- 18 Haziran 2022
- 4.191
- 5.910
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.181
Sağol balım darısı sanaHayırlı olsun minnoşun kuzu bat tarihinde ver kanını artık saglıkla tutunsun annesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol balım darısı sanaHayırlı olsun minnoşun kuzu bat tarihinde ver kanını artık saglıkla tutunsun annesi
jpeg i paylaşmışşsın direk bugunun goruntusu yarın eklersen goremeeyız orda bıyerde ya share link profıle fkn bişey olması lazımPapatyamaviss kendimkini de ekledim de olmuştur inşallah
Aradım bulamadım bakım hele yinejpeg i paylaşmışşsın direk bugunun goruntusu yarın eklersen goremeeyız orda bıyerde ya share link profıle fkn bişey olması lazım
Bizimde yazlık kuzum biz teleferikle çıktık zaten arabayla değil kayak filan yapmadık zaten zirveye çıkıp mangal yaptık hic akıl işi değil ama nasil olduysa gittimbende bu sene ıstıyorum ama arabanın tekerlerıne guvenemıyorm yazlık
Benide eklermisiniz
Canım yumurtlama gününü tek mi değerlendirdin ve ekstra yaptığın bişey oldumu pco falan varmı sendeSağol balım darısı sana
Evet canım pik olmuş
Şimdi yeni yeni denemeye başladık o yüzden olmasa da çok takmayacağım için o yollara girmek istemedim ama bir kaç ay daha olmazsa ovülasyon testi alırım kesinRica ederim canım yumurtlamanj sadece akıntıyla takip etme ama istersen ovulasyon testleri pahalı diyorsan bak bizler atesolcerle takip ediyoruz sana da öneririm
Henüz pik olmamış canım. Çatlama olmamıştırAdet 10unda bitti 16sında çatlamış mı acaba ama uygulamada çatlama 25ine gösteriyor 16sı olması imkansız bence ama koyu
Yok canım pco yok bende yumurtlamaya kadar her günü değerlendirdim bir de sonraki günü diğer günler değerlendirme olamadı maalesef ve ekstra bir şey de yapmadımCanım yumurtlama gününü tek mi değerlendirdin ve ekstra yaptığın bişey oldumu pco falan varmı sende
home page olan olması lazım , ona bak bıde share your chart ıkısınıde eklesene
Kız ne gülüyorsun tamam bakiyimhome
home
Ay benide ekle inşallah doğru linktir78dd15 Ovulation charts on FertilityFriend.com
www.fertilityfriend.com
Galiba sende benim gibi sadece kartı paylaşmıssinöyle yarınki ateşimizi göremiyorlarmis