• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar kan değerim. Nasıl okunuyor bu kaçıncı hafta nerden anlayacağım yaaaa
Çok güzel maşallah
Haftası bu sayıyla belirlenemez ama canım
Normalde sat alınıyor ya
Ultrasonda bakıldığında ilerleyen zamanda tabi , eğer sat a göre bebek gelişimi daha geriden geliyorsa o zaman geç döllenme olduğu anlaşılır sata göre 6 haftalık sayılmaz da gelişime 4 ya da 5 haftalık denir mesela sen de ona göre takip etmiş olursun artık
Yani bemim bildiğim böyle

Çok güzel maşallah
Haftası bu sayıyla belirlenemez ama canım
Normalde sat alınıyor ya
Ultrasonda bakıldığında ilerleyen zamanda tabi , eğer sat a göre bebek gelişimi daha geriden geliyorsa o zaman geç döllenme olduğu anlaşılır sata göre 6 haftalık sayılmaz da gelişime 4 ya da 5 haftalık denir mesela sen de ona göre takip etmiş olursun artık
Yani bemim bildiğim böyle
Öyle büyük korkular bastı ki beynimi 😫 yarın doktora sorayım hepsini çok teşekkür ederim umarım sağlıkla gelir

Hahahaha 😂 Pik mi aa diil galba diye diye helak oldum ben bu ay. Ayın 22sinde pik görünce heh dedim geç yumurtlama olucak reglim de geç gelicek ihtimal vermedim hiç. 28 gunde bir olurken 34.gun oldum sabah oembe akıntı geldi akşamına kahve ama arada kırmızı oldu pıhtı falan da vardı. Cidden anlamıyorum. Yarın bir doktora gideyim de öyle kqbullenicem
Ay insanın umudunu kaybettiği anda bile umudu olmalı resmen onu gösteriyor bu yaşadığın 😍

Öyle büyük korkular bastı ki beynimi 😫 yarın doktora sorayım hepsini çok teşekkür ederim umarım sağlıkla gelir
Çok normal canım korkman şimdi keyfini çıkar biraz yarın tüm soru işaretlerini giderirsin zaten 9 ay boyunca o korku geçmeyecektir muhtemelen

Bugün ne güzel iki gebelik haberimiz çıktı darısı gün sayanların başına inşallah 🙏🙏

Çok normal canım korkman şimdi keyfini çıkar biraz yarın tüm soru işaretlerini giderirsin zaten 9 ay boyunca o korku geçmeyecektir muhtemelen

Bugün ne güzel iki gebelik haberimiz çıktı darısı gün sayanların başına inşallah 🙏🙏
Evet ne güzel akşam akşam bol haber aldık🤲

Nanay 😀

Eklentiler

• 00A379DC-BFC5-48D2-9A1F-D276BF719DFE.jpeg
    00A379DC-BFC5-48D2-9A1F-D276BF719DFE.jpeg
    88,8 KB · Görüntüleme: 54
  • 9E767722-E73C-4FDD-A90F-160746EAC309.jpeg
    9E767722-E73C-4FDD-A90F-160746EAC309.jpeg
    121 KB · Görüntüleme: 52
Kizlar kan değerim. Nasıl okunuyor bu kaçıncı hafta nerden anlayacağım yaaaa
Peki kanamanın üstünden kaç gün geçti acaba kanama biter bitmez hamile kalmış olabilirmisin degerin çok güzel maşallah bi kac güne kese görülür ama kanama öncesi hamile olmus olsan daha yüksek olmazmiydi valla artik regli olmakta şüphelenicez mucize gibi maşallah sağlıkla ilerlesin insallah

Back