- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.797
- 88
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #10.861
Çok güzel maşallahKizlar kan değerim. Nasıl okunuyor bu kaçıncı hafta nerden anlayacağım yaaaa
Canım tebrik ederim çok sevindimmKizlar kan değerim. Nasıl okunuyor bu kaçıncı hafta nerden anlayacağım yaaaa
Öyle büyük korkular bastı ki beynimiÇok güzel maşallah
Haftası bu sayıyla belirlenemez ama canım
Normalde sat alınıyor ya
Ultrasonda bakıldığında ilerleyen zamanda tabi , eğer sat a göre bebek gelişimi daha geriden geliyorsa o zaman geç döllenme olduğu anlaşılır sata göre 6 haftalık sayılmaz da gelişime 4 ya da 5 haftalık denir mesela sen de ona göre takip etmiş olursun artık
Yani bemim bildiğim böyle
Çok teşekkür ederimCanım tebrik ederim çok sevindimm
Ben adetimi bekliyorum kuzum..test neqatif malesefAminn canım darısı sana inşallah hepinizi Eylül annelerine bekliyorum bakkk
Ay insanın umudunu kaybettiği anda bile umudu olmalı resmen onu gösteriyor bu yaşadığınHahahahaPik mi aa diil galba diye diye helak oldum ben bu ay. Ayın 22sinde pik görünce heh dedim geç yumurtlama olucak reglim de geç gelicek ihtimal vermedim hiç. 28 gunde bir olurken 34.gun oldum sabah oembe akıntı geldi akşamına kahve ama arada kırmızı oldu pıhtı falan da vardı. Cidden anlamıyorum. Yarın bir doktora gideyim de öyle kqbullenicem
Kac gun oldu yumurtlayaliBen adetimi bekliyorum kuzum..test neqatif malesef
Amin kuzum benim33 yasına grcem bende kuzum belkı ondan verıyordur.bakalım sonucları gorecegız bır ıkı ay ıcınde ınsallah guzel haberlerı alırız en kısa zamandaen onemlısı saglıkla
17 gün olduKac gun oldu yumurtlayali
Hadi ya varsa net çıkması lazım artık17 gün oldu
Büyük ihtimalle 5.haftalıktır canımKizlar kan değerim. Nasıl okunuyor bu kaçıncı hafta nerden anlayacağım yaaaa
Yok kuzum kesin yok eminim..Hadi ya varsa net çıkması lazım artık
Çok normal canım korkman şimdi keyfini çıkar biraz yarın tüm soru işaretlerini giderirsin zaten 9 ay boyunca o korku geçmeyecektir muhtemelenÖyle büyük korkular bastı ki beynimiyarın doktora sorayım hepsini çok teşekkür ederim umarım sağlıkla gelir
Evet ne güzel akşam akşam bol haber aldıkÇok normal canım korkman şimdi keyfini çıkar biraz yarın tüm soru işaretlerini giderirsin zaten 9 ay boyunca o korku geçmeyecektir muhtemelen
Bugün ne güzel iki gebelik haberimiz çıktı darısı gün sayanların başına inşallah
Canım benim geçen ay 8 gün kala çıktı eger geç döllenme değilse çıkar ben yumurtlamaya göre 14 cü günde yapmıştım6.gün çıkar mı
Peki kanamanın üstünden kaç gün geçti acaba kanama biter bitmez hamile kalmış olabilirmisin degerin çok güzel maşallah bi kac güne kese görülür ama kanama öncesi hamile olmus olsan daha yüksek olmazmiydi valla artik regli olmakta şüphelenicez mucize gibi maşallah sağlıkla ilerlesin insallahKizlar kan değerim. Nasıl okunuyor bu kaçıncı hafta nerden anlayacağım yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?