-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.281
Canım aldnmi jeli kullandinmi senle konusmustuk aralik başındaAynen ya bu gün yapıcam yine canım..şimdi bu jelle sanki spermler akitıyor umutum bile kalmadı.
Command quadro yazıyor
Aynen ya bu gün yapıcam yine canım..şimdi bu jelle sanki spermler akitıyor umutum bile kalmadı.
Yok canım baktım iyice tertemiz yepyeni kırışıklığı bile az kargo poşetiydi.
Aynen ordan aldım..burda kızlar beğenmiş..bir arkadaşımda hamile kalmış..ama kesin ondan diye bilmiyor tabi..belkide mfk etkisi olmuş diyor.Benim normalde çok akmaz ama jelle çok akıtıyor..eşim bile diyor kullanmayak hiç iyi diğil diyor ben ama yine diyorum belki hamile kaldım bunuda edekBir gebenin günlüğümu cnm
Ben kullanmadım hiç nasıl bilgim yok kullanan arkadaşlarda nasil olmuş yada aldığın yere sordun mu
Gebelik takibi için çok güzel eğlenceli oluyor amaBende sevemedim sadece gebelik takibi için giriyorum arada foruma bakayım diyorum sonra bakmaz olaydım diyorum
Aldım canım beğenmedim ama..hamiş olursam beğenicemCanım aldnmi jeli kullandinmi senle konusmustuk aralik başında
Bence öyle valla yazdım söyledim . Biri poşetin üstünde zıplamadıysa öyle bi yırtılma olmaz çünkü. Neyse ilk ve son olsun artık.Demek ki gönderilen yerden sıkıntı cnm
Aynen ordan aldım..burda kızlar beğenmiş..bir arkadaşımda hamile kalmış..ama kesin ondan diye bilmiyor tabi..belkide mfk etkisi olmuş diyor.Benim normalde çok akmaz ama jelle çok akıtıyor..eşim bile diyor kullanmayak hiç iyi diğil diyor ben ama yine diyorum belki hamile kaldım bunuda edek
Yok ne sıkıntısı olucakki..istemiyorsan kullanmaAnladım cnm bgn kullanmadan ara verince sıkıntı olur mu
Yok ne sıkıntısı olucakki..istemiyorsan kullanma
Öylemi diyorsun..çatladığını bilmiyorum akşam test yapıcam..o zaman bu gün jelsiz deneyimO zaman bugün öyle değerlendir cnm catlamada oldu en azından önemli günde begenmediysen çok akıyor diyorsan riske atma
Anladim cnm. Ben doktora sordum boşver dediAldım canım beğenmedim ama..hamiş olursam beğenicemşimdilik lavaboya giderken yeterince akıtıyor..normalde bende olmuyor ama
Yavrum akan kısım jelin fazlası dedi bana kadın. Akarsa da meninin fazlası akar dedi ama spermler içeride kalıyor dedi.Öylemi diyorsun..çatladığını bilmiyorum akşam test yapıcam..o zaman bu gün jelsiz deneyim
Sende akıyormu?bak mesela dün ilişkiden sonra hiç akmadı..ama 1 saat sonra kalktım lavobada jel gibi yapış bir şey aktı..normalde bu yok ama..Yavrum akan kısım jelin fazlası dedi bana kadın. Akarsa da meninin fazlası akar dedi ama spermler içeride kalıyor dedi.
Doktora ben hiç sormuyorum..onlar bunun gibi şeylere iyi bakmıyorlar.Anladim cnm. Ben doktora sordum boşver dedi
Ben de akma oldu az ama. Sordum ben sonra meni sıvısı akıyor dedi. Ve jelin fazlası akıyormuş. Sperm kesinlikle akmaz dediSende akıyormu?bak mesela dün ilişkiden sonra hiç akmadı..ama 1 saat sonra kalktım lavobada jel gibi yapış bir şey aktı..normalde bu yok ama..
Ben kadına hiç yazmıyorum .o zaten öyle söyler.Valla bilemedim kuzum..Ben de akma oldu az ama. Sordum ben sonra meni sıvısı akıyor dedi. Ve jelin fazlası akıyormuş. Sperm kesinlikle akmaz dedi
Vitaminden anlayanlar bunların yararı olur mu