- 13 Ekim 2022
- 4.449
- 6.039
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.961
Benim ki 31 Aralık canım senin de bir gün önceydi sanırım benden. Benim yumurtlama sonrası 6. Gün gece ve gündüz çok kasik ağrım oldu sonra geçti bugün de adet olacakmisim gibi karın alt bölgem ağrıyor gece daha çoktu şimdi biraz azaldı ama var hala. Göğüs hassasiyetimde var kaç gündür ama o olur bende o yüzden ona çok anlam yükleniyorum . Hadi inşallah yaaa hayırla alalim haberlerimiziCanım selam. Dün bana da aynısı oldu. Bizim bat’lar aynıydı galiba. dün gün boyu çok kasık ağrım oldu böyle batma gibi girdi çıktı anlamadım ne olduğunu. Bazen ahh falan dedim hatta. Reglime 5 gün varken ilk kez böyle oldu. Göğüs hassasiyetlerim devam ediyor hala sızlıyor ara ara.Bugün Regle kaldı son 4 gün.
Aayy bende aynı şeyi düşünmüştüm biliyor musun yazdan baslasaymisim şu işe zaten hemen olmuyormuş dedimne zormuş ya korunarak kaybettiğim zamana yazık diyorum olmuyormuş zaten pat diye
Evet kuzum pik olmuş iyi çalışmalar
Evdeki gebelik kitleri gibi idrarla yapılıyor ilk idrarla olamyacak yapmadan önce 2 3 saat sıvı almamalisin birde aynı saat aralığında yapılmalı sabah 8 10 arası öğlen 12 5 akşam 8 10 arası.. kendine bir zaman dilimi seçip her gün aynı saatte testini yapman gerekiyor canimKızlar ovi. testini nasıl yapıyoruz nasıl kullanıyoruz bilgilendirir misiniz?
Teşekkür ederim canım benimEvet kuzum pik olmuş iyi çalışmalar
adetten sonra her sabah ilk idrarla aynı saatte başla taki t c çizgisinde koyu olana kadar yap her gün cile t ya aynı renk yada t daha koyu olacak o zaman yumurtan gerekli olgunlukta demek ondan sonra çatlama görmen lazım o ikiside koyu olunca günde 2 kez yap çatlamayı yakala mutlaka ve çatlamayı değerlendir. 12. gün gebelik testi yap tutunduysa hemen silik çıkıyor zaten. Önemli olan çatlamayı bilmek o gün ilişki yaşamak o zaman hamile kaldığın tarihi bile net biliyorsun 12. gün ile 14. gün arasında kaset testte çıkıyor gebelikKızlar ovi. testini nasıl yapıyoruz nasıl kullanıyoruz bilgilendirir misiniz?
bir kere çatlama gününü yakalayınca diğer aylar adetin aynı düzende devam ederse çatlama ve yumurtlama günleri pek değişmiyor adet günün saparsa o ay yine yapman lazım tespit içinKızlar ovi. testini nasıl yapıyoruz nasıl kullanıyoruz bilgilendirir misiniz?
İlk idrarla değil canım sonraki idrarla bende hep yanlış uygulamisim kızlara danıştim ilk idrarla yapilmiyormus gebelik testi ilk idrarla yapiliyoradetten sonra her sabah ilk idrarla aynı saatte başla taki t c çizgisinde koyu olana kadar yap her gün cile t ya aynı renk yada t daha koyu olacak o zaman yumurtan gerekli olgunlukta demek ondan sonra çatlama görmen lazım o ikiside koyu olunca günde 2 kez yap çatlamayı yakala mutlaka ve çatlamayı değerlendir. 12. gün gebelik testi yap tutunduysa hemen silik çıkıyor zaten. Önemli olan çatlamayı bilmek o gün ilişki yaşamak o zaman hamile kaldığın tarihi bile net biliyorsun 12. gün ile 14. gün arasında kaset testte çıkıyor gebelik
adetten sonra her sabah ilk idrarla aynı saatte başla taki t c çizgisinde koyu olana kadar yap her gün cile t ya aynı renk yada t daha koyu olacak o zaman yumurtan gerekli olgunlukta demek ondan sonra çatlama görmen lazım o ikiside koyu olunca günde 2 kez yap çatlamayı yakala mutlaka ve çatlamayı değerlendir. 12. gün gebelik testi yap tutunduysa hemen silik çıkıyor zaten. Önemli olan çatlamayı bilmek o gün ilişki yaşamak o zaman hamile kaldığın tarihi bile net biliyorsun 12. gün ile 14. gün arasında kaset testte çıkıyor gebelik
YaaaaTeşekkür ederim canım benimşu pik i gördüm ya sanki gebelik görmüş kadar mutlu oldum anlatamam havalara uçtum ne zamandır bunu bekliyordum
ben ilk idrarla yapıyordum çalıştığım için evden çıkmadan yapıyordum.İlk idrarla değil canım sonraki idrarla bende hep yanlış uygulamisim kızlara danıştim ilk idrarla yapilmiyormus gebelik testi ilk idrarla yapiliyor
Adam hasta ama yapacak bisey yok sıkıstırıcamYaaaa3 gün üst üste değerlendir canım adamı köşelerde sıkıştır
Ben de hesapladım benim Bat’ta 31 Aralık canım. Yumurtlamam da 17’sindeydi. Bakalım son 4-5 günümüz kaldıBenim ki 31 Aralık canım senin de bir gün önceydi sanırım benden. Benim yumurtlama sonrası 6. Gün gece ve gündüz çok kasik ağrım oldu sonra geçti bugün de adet olacakmisim gibi karın alt bölgem ağrıyor gece daha çoktu şimdi biraz azaldı ama var hala. Göğüs hassasiyetimde var kaç gündür ama o olur bende o yüzden ona çok anlam yükleniyorum . Hadi inşallah yaaa hayırla alalim haberlerimizi
Yöntemini değiş yoksa yanlış sonuç alırsın ikinci idrarla sıvı almadan yap canimben ilk idrarla yapıyordum çalıştığım için evden çıkmadan yapıyordum.
Ben de çalışıyorum canım işten dönünce yapıyorum. Özellikle söylüyorlar ilk idrarla olmaz diyeben ilk idrarla yapıyordum çalıştığım için evden çıkmadan yapıyordum.
teşekkür ederim ama çokta yanlış olduğunu düşünmüyorum çünkü doktorla aynı gün gitti çatlama ve olgunlaşma bende ovülasyondan emin olmak için geçen ay doktorla takip ederken bir yandan kendim takipettim.Yöntemini değiş yoksa yanlış sonuç alırsın ikinci idrarla sıvı almadan yap canim
Sen yine de garantiye al kendini canım sonuçta bir bekleyistesin zaman geçiyor neden ufak yanlışlar yüzünden kaçırmış olasin ki iş dönüşü yapabilirsin akşam 8 10 arasında meselateşekkür ederim ama çokta yanlış olduğunu düşünmüyorum çünkü doktorla aynı gün gitti çatlama ve olgunlaşma bende ovülasyondan emin olmak için geçen ay doktorla takip ederken bir yandan kendim takipettim.
bundan sonra öyle yaparım teşekkür ederim. bu ay zaten 2 gün gecikti adet bittikten sonra başlayacağımSen yine de garantiye al kendini canım sonuçta bir bekleyistesin zaman geçiyor neden ufak yanlışlar yüzünden kaçırmış olasin ki iş dönüşü yapabilirsin akşam 8 10 arasında mesela