- Konu Sahibi Mervenur277
- #10.821
Amiinn canimsin darısı sana sen nasıl oldun aklımdasın hepCanım çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiinn canimsin darısı sana sen nasıl oldun aklımdasın hepCanım çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tabiki ederimm kendimj gectim eşim Böke sizlere dua ediyor çok yardımları dokundu hepsine dua ediyorum diyorCanımm hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler bize de dua et
Vayy be kuzummm kısmet işte inşallahh çookk saglıklı bır hamılelıgın olur kuzucumyarın doktora gıt ama kontol yapsın bı bızede guzeş haberlerle gelBeni hatırlayan var mı bilmiyorum ama Aralık ayı ovulasyon testlerim bana hep oyun oynamıştı ha pik ha diil diye. En son ultra pik olarak 22 Aralık gördüm hatta size de yazmıştım 22 Aralık yumurtladim ama tam 9 gün sonra 31 Aralıkta regl oldum diye. Resmen 4 gün süren ilk Pembe akıntı ve kahve arada kırmızılı bir regl geçirdim. Bu ay hadi basliyim ovulasyona dediğim günyani dün pikti, bugün sabahta pikti akşam Allah Allah yine yapayım dedim yine pikti. Regl olduğum için ihtimal vermedim ama normal gebelik testi yaptım çift çizgi çıkmasıyla şok oldum şaka mı bu!!!!
HAMİLEYİM
Gebelik varsa gebelik testi yapBenimde şuan adetin 5. Günü ama adet gibi değil çok az ve pembe bazende çok koyu vişne çürüğü gibi. Ay bi ovülasyon yapsam mı heveslendim
Yok canım kargoda yarın gelir bilmiyorum normalde adetken hiç gögüslerim ağırmazdı sönerdi şuan silikonlu gibiler ve sızlamalar var uçları acıyor ve koyu renkGebelik varsa gebelik testi yap
Çok şükür kaybetmiyorum da çok stres oldum buraya girdikçe yorumları okudukça o yüzden şimdilik böyle iyi kuzumBu ay olmazsa öbür ay olabilir canım umudunu kaybetme sen
Kullan kuzum kullan cok faydalıymıs pko olanlara en kısa zamanda Allahım dıleklerını kabul eder ınsallahhıc bırakma bu ınosıtol takvıyelerını.Evet canım pco var aynen yumurtalar için verdi ocean kullanıyorum 3. Kutuya geçtim
Amin canım benim inşallah daha iyi olucam.Amiinn canimsin darısı sana sen nasıl oldun aklımdasın hep
İnşallah kuzum içinde folik asitte var kompleks şeklinde iyi geldiğini düşünüyorum inşallah hepimizin sen nezamanfır kullanıyorsunKullan kuzum kullan cok faydalıymıs pko olanlara en kısa zamanda Allahım dıleklerını kabul eder ınsallahhıc bırakma bu ınosıtol takvıyelerını.
Çok çok sevindim yaaa mucize gibi hayırlı olsun canım İnşAllah sağlıkla kucağına alırsınBeni hatırlayan var mı bilmiyorum ama Aralık ayı ovulasyon testlerim bana hep oyun oynamıştı ha pik ha diil diye. En son ultra pik olarak 22 Aralık gördüm hatta size de yazmıştım 22 Aralık yumurtladim ama tam 9 gün sonra 31 Aralıkta regl oldum diye. Resmen 4 gün süren ilk Pembe akıntı ve kahve arada kırmızılı bir regl geçirdim. Bu ay hadi basliyim ovulasyona dediğim günyani dün pikti, bugün sabahta pikti akşam Allah Allah yine yapayım dedim yine pikti. Regl olduğum için ihtimal vermedim ama normal gebelik testi yaptım çift çizgi çıkmasıyla şok oldum şaka mı bu!!!!
