Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben ilk hamileliğimde cinsiyetini öğrenene kadar bişey almadım ilk ogrendıgım gun mavi bir müslin almıştım :KK70: sonrada ufak ufak aldım ama kıyafet cok az aldım ben alacaksamda buyuk aldım cunku ılk ıkı aydan sonra bıanda fıuuu hatta 45 günlüj fln
Kıyafetten ziyade ek gıda ürünleri işte tabağı biberonu kaşığı önlüğü Müslin ler battaniyeler patik vs alıyorum kıyafet alırsam da büyük alıyorum yenidogan a para veremem 😄çabuk buyuyorlamis dediğin gibu

Yumurtlama takviminde değerlendirmem gereken günler için yaklaştım ben de, ama artık akışına bırakcam ne zaman olursa yapacak bişey yok, ben ilk aydan tutsun hemen olsun istedim sanırım. Bı de herseyi planlı yaşarım o yüzden hep planlı ilerliyordum. Sonuçta ben kendimden feragat ediyorum yememe icmeme dikkat ediyorum vitaminler kullanıyorum sırf bu durumdan ötürü. Şimdi saldım artık, ne zaman olursa
Eşinde dikkat etsin canım yemesine içmesine..valla ben diyorum..ben abur cubur yemiyorumsa sende yemicen😏zaten doktorlar bize diyor sigara içkiniz yok cocuğunuz olacaq..ilk aylar öyle diyordular😃ama 2 sene oldu.. valla Allah verdiyse madde kulanana bile verir.

Ben dun son testimi cumartesiyi pazara bağlayan gece gece 2 gibiydi yzptim sanırım koyuydu pazar aksam yapsam pik olurdu büyük ihtimalle zaten akşam çok agrim oldu suan daha iyiyim sizin ovu testi nasil cikiyor benim elimde başka kalmadı malesef siliklestimi goremedim
Ben bu sefer ovülasyon almadım o sebeple yazdım sat tarihine göre durumlar yakın olanlarda nasıl diye birde mesela silikleşme gördüğümüzde çatlama garanti oluyor mu ? Belkide silikleşecek ama 2 gün sonra yumurtlama olabilme ihtimali var mı ?

ben almıyorum canım hamile olsamda almam.doğduktan sonra alırım. önceki gebeliğimde oğlumu son anda kaybettim eşyaları bana acı verdi sadece. bu kez hiç bir şey almıcam o travmayı tekrar yaşama ihtimalini düşünmek bile istemiyorum
Ben de aynı acıyı yaşadım son anda kaybetmedim ama ben de 20.haftada kaybettim. Tabi hiç olumsuz bi ihtimal düşünmediğim için bebek arabası, ana kucağına kadar almıştım 😔😭😥 sonra onları toplaması o kadar acı verici ki. Allahım kimseye yaşatmasın. Ben de hamile kalınca hemen bişeyler almıycam

Eşinde dikkat etsin canım yemesine içmesine..valla ben diyorum..ben abur cubur yemiyorumsa sende yemicen😏zaten doktorlar bize diyor sigara içkiniz yok cocuğunuz olacaq..ilk aylar öyle diyordular😃ama 2 sene oldu.. valla Allah verdiyse madde kulanana bile verir.

Orası öyle tabii ki herşey Allah'ın takdiri. O da dikkat etmeye çalışıyor da ben çayı çok sevmeme rağmen az iciyorum açık iciyorum, kahveyi az tüketmeye çalışıyorum yani çocuğu akışına bırakıyorsak benim bu kadar kasmamam lazım o zaman çayımı doğru düzgün içeyim 😅

Ben bu sefer ovülasyon almadım o sebeple yazdım sat tarihine göre durumlar yakın olanlarda nasıl diye birde mesela silikleşme gördüğümüzde çatlama garanti oluyor mu ? Belkide silikleşecek ama 2 gün sonra yumurtlama olabilme ihtimali var mı ?
Benim bi kac ay önce 2 gün pikti nerdeyse 3 gün siliklesti pikten sonra siliklesince yumurtlama bitmis oluyor diye biliyorum canım

Orası öyle tabii ki herşey Allah'ın takdiri. O da dikkat etmeye çalışıyor da ben çayı çok sevmeme rağmen az iciyorum açık iciyorum, kahveyi az tüketmeye çalışıyorum yani çocuğu akışına bırakıyorsak benim bu kadar kasmamam lazım o zaman çayımı doğru düzgün içeyim 😅
Kahve hiç içmiyoruz..alıştım artık..ilk anlar zordur..mesela kek pasta yaparım..onu bile bu dönemlerde yapmıyorum😩

Kahve hiç içmiyoruz..alıştım artık..ilk anlar zordur..mesela kek pasta yaparım..onu bile bu dönemlerde yapmıyorum😩
İşte bu dönemde özellikle dikkat ediyoruz. Şimdi sonunu göremediğim bişey artık, aylarca dikkat edip olmasını mı beklicem 😅 o yüzden akışa bıraktım aşırı titizlenmiyorum yemek konusunda

İşte bu dönemde özellikle dikkat ediyoruz. Şimdi sonunu göremediğim bişey artık, aylarca dikkat edip olmasını mı beklicem 😅 o yüzden akışa bıraktım aşırı titizlenmiyorum yemek konusunda
1 sene bende yemek konusuna takılmamıştım canım..hatda doktora 6 ayımda gitdim beni geri gönderdi..git 1 sene bekle dedi..bende resmen çipsler kahveler tatlılar ohh süper günlerdi😃

Kizlar vücudumu tanımaya çalışıyorum su an 😂 kendimi şu zamana kadar dinlemediğim için çok takilmamistim yumurtlama regl falan. Dün afedersiniz sümüksü yapışkan akıntım geldi, bugün hiçbir şey yok. Reglden bı kaç gün sonra ateş ölcmeye başlamıştım(dijital-alindan ölçüyorum) yumurtlama donemim bitmiş mi oluyor akıntı kesildiği için. Yoksa ateş henüz yükselişe geçmemiş yumurtlama olmamis mi dememiz gerekiyor

Eklentiler

• IMG_20221219_190728.jpg
    IMG_20221219_190728.jpg
    117,4 KB · Görüntüleme: 47
X