Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtası çatlayıp bat gününü bekleyen hanımlar neler yapıyorsunuz vaktiniz nasıl geçiyor.. Benim daha 2 gün oldu. Şimdi den sürekli aklımda. Kafam hep onla meşgul. Sürekli kendimde belirti arıyorum. Sizlerin günleri nasıl geçiyor. Test yapmanıza kaç gün kaldı

Yumurtlama zamanlarımız yakındı sizde belirti var mı bende göğüslerde hassasiyet başladı adet öncesi olan bi kere daha böyle oldu erken adet oldum sanırım yine öyle olcak bi tek fark bide karıncalanma gibi kaşıntılı gibi bu sefer
Benimde goguslerim cok agriyor ve her ay regliden önce oluyor sanırım bu ay benimde olmadi 🤧

Yumurtası çatlayıp bat gününü bekleyen hanımlar neler yapıyorsunuz vaktiniz nasıl geçiyor.. Benim daha 2 gün oldu. Şimdi den sürekli aklımda. Kafam hep onla meşgul. Sürekli kendimde belirti arıyorum. Sizlerin günleri nasıl geçiyor. Test yapmanıza kaç gün kaldı
Bat haftasonu kendimi dinliyorum sürekli ama sanki tutmadı bu ay şuan değişik bişey yok :110:

Kızlar ovülasyon innovitada bu şekil gösteriyor 23üne pik 24üne çatlama olarak ama uygulamada bugün yumurtlama gösteriyor bunu baz almalıyım demi ?

Eklentiler

• E2129AF7-0650-461E-8BCD-A043FB50D1D4.jpeg
    E2129AF7-0650-461E-8BCD-A043FB50D1D4.jpeg
    128,5 KB · Görüntüleme: 48
Canım t çizgi daha koyu olması lazım yumurta o gün pik oluyor. Ama sen başla şimdiden 🙏🥰 ama teste devam et benimde uzayan akıntıdan 4 gün sonra pik oldu kuzum
Devam edicem ķuzum pik değil zaten sadece moralim bozukuyordu günlerce hep silik çizgi görünce bugün biraz koyulasinca ve akıntı gelince gebe kalmış kadar mutlu oldum 🙈birakc günü sık ilişki olarak geçireceğim

Canım şöyle söyleyeyim gittiğim hiçbir doktor sende pco var demedi ama ben de hep 18-20-21 civarı görüyordum yani 33-35-37 günlerde adet oluyordum sonra Mfk ya yazdım bir ay advictor kullan dedi kullandım kullandığım ay 28 günde oldum sonra bir buçuk ay kadar eş paketi ürünlerini kullandım o zamandan beri aylardır 29-30 günde adet oluyorum bayağı bir öne çekti yumurtlamamı. Faydasını gördüm yani. Geçen ay 16. Gün oldu yumurtlamam. Bu ay ne zaman olur bakalım yazarım buraya
Advictorun kullanmim amacı ne tam olarak canım adeti mi düzenliyor bende 33 35 günde bir oluyorum yukurtlamayi da çok geç görüyorum

Advictorun kullanmim amacı ne tam olarak canım adeti mi düzenliyor bende 33 35 günde bir oluyorum yukurtlamayi da çok geç görüyorum
Sanırım düzene girdiriyor ben Mfk ya durumumu anlatan mesajı yazınca bana ilk ay advictor dedi sonra bakarız demişti. Sen de bir yaz canım isterden bence sana da advictor der

Canım şöyle söyleyeyim gittiğim hiçbir doktor sende pco var demedi ama ben de hep 18-20-21 civarı görüyordum yani 33-35-37 günlerde adet oluyordum sonra Mfk ya yazdım bir ay advictor kullan dedi kullandım kullandığım ay 28 günde oldum sonra bir buçuk ay kadar eş paketi ürünlerini kullandım o zamandan beri aylardır 29-30 günde adet oluyorum bayağı bir öne çekti yumurtlamamı. Faydasını gördüm yani. Geçen ay 16. Gün oldu yumurtlamam. Bu ay ne zaman olur bakalım yazarım buraya
Advictor un inde inositol var.Ben inofolic combi kullanıyorum o ürünle Aynı İnofolic combi yi de yumurta güçlendirmek için veriyorlar ama Benim adetim 8 yıldır düzensiz bazen 25 bazen 35 bu aralıkta gidiyor ama yumurtlamamı 21.gündrn önce göremiyorum olmadı bende alayım bir mfk

Islak ıcım ama beyazımsı kremsı bebısım femometer bak askım. Sperm olabılırımı hala kız sabah 9 dan berı beyaz 😂
Arkadaş ne programlar var ben şok 😂 bu yolda daha neler öğreneceğiz bakalım 😂 tabii olabilir ikisi karışıyorsa ayırt edemeyebilirsin benim yarın 15. Gün nolur artık bir işaret görmek istiyorum ya. Sarkmasın 18-19 lara

Bu arada canım femometer yumurtlamayı yarın gösteriyor yani öncekilere göre tahmin ediyor.yarın 16.günüm.sizin femometerın doğru tahmin ettiği oldu mu hiç

Arkadaş ne programlar var ben şok 😂 bu yolda daha neler öğreneceğiz bakalım 😂 tabii olabilir ikisi karışıyorsa ayırt edemeyebilirsin benim yarın 15. Gün nolur artık bir işaret görmek istiyorum ya. Sarkmasın 18-19 lara
Valla ben gecen ay beklerken yıldım okadarda ılıskı oldu boşa gıttı resmen 😂 bakalım benım nasıl olacak takıpteyım ateşten de bı ışık beklıyorum bırgebenın övude çok net goremedım bısıler cunku bunda bakayım nasıl olcak

Benim bat 4 Ocak şuan için hiçbir değişiklik yok vücudumda heyecanla bekliyorum sadece

X