- Konu Sahibi Mervenur277
- #12.281
Amin Allah razı olsun inşallah bu ay bebişlerin hepsi gelsin dualarım sizlerleHayırlı olsun canım hayırlısıyla sağlıkla devam etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Allah razı olsun inşallah bu ay bebişlerin hepsi gelsin dualarım sizlerleHayırlı olsun canım hayırlısıyla sağlıkla devam etsin inşallah
Hala pik mi yaniŞakamı bu ya gece yatmadan bidaha ovülasyon testi yapıcam
Hayır 2 saat içinde çatladı gibi duruyorHala pik mi yani
Onuda yaparım ben zaten diğer döngü gelene kadar elimde ne kadar test varsa bitiriyorum test sapığıyımŞimdi değil akıllım ilk idrarla
Bugün tek kale maç varHayır 2 saat içinde çatladı gibi duruyor
Sesli guldum buna yaBugün tek kale maç var
Gozun aydın kuzucugum saglıkla gelsın mınık kusAmin Allah razı olsun inşallah bu ay bebişlerin hepsi gelsin dualarım sizlerle
Ya ne çabuk çatladıHayır 2 saat içinde çatladı gibi duruyor
Ya sen bir harikasın ya ben de kendimi Şuan zor tutuyorum yarından itibaren döngüye kadar yapsam mı diyeOnuda yaparım ben zaten diğer döngü gelene kadar elimde ne kadar test varsa bitiriyorum test sapığıyım
Amin İnşaAllah canım ya kaç gün kalmıştı bataYa hani söylemiştim ya sebepsiz saçma sapan yere ağladım bide sarı akıntım vardı ara ara bide susuzluk hissi vardı sürekli ağzım kuruyordu inşallah sizlerden de güzel haberler bekliyorum cuma günü güzel haberler alalım
Ya şeytan beni de dürtüyor yarından başlasam mı yapmaya diyeBende dayanamıyorum. Bir de korktum ya bugün iyice telaşlandım.yarın yapacak gibiyim
aynen sürekli attığımız program aslında bir şeyi yok sadece derece girdiğin yerlere not alman yeterliBu devamlı attığınız program dimi ben onu indirdim fakat İngilizcem yetmedi kanser etti çözene kadar kaldırıp attım bende
Ahahaha tamam tamam kuralı bozmıycammelisaa93 simdi sakin ol ve elindeki testi yavasca yere birak.
Ya inşallah ya artık pembe pozitifleri görmek istiyoruz hepimiz görelim aminnnn
Sıkıntı şu ki giriş bile yapamıyorum üye olsam gerisini hallederimaynen sürekli attığımız program aslında bir şeyi yok sadece derece girdiğin yerlere not alman yeterli
Cuma mübarek gün o gün mü yapsakYa şeytan beni de dürtüyor yarından başlasam mı yapmaya diye
Bat kesin diyemiyorum ya 1 gün var yada 3 gün çünkü 2 ay erken regl oldumAmin İnşaAllah canım ya kaç gün kalmıştı bata
Aaah ah öyle bir şey görsem naparım acaba