- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.195
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.201
EVET ASKIM BU BU BUNU EKLE :d78dd15 Ovulation charts on FertilityFriend.com
www.fertilityfriend.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EVET ASKIM BU BU BUNU EKLE :d78dd15 Ovulation charts on FertilityFriend.com
www.fertilityfriend.com
Kız sizi yiycem yaGaliba sende benim gibi sadece kartı paylaşmıssinöyle yarınki ateşimizi göremiyorlarmis
Ekledim ekledim de sanırım sizin linkler açılmıyor denedim açamadım sende dene biEVET ASKIM BU BU BUNU EKLE :d
Düzelttim linki şimdi bak bide diger kızların linkine tıklanmıyor ama seninkine tıklanıyorGaliba sende benim gibi sadece kartı paylaşmıssinöyle yarınki ateşimizi göremiyorlarmis
Evet onu bende farkettim ama ben direk onlarkinj kopyala yapıştır yaptımDüzelttim linki şimdi bak bide diger kızların linkine tıklanmıyor ama seninkine tıklanıyor
Açılmıyor işte duzeltmeye çalıştım olmuyor tekrar kopyalicam sizin linkleriMervenur277 merhaba bebişim bizim linkleri eklemişsin ama açılmıyor sadece seninki açılıyor. Sen de bi dene bakalım açılıyor mu
Bence de öyle oldu çok geç attın girdim senin topikten tek tek kopyaladım adres bagkantisini duzelticem şimdikopyala yapıstırdan dolayı oldu bence
deme ya ıse dalmısım anca gordumBence de öyle oldu çok geç attın girdim senin topikten tek tek kopyaladım adres bagkantisini duzelticem şimdi
deme ya ıse dalmısım anca gordum
Bu sefer oldu galiba kontrol edin biiii
Olmuş canım eline sağlıkBu sefer oldu galiba kontrol edin biiii
Sağol bebiş olmasına sevindimOlmuş canım eline sağlık
Olmuş canım ellerine sağlıkBu sefer oldu galiba kontrol edin biiii
olmus askım elıne saglık hamıs hamıs te yorduk senı amaBu sefer oldu galiba kontrol edin biiii
Kız yok ne yormasi bütün yorulmalar bu şekilde olsunolmus askım elıne saglık hamıs hamıs te yorduk senı ama
tamamen olması gerektıgı gıbı gunde 1.1 mm cıvarı buyuyormusKızlar şimdi kontrolden geldim Cuma günü 12 mm olan yumurtam bugün 16 mm olmuş sizce normal mi ve sizce ne zaman çatlar. Daha çağırmadı kontrole