• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak ayı tüp bebek transferi olacaklar

Canim bende cok dikkatli bakmaya çalışıyorum ama göremedim, bence en iyi sonucu kan tssti ile alırsın benim kasım ayinda ilk transferim de 3 tane erken gebelik testinde pozitif gördüm ama kan verdigimde yoktu sonrada bir kac gun sonra da reglimi olmustum
Bu durum çok değişik değil mi
Neden öyle olurmuş peki
Ne açıklama yaptılar
Yani testlerde pozitif çıkması ama negatif olması

Transferimin 6. Günü ama ben hiçbir şey hissetmiyorum umutlarım gittikçe azalıyor. Hiçbir şey hissetmeden pozitif sonuç alan var mı?

Merhaba
Hiç kendinizi darlamayın
Burda birçok kişi 0 belirtiyle pozitifi gördü☺️
İçinizi ferah tutun
Merhabalar, cevap yazdığınız için teşekkür ederim. Ben de onlardan biri olurum umarım. Böyle hiç belirti olmaması acaba tutmadı mı sorusunu çokça aklıma getiriyor. Sizin kaçıncı gününüz?

Ben canim belirti yaşamadım ama sabah ilk idrarla silikte olsa çift çizgiyi gördüm devamı gelir inşallah 🙏
Ayy çok sevindim🤗 Hayırlı olsun.🤲 Rabbim kanda da yüksek yüksek bHcg ler göstersin inşallallah🤲🐥🐥🐥🧿🧿 sizin kaçıncı gününüz? Benim de 3. Gün çift embriyo kondu ama tık yok ve böyle olunca umutlarım azalıyor

Merhabalar, cevap yazdığınız için teşekkür ederim. Ben de onlardan biri olurum umarım. Böyle hiç belirti olmaması acaba tutmadı mı sorusunu çokça aklıma getiriyor. Sizin kaçıncı gününüz?
Benim bugün 10. Gün
kan testi verdim cevap bekliyorum
Bendede hiç belirti olmadı
İnşallah sonucum pozitif olurda size örnek olmuş olurum 🙏🏼🌺

0 belirti olması iyiye işaret 11. Güne kadar belirtim vardı bel ağrısı kasık ağrısı ve negatif 🤦‍♀️

Kızlar birşey soracağım dün kan verdim transferimin 9. Günü akşamı negatif çıktı asıl test günüm 5 gün sonra bu sürede negatife dönebilir mi ?

Kızlar birşey soracağım dün kan verdim transferimin 9. Günü akşamı negatif çıktı asıl test günüm 5 gün sonra bu sürede negatife dönebilir mi ?
Kuzum kaçıncı gün embriyosuydu birde erken yapmışsın yine de çünkü bazen insanların 12.gundepozitif oluyor ondan diyorum bekle bence

Hayirli olsun kuzummm ❤️
Benimde tek sıkıntım suan sol kasigimda agri ama sanki regl olacakmisim da kan böyle bir anda bosalacakmis gibi değişik bir agri tamda regl gunlerim bugunlerde
Benim ilk gebeligimde şiddetli adet sancısı vardı test yapmasam gebe olduğuma inanmazdim o derece hepimiz sağlıkla bebislerimize kavusalim inşallah çok teşekkürler canım 🙏🥰

Benim ilk gebeligimde şiddetli adet sancısı vardı test yapmasam gebe olduğuma inanmazdim o derece hepimiz sağlıkla bebislerimize kavusalim inşallah çok teşekkürler canım 🙏🥰
Amin kuzum inşallah ama kesin regl olucam çünkü sivilcelerim falan da çıktı ayni ayni regl olacakken yasadiklarimi yasiyorum suan

Kuzum hiç belli olmaz bazen bir anda yükselişe geçebilir gönlünü ferah tut kuzum, benimde sivilcelerim çıktı kasıklarım da boyle regl olacakmsiim gibi ayni reglide yasadiklarim benimde umudum bir anda gitti
Senin kaçıncı gün. Ben 3 gündür regl sancısı çekiyorum regl günüm çünkü

Back