Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtası çatlayıp bat gününü bekleyenlerrrr... Kafanızda şu tarihte hcg testi yapacağım dediğiniz gün var mı.. Ben 2 ocakta yapacağım.. 6 gün kaldı zaman geçmiyor sanki :) sizlerin kaç gün kaldı test tarihine

Biseyi cok istersen olurmuş bizim oğlanlar bizi iki anasi etmesin bide iki tane diyip duruyorlar

Vicdan rahatlatma seansına hoş geldiniz. Bu ay hiçbir şeye dikkat etmedim normalde çok düzenli bir hayatım var sağlıklı ve temiz beslenirim paketli ürün tüketmem haftada 3-4 egzersiz yaparım yıllardır, bu ay tabiki yine paketli ürün tüketmedim asla da tüketmem ama havuç yemedim avokado yemedim vitamin almadım bu ay hiç. Sporum aksadı sadece o yüzden vicdanım çok rahatsız. Ama hep hareket halindeydim hareketsizliği sevmiyorum.bugün 16. Gün hala yumurtlama akıntım yok ateş stabil. Dedim havuçları üçer beşer yiyeyim o gelmiyorsa biz yardımcı olalım

Eklentiler

• 029FD64D-C163-4A6C-B90B-03AB045AA380.jpeg
    120,7 KB · Görüntüleme: 41
Benim bat 2 ocak bugünden başladım 2 günde bir yaparım ucuzlardan alıp da evde toplu tutmuyorum o zamanda çok yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…