HAMİLEYİM
Hayırlı olsun canimmYarın kan vericem buda drprüf un testi buda pembeleşti damlator damlatmaz
Yaa canım çok sevindim.. Daha yeni senle özelden yumurtlamamızı konuşuyorduk.. Rabbim isteyen herkese versin Hemen Eylül annelerine transfer ol :)))40 .5 çıktı 3 haftalikmjs
Yaa canım çok sevindim.. Daha yeni senle özelden yumurtlamamızı konuşuyorduk.. Rabbim isteyen herkese versin Hemen Eylül annelerine transfer ol :))40 .5 çıktı 3 haftalikmjs
Ben prowomen kullanıyorum canım.daha ılk ayım.gecen sene kullanmıstım bır ay bıde hemen hamılelık olmustu ama ıkız olmustu bırı dıs gebelık oldu cok sıkıntılar cektm o yuzden korkuyorum kullanırken.ınadına dr um gene verdıfsh ım 7.50 e2 34 lh 10,adetn 3. Gunu kontole gttm 10 tanede folıkul vardı yumurtalıklarda,adetm hıc gecıkmez duzenlıdır.ama ısrarla kadın bu vıtamını verıyor.İnşallah kuzum içinde folik asitte var kompleks şeklinde iyi geldiğini düşünüyorum inşallah hepimizin sen nezamanfır kullanıyorsun
Evet ya kısmette varmış demekki ay alışamadım hala bu duyguya geleyim Eylül annelerineYaa canım çok sevindim.. Daha yeni senle özelden yumurtlamamızı konuşuyorduk.. Rabbim isteyen herkese versin Hemen Eylül annelerine transfer ol :))
Amin canım bat 2 gün kaldıoy oy yerim ben onu Allah bağışlasın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinsenin bat nezaman
Ciddi misin takibi nasıl oluyor vallahi bişi anlamadım şuan salak salak napicami bilmiyorum. Kan verdim amaTebrik ederim canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ilk gebeliğimde yaşamıştım bende senin yaşadıklarını 7 gün normal adetimi olup bir kaç gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim
Eveet inanamıyorumAaa gerçek miii
Ovulasyon testi pik çıkınca allah allah acaba mi diye test yaptım yaHemen test yapmalısın bu ne koyuluk gözün aydın canım
Yarın gidicem ama doktorum olmasını istediğim kişiye değil hemen bir randevu aldımVayy be kuzummm kısmet işte inşallahh çookk saglıklı bır hamılelıgın olur kuzucumyarın doktora gıt ama kontol yapsın bı bızede guzeş haberlerle gel
Gerçekten öyle. Ben resmen 4 gün regl oldum ya.Çok çok sevindim yaaa mucize gibi hayırlı olsun canım İnşAllah sağlıkla kucağına alırsın
Kaliteli yumurta olsun döllenmesi sağlıklı olsun diye çok yumurta olması değil kaliteli olması önemli dediler benim doktorumda 1 tanesi ulaşsa sağlıkla yeter diyor bana da verdi adetim çok şükğr düzenli yaş faktörüm var ondan sanırım ben ocean polysitol içiyorumBen prowomen kullanıyorum canım.daha ılk ayım.gecen sene kullanmıstım bır ay bıde hemen hamılelık olmustu ama ıkız olmustu bırı dıs gebelık oldu cok sıkıntılar cektm o yuzden korkuyorum kullanırken.ınadına dr um gene verdıfsh ım 7.50 e2 34 lh 10,adetn 3. Gunu kontole gttm 10 tanede folıkul vardı yumurtalıklarda,adetm hıc gecıkmez duzenlıdır.ama ısrarla kadın bu vıtamını verıyor.
Aminn canım darısı sana inşallah hepinizi Eylül annelerine bekliyorum bakkk
Orijinali buymuş demekki anında çıktıBen de bununla öğrenmiştim hemen kırmızı olmuştu damlatınca. Kan verince de 120 çıkmıştı sonucum