Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovulasyon testi hamilelik varsa illa koyulaşmaya mı başlar? Adet günüme yaklaşıyorum silik hala. Ümidimi kesmeli miyim

BAD33D09-2A53-48A9-8F73-4AC8AE9FFD25.jpeg

Bir pik de benden gelin görün ki hastalıktan kafamı kaldıramıyorum ah şansıma :KK43: inşallah değerlendirebilirim bugünü

Açılmıyor işte duzeltmeye çalıştım olmuyor tekrar kopyalicam sizin linkleri
Bebemmmm hayırlı olsun rabbim güzdellikle sağlıkla getirdin inşallah eeee anlat bakalım belirti son bat ne zamandır istiyorsun bi probleminiz varmı 🥹😁özür dilerim çok sordum ama sessiz arkadaşlarımın adına soruyorum ❤️😘

Bebemmmm hayırlı olsun rabbim güzdellikle sağlıkla getirdin inşallah eeee anlat bakalım belirti son bat ne zamandır istiyorsun bi probleminiz varmı 🥹😁özür dilerim çok sordum ama sessiz arkadaşlarımın adına soruyorum ❤️😘
Çok sağol bebişim darısı sana ve isteyen herkese inşallah bat sat 27 Kasım bat 26 aralikti bebiş bir problemimiz yoktu eşimde varikosel vardı ama ameliyat olmuştu düzenli olarak 2 3 aydır deniyoruz belirti sadece bel ağrısı ve göğüs hassaslığı vardı bugün de aşırı uyku hali ve sanki regl günüm yaklasmis gibi ağrılarım var

Çok sağol bebişim darısı sana ve isteyen herkese inşallah bat sat 27 Kasım bat 26 aralikti bebiş bir problemimiz yoktu eşimde varikosel vardı ama ameliyat olmuştu düzenli olarak 2 3 aydır deniyoruz belirti sadece bel ağrısı ve göğüs hassaslığı vardı bugün de aşırı uyku hali ve sanki regl günüm yaklasmis gibi ağrılarım var
Teşekkür ederim canım işallah benim de eşim ameliyat olalı bir yıl oldu tam değerleri bir tık aşada benim bi problemim yok bakalım işte bizde 2 yıldır deniyoruz🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣sağolsun bizim gelecek olan evlat baya nazlı çıktı

Göğüs hassasiyeti ne zaman başladı bnim yumurtlama bitti bugün goguslerim sizliyo acaba gecmi çatladı yumurta anlamadimki niye boyle oldu yani benim regliye 1 hafta 10 gün kala olurda boyle yumurtlamadan sonra olunca acaba bugün mü çatladı diye suphelendim

Teşekkür ederim canım işallah benim de eşim ameliyat olalı bir yıl oldu tam değerleri bir tık aşada benim bi problemim yok bakalım işte bizde 2 yıldır deniyoruz🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣sağolsun bizim gelecek olan evlat baya nazlı çıktı
Benim eşimin baya oluyor balım 3 seneden fazla oldu hatta biz korkmaya başlamıştık tekrar nuksetti diye tam hastaneye gideceğimiz ay bebiş gösterdi kendini😂😂🙏🏻

X