- 17 Mart 2021
- 476
- 211
- 33
- 34
- Konu Sahibi geceyagmuru
Merhaba hanımlar, transferimin 17. günü tam 5 haftalık gebelik oluyor. Beta hcg 3950 çıktı nasıl sizce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende transfer sonrası bekletmeden masadan direkt kaldırdılar hatta korktum dr hareket edebilirsin bebeğin seninle dedi yarım saat sonra da WC ye gittim
Evet canım tekrarla 2 gün sonra pozitif inşallahEki Görüntüle 3200619 Eki Görüntüle 3200619 Bugün transferin 7.günü böyle silik çizgi gördüm. Böyle görüp pozitif olan var mı?
İnşallahEvet canım tekrarla 2 gün sonra pozitif inşallah
İzmir’de nerede yaptırıyorsunuz?Ben izmirdeyim maalesef
Bu akşam erken gebelik testi yaptım. 15 dk sonra yine böyle silik çizgi belirdi. Bugün 8.günümEvet canım tekrarla 2 gün sonra pozitif inşallah
8. Gün böyle olması normal bende 9. Gün yaptım bi tık koyuyduBu akşam erken gebelik testi yaptım. 15 dk sonra yine böyle silik çizgi belirdi. Bugün 8.günüm
Ama testte 5 dk dan sonraki sonuçlar geçersizdir diyordu. Bu silik çizgi 10-15 dk sonra geldi. Öncesi tek çizgiydi. Sizin de öyle mi oldu8. Gün böyle olması normal bende 9. Gün yaptım bi tık koyuydu
Bu sabah tekrar kaset test yaptım maalesef negatif silik çizgi bile gelmedi.8. Gün böyle olması normal bende 9. Gün yaptım bi tık koyuydu
Bende hemen görünmüştüAma testte 5 dk dan sonraki sonuçlar geçersizdir diyordu. Bu silik çizgi 10-15 dk sonra geldi. Öncesi tek çizgiydi. Sizin de öyle mi oldu
Kaset testte görünmeyebilir hcg düşük olduğu için bence kan verin 2 günde bir katlamayı takip edin en sağlıklsıBu sabah tekrar kaset test yaptım maalesef negatif silik çizgi bile gelmedi.
Öyle yapacağım artıkKaset testte görünmeyebilir hcg düşük olduğu için bence kan verin 2 günde bir katlamayı takip edin en sağlıklsı
Olmamış negatif canımMerhabalar ,benim de 30 ocak da dondurulmuş 6. Gün embriyosu transferi yapıldı bugün 7. Gün beta hcg 3.2 çıktı sanırım olmadı bu konuda bir tecrübesi olan var mı aranızda ?
Hayırlısı olsun artık ne diyelim bugün lekenlenme başladı adet için demekki..Olmamış negatif canım
Adet oldun mu canim merak ettim sanki erken test yapmışsınMerhabalar ,benim de 30 ocak da dondurulmuş 6. Gün embriyosu transferi yapıldı bugün 7. Gün beta hcg 3.2 çıktı sanırım olmadı bu konuda bir tecrübesi olan var mı aranızda ?
Adet oldun mu canim merak ettim sanki erken test yapmış
Oldum malesef 11. Gün testi 1.2 çıkınca ilaçları bıraktım 3 günde adet oldum yenisine sağlık artık mecburenAdet oldun mu canim merak ettim sanki erken test yapmışsın