Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sağol bebişim darısı sana ve isteyen herkese inşallah bat sat 27 Kasım bat 26 aralikti bebiş bir problemimiz yoktu eşimde varikosel vardı ama ameliyat olmuştu düzenli olarak 2 3 aydır deniyoruz belirti sadece bel ağrısı ve göğüs hassaslığı vardı bugün de aşırı uyku hali ve sanki regl günüm yaklasmis gibi ağrılarım var
Hayırlı olsun canim. Sağlıcakla kucağına al ,💞

Göğüs hassasiyeti ne zaman başladı bnim yumurtlama bitti bugün goguslerim sizliyo acaba gecmi çatladı yumurta anlamadimki niye boyle oldu yani benim regliye 1 hafta 10 gün kala olurda boyle yumurtlamadan sonra olunca acaba bugün mü çatladı diye suphelendim
Yumurtlamadan hemen sonra başladı canım benimki de birbkac aydır yumurtlamadan hemen sonra başlıyordu ama bu ay şişkinlik de eşlik edince bir de damarlar belirginleşti tahmin etmiştim o yüzden

Çok sağol bebişim darısı sana ve isteyen herkese inşallah bat sat 27 Kasım bat 26 aralikti bebiş bir problemimiz yoktu eşimde varikosel vardı ama ameliyat olmuştu düzenli olarak 2 3 aydır deniyoruz belirti sadece bel ağrısı ve göğüs hassaslığı vardı bugün de aşırı uyku hali ve sanki regl günüm yaklasmis gibi ağrılarım var
Yaaa sen hamişsin kuzum..ilk sensin bu grupta😍sağ salim ilerlesin ya..darısı bizlere İn şa Allah🙌🏻

Yumurtlamadan hemen sonra başladı canım benimki de birbkac aydır yumurtlamadan hemen sonra başlıyordu ama bu ay şişkinlik de eşlik edince bir de damarlar belirginleşti tahmin etmiştim o yüzden
Bat ne zamandı senin bide lh testi kullanmismiydin kullandıysan pikten kac gun sonra ogrenmis oldun

Bendede durum hala silik devam ediyor

Eklentiler

• IMG20221220201751.jpg
    IMG20221220201751.jpg
    119,5 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar bakarmisiniz 20 Aralık olanı şimdi yaptım sandım var hafiften daha tam koyu değil ama zaten takvime göre ya yarın yada 23 aralik olacak gibi bugünü değerlendirelim mi yine

Eklentiler

• IMG_20221220_202637.jpg
    IMG_20221220_202637.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 39
X