Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrrrr bugünü iyi değerlendirmeliyim dimiiii çatlamışşiş

Eklentiler

• 38C26260-BC76-4079-8801-1411AFEFC720.jpeg
    38C26260-BC76-4079-8801-1411AFEFC720.jpeg
    150,8 KB · Görüntüleme: 40
Şu balık yağı yazan için hemen yorum yapayım ama balık yağı faydalı değildir diyeceksin ki aaaaa neden çünkü onun asıl yarayanı bakım yağı asiti kilo aldıran başık Yapı e vitamini (e vitamini içinde olur başlık yağı asitini vücuda taşımaya yarar) kısa bilgi de vereyim… omega 3 alırken emin olun pahalı olanlar içeriği daha kaliteli yarayan şey daha çok var yazıyorum başta kyani omega3, müller omega3 , solgar omega3 bunlar doğru olanlar gerisi tırıvırı bunu doktor ile eğitimde öğrenmiştim eczane varken bizim.. bu arada dışındaki jelatin kapı sığır olan faydasız bağırsakta çözülmeli o nedenle başlık jelatini olmalı kyani o nedenle 1. Sırada ama dersenki çok pahalı orasını bilemem ama bu içeriklere dikkat edilmeli domuz jelatini olan bile var demedi demeyin..bu 3 ürün dışındaki omurgalar kilo aldırır başka pek işe yaramaz bu konudaki bu bilgiyi Akdeniz üniversitesi nöroloji anabilimdalı doçentinden bizzat edinmiştim ondan aktarıyorum
Çok teşekkür ederin kuzum bileği omegaya bakıcam multı ıcın ne dıceksin pekı gebelık oncesı olarak , valla kimse vermedı evde vardı qoenzım gordum içeyim dedım

X