Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim yumurtlama dün oldu mu acaba ya? Dün pik değil dedik. Bugün sabah 10 da ve akşam 18 de iki kere yaptım.. 10 daki koyu gibi.. 18deki çok silik bir çizgi.. ama dün değil dendi :/ kafamda deli sorular.. 16. Gün bugün.. genelde 14te 15te görürdüm pik..
Çok pık gıbı durmuyor kuzum

Döngünün 22.gununde sonunda pik gördüm. Ondan önceki 2 gün değerlendirdik.Sonra içim rahat etmedi akşama birdaha yapayım dedim testi. Siliklesmeye başladı yani çatlama oldu değil mi kuzular? Bu akşam da değerlendirmeye çalışayım. Yarına gerek var mı sizce. Tutacaksa bu akşam degerlendirmesemde zaten sperm yaşıyor tutacaktır inşallah 🙏🏻🙏🏻 siz ne yapardınız hadi Ocak ayinw bende güzel haber alayım
Bence yap kuzu

Bn sizde pik göremedim
Ben de pik göremiyorum maalesef :KK43: ateşte düşüş oldu ama ya düşüş olunca pik oluyordu diğer ayarlada ama..

Zaten bu ay amh düşük olduğunu öğrendim bir de bu çıktı başımıza nerde bu yumurta ?

Eklentiler

• Screenshot_20221221-212704_FF App.jpg
    Screenshot_20221221-212704_FF App.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar selam bugün döngümün 18 yumurtlamadan sonraki 5. Gün ovülasyon testi ile takip ettim ayın 17 sinde yumurtlamam 18 inde çatlamam gerçekleşti 26 günde bir döngüm. gün aşırı değerlendirdik. Testler bir gebenin günlüğünden aşındı. Şimdi benim sorunum şu ağzımda dilimin arka sağ ve sol kıyısında acı bir tat var ve tükürük salgım inanılmaz arttı. Ama bu acı tadı ne yapam geçiremiyorum valla yaşam kalitem düştü. Hiç böyle olmamıştım. Ay acaba belirti mi hamilelik için

Hatta ben dedim bu ay heralde yumurtlama olmayacak ya da olsa da akıntım yok tutmaz galiba çok umutsuzdum o yüzden bu demek oluyor ki asla umudumuzu yitirmiyoruz😍
Benim de bu yazıyı görmem iyi oldu çünkü her ay deli gibi olan akıntıyı bu ay zar zor gördüm arada.. yumurtlama tablom karıştı pik günü şaşmazdı şuan pik yok.. yaptığım saatten mi çok su içmekten mi yada henüz olmadı mı bilmiyorm valla.. benimde umudum düştü.

Benim de bu yazıyı görmem iyi oldu çünkü her ay deli gibi olan akıntıyı bu ay zar zor gördüm arada.. yumurtlama tablom karıştı pik günü şaşmazdı şuan pik yok.. yaptığım saatten mi çok su içmekten mi yada henüz olmadı mı bilmiyorm valla.. benimde umudum düştü.
Canım aynı saatlerde yapmak ve 3 saat öncesinde sıvı almamak önemli benim bildiğim henüz gerçekleşmemiş de olabilir ama bu yumurtlama olmayacak anlamına gelmez 😘

Merhaba kızlar 8 aydır bebek istiyoruz bende pcos var ve Ağustos ayında bir kimyasal gebelik yaşadım yani döllenme ile ilgili bir sorun yok diye düşünüyorum.Normalde döngüm hep 38-45 gün arasında olur en geç 45. günde regl olurum ama bu ay 51 gün oldu yani son adet tarihim 1 kasım ama hala regl olmadım 44.günde beta negatifti dün de erken gebelik testi negatif çıktı ama hala regl olmadım üstelik iki aydır inofolic combi kullanıyorum onu kullandığım ilk ay 33.günde regl olmuştum ama bu ay hala bir şey yok bu kadar gecikme yaşayıp gebelik pozitif öğrenen var mı? Varsa olsun yoksa da artık regl olayım bu arada kalma durumu çok strese sokuyor insanı 😕

X