- 31 Ekim 2022
- 1.222
- 2.403
- 26
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.101
Daha çatlamadıgına göre pık degıl27 pik dimi öyle görünüyor sanki ben çok anlamıyorum da
Senınkılerı atsana bi karsılastırayımHenüz pik olmamış bence. Eli kulağında ama
ş
Kızlar ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım bata 7 gün var ama yapasım geldiçizgi var gibi durmuyor kameraya çekince anlaşılmıyor yoksa atacaktım. Aşırı silik zar zor görüyorum gibi cumartesi tekrarlicam umarım vardır
At biz görürürüzKızlar ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım bata 7 gün var ama yapasım geldiçizgi var gibi durmuyor kameraya çekince anlaşılmıyor yoksa atacaktım. Aşırı silik zar zor görüyorum gibi cumartesi tekrarlicam umarım vardır
Senınkılerı atsana bi karsılastırayım
Canım flaşsız atabilir misin bide flaşta ışıktan gözükmüyor pek flaşsız biyer olursa daha iyiBu sefer cidden flaştan kör oldum fotoğrafta yine belli olmamış olabilir
Güleceksin ama ben bu testlerle yapmadığim için her yerde çizgi görüyorumBu sefer cidden flaştan kör oldum fotoğrafta yine belli olmamış olabilir
Ay hadi inalsallqh insalahh ağrısın güzel belirtiler bunlarKızlar benim sol kasığım baya ağrıyo bi de belimin sol tarafı bi de sol gögsümbu nasıl bişey
AhahahaBızımkıler kurusıkımı kız yoksaa
Yok kuzum olmuyor bende..zaten ben gebeyken bile uykum yoktuNiqu kız sende uyuklama oluyor mu aşırı uykum var bugün zor ders anlatıyorum gözlerim kapanıyor
Ben görüyorumBuda flaşsız ben görüyorum sizde görün ya
Aha ayyy çok sevindim suanBen görüyorum
Bata ne kadar kalmış canım?Aha ayyy çok sevindim suan
Gördümmmm aşırı silikkkkBuda flaşsız ben görüyorum sizde görün ya