- 18 Haziran 2022
- 4.191
- 5.910
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.221
Bir kaç güne catlar bence bebişKızlar şimdi kontrolden geldim Cuma günü 12 mm olan yumurtam bugün 16 mm olmuş sizce normal mi ve sizce ne zaman çatlar. Daha çağırmadı kontrole
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kaç güne catlar bence bebişKızlar şimdi kontrolden geldim Cuma günü 12 mm olan yumurtam bugün 16 mm olmuş sizce normal mi ve sizce ne zaman çatlar. Daha çağırmadı kontrole
İnşallah kuzum. Akıntı da başladı. ZatenBir kaç güne catlar bence bebiş
2-3 güne çatlar benceKızlar şimdi kontrolden geldim Cuma günü 12 mm olan yumurtam bugün 16 mm olmuş sizce normal mi ve sizce ne zaman çatlar. Daha çağırmadı kontrole
linki nasıl yapıyoruz ben de yeni açtım78dd15 Ovulation charts on FertilityFriend.com
www.fertilityfriend.com
Aayyyyhhh amin amin inşallah hepimizin de kucağı dolsun ayyy gözyaşım pıtAyy hadi inşallah yaa Güzel haberlerle bekliyorum seni Allahım herkese nasıp etsin kucagımızı boş bırakmasın canım
Henüz değil birkaç güne olur gibiKızlar sizce pik mi ya bugün?
Bebemmmm hayırlı olsun rabbim güzdellikle sağlıkla getirdin inşallah eeee anlat bakalım belirti son bat ne zamandır istiyorsun bi probleminiz varmı özür dilerim çok sordum ama sessiz arkadaşlarımın adına soruyorumAçılmıyor işte duzeltmeye çalıştım olmuyor tekrar kopyalicam sizin linkleri
Yok yavrum değilKızlar sizce pik mi ya bugün?
Değil canım bi kac güne olur gibiKızlar sizce pik mi ya bugün?
Kuzu sharing yazan yerde home page gibi bir yer mi ne vardı oradan yapıyorsunMervenur277 Ff ateş takibini nasıl paylaşçqm ya sizinle beceremedim link atmayı
Çok sağol bebişim darısı sana ve isteyen herkese inşallah bat sat 27 Kasım bat 26 aralikti bebiş bir problemimiz yoktu eşimde varikosel vardı ama ameliyat olmuştu düzenli olarak 2 3 aydır deniyoruz belirti sadece bel ağrısı ve göğüs hassaslığı vardı bugün de aşırı uyku hali ve sanki regl günüm yaklasmis gibi ağrılarım varBebemmmm hayırlı olsun rabbim güzdellikle sağlıkla getirdin inşallah eeee anlat bakalım belirti son bat ne zamandır istiyorsun bi probleminiz varmı özür dilerim çok sordum ama sessiz arkadaşlarımın adına soruyorum
Tablo bölümünde share yout card yazıyor oraya basıyorsun home page var aşağılarda oradan linki kopyaliyorsun paylasiyorsunMervenur277 Ff ateş takibini nasıl paylaşçqm ya sizinle beceremedim link atmayı
Teşekkür ederim canım işallah benim de eşim ameliyat olalı bir yıl oldu tam değerleri bir tık aşada benim bi problemim yok bakalım işte bizde 2 yıldır deniyoruzsağolsun bizim gelecek olan evlat baya nazlı çıktıÇok sağol bebişim darısı sana ve isteyen herkese inşallah bat sat 27 Kasım bat 26 aralikti bebiş bir problemimiz yoktu eşimde varikosel vardı ama ameliyat olmuştu düzenli olarak 2 3 aydır deniyoruz belirti sadece bel ağrısı ve göğüs hassaslığı vardı bugün de aşırı uyku hali ve sanki regl günüm yaklasmis gibi ağrılarım var
Göğüs hassasiyeti ne zaman başladı bnim yumurtlama bitti bugün goguslerim sizliyo acaba gecmi çatladı yumurta anlamadimki niye boyle oldu yani benim regliye 1 hafta 10 gün kala olurda boyle yumurtlamadan sonra olunca acaba bugün mü çatladı diye suphelendimÇok sağol bebişim darısı sana ve isteyen herkese inşallah bat sat 27 Kasım bat 26 aralikti bebiş bir problemimiz yoktu eşimde varikosel vardı ama ameliyat olmuştu düzenli olarak 2 3 aydır deniyoruz belirti sadece bel ağrısı ve göğüs hassaslığı vardı bugün de aşırı uyku hali ve sanki regl günüm yaklasmis gibi ağrılarım var
Benim eşimin baya oluyor balım 3 seneden fazla oldu hatta biz korkmaya başlamıştık tekrar nuksetti diye tam hastaneye gideceğimiz ay bebiş gösterdi kendiniTeşekkür ederim canım işallah benim de eşim ameliyat olalı bir yıl oldu tam değerleri bir tık aşada benim bi problemim yok bakalım işte bizde 2 yıldır deniyoruzsağolsun bizim gelecek olan evlat baya nazlı çıktı