallah kimyasal olmasından korkuyorum 2.gebelikYaa kuzum İn şa Allah gebesin
Korkma diyemem çünkü bende kürtaj oldum..korkuyorum ikincide öyle olur..ama genelde doktorlar diyor ilkte oluyormuşİnşallah kimyasal olmasından korkuyorum 2.gebelik
Hamilelik her türlü korku hali bence benim ilk olacak kısmetse. Ben testte görememekten bile korkuyorum.Korkma diyemem çünkü bende kürtaj oldum..korkuyorum ikincide öyle olur..ama genelde doktorlar diyor ilkte oluyormuş
6haftalikken mi kaybettin sen canımBelkide devam etseydi olurdu..ama 6 haftalık belirtimi diyorum sana
İlk olsun ama güzel olsunyoksa çok zor hamile kal ve sonra kürtaj ol..insan toparlanamıyor her konudaHamilelik her türlü korku hali bence benim ilk olacak kısmetse. Ben testte görememekten bile korkuyorum.
Evet kuzum malesef6haftalikken mi kaybettin sen canım
Haklısın yavrum Allah tekrar güzel bir hamilelik nasip etsin inşallahİlk olsun ama güzel olsunyoksa çok zor hamile kal ve sonra kürtaj ol..insan toparlanamıyor her konuda
Hamiş kızlar akıntımız var diyorduYumurtlama akıntısı gibi akıntım da başladı bu var mıdır gebelik belirtisinde ay kafayı yicem
Amin canım.Kardeşimin rüyalari gerçek oluyor..kötü olsa bile malesef.Ama beni görmüş ve cocuğum oluyor..oynatıyor..beyaz oğlun oluyor diyorUmut ediyorum az kaldıHaklısın yavrum Allah tekrar güzel bir hamilelik nasip etsin inşallah
En kısa zamanda kavuşursun inşallah yavruna canım benimEvet kuzum malesef
Ay inşallah yaaaHamiş kızlar akıntımız var diyordu
Amin canım AminEn kısa zamanda kavuşursun inşallah yavruna canım benim