- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.321
Ne zaman yapacaksın pekiBen dün akşam test aldım eczaneden Mevsimlisan artımed
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman yapacaksın pekiBen dün akşam test aldım eczaneden Mevsimlisan artımed
Evet canim çatlamış. Bugünü iyi degerlendirKızlarrrrr bugünü iyi değerlendirmeliyim dimiiii çatlamışşiş
Evet canımMervenur277 . Cnm sen hamişmisin
Ayy cok sevindim cnm hayırlısıyla kucağına al insallahEvet canım
Bilmiyorum ki ya bat geçene kadar beklemek istiyorum aslında erken yapmaya korkuyorumNe zaman yapacaksın peki
Çatlamış canım..değerlendir bu günKızlarrrrr bugünü iyi değerlendirmeliyim dimiiii çatlamışşiş
2 gün daha bekle..sonra yap amaBilmiyorum ki ya bat geçene kadar beklemek istiyorum aslında erken yapmaya korkuyorum
Bat tan sonra 2 gün mü bekliyim. Yoksa yapmak için mi2 gün daha bekle..sonra yap ama
Yapmak için kuzumBat tan sonra 2 gün mü bekliyim. Yoksa yapmak için mi
Yaaaaaa benim evde innovitanin gebelik testi de var o yüzden almadım da yapcak misinBen dün akşam test aldım eczaneden Mevsimlisan artımed
Yumurtlamadan sonda kaçıncı Gündesin kuzu benim 7 gün olduBilmiyorum ki ya bat geçene kadar beklemek istiyorum aslında erken yapmaya korkuyorum
Çok teşekkür ederin kuzum bileği omegaya bakıcam multı ıcın ne dıceksin pekı gebelık oncesı olarak , valla kimse vermedı evde vardı qoenzım gordum içeyim dedımŞu balık yağı yazan için hemen yorum yapayım ama balık yağı faydalı değildir diyeceksin ki aaaaa neden çünkü onun asıl yarayanı bakım yağı asiti kilo aldıran başık Yapı e vitamini (e vitamini içinde olur başlık yağı asitini vücuda taşımaya yarar) kısa bilgi de vereyim… omega 3 alırken emin olun pahalı olanlar içeriği daha kaliteli yarayan şey daha çok var yazıyorum başta kyani omega3, müller omega3 , solgar omega3 bunlar doğru olanlar gerisi tırıvırı bunu doktor ile eğitimde öğrenmiştim eczane varken bizim.. bu arada dışındaki jelatin kapı sığır olan faydasız bağırsakta çözülmeli o nedenle başlık jelatini olmalı kyani o nedenle 1. Sırada ama dersenki çok pahalı orasını bilemem ama bu içeriklere dikkat edilmeli domuz jelatini olan bile var demedi demeyin..bu 3 ürün dışındaki omurgalar kilo aldırır başka pek işe yaramaz bu konudaki bu bilgiyi Akdeniz üniversitesi nöroloji anabilimdalı doçentinden bizzat edinmiştim ondan aktarıyorum
Bilmiyorum ki aldım yine de. İnnovita bende de var. Ama çok hassas dedikleri için artımed aldım.Yaaaaaa benim evde innovitanin gebelik testi de var o yüzden almadım da yapcak misin
8 benim deYumurtlamadan sonda kaçıncı Gündesin kuzu benim 7 gün oldu
Yap yap yap yappp tezahürat tutuyorum sana hadiiBilmiyorum ki ya bat geçene kadar beklemek istiyorum aslında erken yapmaya korkuyorum
Pazartesi beraber yapalımBilmiyorum ki ya bat geçene kadar beklemek istiyorum aslında erken yapmaya korkuyorum
İlk önce innovita ile yaparım duruma göre eğer ki hafif çizgi falan görürsem inşallah o zaman artimed alırım garanti olması için var mı belirti falanBilmiyorum ki aldım yine de. İnnovita bende de var. Ama çok hassas dedikleri için artımed aldım.
Şimdilik bende yapmayı düşünmüyorum8 benim de