- 15 Mayıs 2022
- 3.502
- 2.866
- 63
- 28
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #10.841
Başka belirtilerin varmıydı canımCiddi misintakibi nasıl oluyor vallahi bişi anlamadım şuan salak salak napicami bilmiyorum. Kan verdim ama
Eveetinanamıyorum
Ovulasyon testi pik çıkınca allah allah acaba mi diye test yaptım ya
Yarın gidicem ama doktorum olmasını istediğim kişiye değil hemen bir randevu aldım
Gerçekten öyle. Ben resmen 4 gün regl oldum ya.
Yaa çok güzel bir haber bu maşallah Sağlıkla gelişsin inşallahBeni hatırlayan var mı bilmiyorum ama Aralık ayı ovulasyon testlerim bana hep oyun oynamıştıha pik ha diil diye. En son ultra pik olarak 22 Aralık gördüm hatta size de yazmıştım 22 Aralık yumurtladim ama tam 9 gün sonra 31 Aralıkta regl oldum diye. Resmen 4 gün süren ilk Pembe akıntı ve kahve arada kırmızılı bir regl geçirdim. Bu ay hadi basliyim ovulasyona dediğim günyani dün pikti, bugün sabahta pikti akşam Allah Allah yine yapayım dedim yine pikti. Regl olduğum için ihtimal vermedim ama normal gebelik testi yaptım çift çizgi çıkmasıyla şok oldum şaka mı bu!!!!
HAMİLEYİM
Artık regl olsakta kabullenmicez demek kiCiddi misintakibi nasıl oluyor vallahi bişi anlamadım şuan salak salak napicami bilmiyorum. Kan verdim ama
Eveetinanamıyorum
Ovulasyon testi pik çıkınca allah allah acaba mi diye test yaptım ya
Yarın gidicem ama doktorum olmasını istediğim kişiye değil hemen bir randevu aldım
Gerçekten öyle. Ben resmen 4 gün regl oldum ya.
AhahahahYaa çok güzel bir haber bu maşallah Sağlıkla gelişsin inşallah
Yalnız çok pis örnek olacan bize adet olsak ta artık bir umuttur deyip gebelik testlerine dadanmayız inşallah
Valla hiç hoş örnek olmadı bana daha fazla test almalıyım artık bunlar yermez hayattaAhahahahbende direkt aynı şeyi düşündüm
33 yasına grcem bende kuzum belkı ondan verıyordur.bakalım sonucları gorecegız bır ıkı ay ıcınde ınsallah guzel haberlerı alırız en kısa zamandaKaliteli yumurta olsun döllenmesi sağlıklı olsun diye çok yumurta olması değil kaliteli olması önemli dediler benim doktorumda 1 tanesi ulaşsa sağlıkla yeter diyor bana da verdi adetim çok şükğr düzenli yaş faktörüm var ondan sanırım ben ocean polysitol içiyorum
Canım çok çok sevindim hayırlı olsunGeldimmmm teyzoşlar ben burdayimdarısı isteyen herkese inşallah
Sağ ol canım ederim tabii bisey olunca etiketle beniCanım çok çok sevindim hayırlı olsunbana da dua et regl 5 gün kaldı
Suya karıştırılan toz halinde olan mi ?Ben prowomen kullanıyorum canım.daha ılk ayım.gecen sene kullanmıstım bır ay bıde hemen hamılelık olmustu ama ıkız olmustu bırı dıs gebelık olducok sıkıntılar cektm o yuzden korkuyorum kullanırken.ınadına dr um gene verdı fsh ım 7.50 e2 34 lh 10,adetn 3. Gunu kontole gttm 10 tanede folıkul vardı yumurtalıklarda,adetm hıc gecıkmez duzenlıdır.ama ısrarla kadın bu vıtamını verıyor.
Döngü boyunca test yapacağız belli kiValla hiç hoş örnek olmadı bana daha fazla test almalıyım artık bunlar yermez hayatta
HahahahaArtık regl olsakta kabullenmicez demek ki
Hahahah ben şimdi bir kendime geleyim de tüm şeyleri aticam buraya. Ve doktora da soracağım. Yarın tüm silahlarimla burdayımYaa çok güzel bir haber bu maşallah Sağlıkla gelişsin inşallah
Yalnız çok pis örnek olacan bize adet olsak ta artık bir umuttur deyip gebelik testlerine dadanmayız inşallah
Hatta bana siz bir yanlışlık var falan demiştiniz 9 gün sonra regl oldum demiştimYaa çok güzel bir haber bu maşallah Sağlıkla gelişsin inşallah
Valla mafettin biziDöngü boyunca test yapacağız belli kiyeni level kilidini açtı
34.güne kadar gebelik testinde çıkmadı mı pekiHahahahaPik mi aa diil galba diye diye helak oldum ben bu ay. Ayın 22sinde pik görünce heh dedim geç yumurtlama olucak reglim de geç gelicek ihtimal vermedim hiç. 28 gunde bir olurken 34.gun oldum sabah oembe akıntı geldi akşamına kahve ama arada kırmızı oldu pıhtı falan da vardı. Cidden anlamıyorum. Yarın bir doktora gideyim de öyle kqbullenicem
a evet evet öyle konuştuk bi gariplik var dedikHatta bana siz bir yanlışlık var falan demiştiniz 9 gün sonra regl oldum demiştim
Ay ya Allah razı olsun canım benim çok sağ ol Rabbim gönlünüze göre versinTabiki ederimm kendimj gectim eşim Böke sizlere dua ediyor çok yardımları dokundu hepsine dua ediyorum diyor
Evet kuzum.dısı boyleSuya karıştırılan toz halinde olan mi ?
Vayyy gerçekten tam sürprizBeni hatırlayan var mı bilmiyorum ama Aralık ayı ovulasyon testlerim bana hep oyun oynamıştıha pik ha diil diye. En son ultra pik olarak 22 Aralık gördüm hatta size de yazmıştım 22 Aralık yumurtladim ama tam 9 gün sonra 31 Aralıkta regl oldum diye. Resmen 4 gün süren ilk Pembe akıntı ve kahve arada kırmızılı bir regl geçirdim. Bu ay hadi basliyim ovulasyona dediğim günyani dün pikti, bugün sabahta pikti akşam Allah Allah yine yapayım dedim yine pikti. Regl olduğum için ihtimal vermedim ama normal gebelik testi yaptım çift çizgi çıkmasıyla şok oldum şaka mı bu!!!!
HAMİLEYİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?