Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu günler geçmek bilmiyor ya iğnenin 6. Günüydü bugün belimde biraz agri başladı bide hafif şeffaf akıntı başka hiç belirti birsey yok 😟

Rahim filmi sanırım adet düzenimi çok etkileyecek. Korkum şu. Rahim filminden 2 gün önce pik görmüştüm film çekilince etkiledi yumurta çatlayamadı mı acaba. Umarım kiste falan dönmez. Bugün normalde adetin 21. Günü. Rahim filminden sonra 8 gün kanamam sürdü biliyorsunuz acaba o adet yerine mi olmuş olacak kafam çok karışık. Adetim bu gidişle 40 günleri geçmiş olacak sanırım. @Papatyamaviss @Deepblues @TASUU @imagination forever @melisaa93 @savascii @Safransari @cnlrm @tweeetyyy @pozitifbiri
Benim de hsgden sonra 8 gün kanamam olmuştu 10.gunde tamamen kesilmişti normal döngüm de 30.gunde adet olmuştum canım yani benim düzensizlik olmamıştı

Daha önce kimyasal yaşamış olanlara bişey sorcam. Ben yumurtlamadan beri belirti aradığım zamanlarda göğüs uçları da koyulaşır denildiği için orayı da takipteydim. Tabi ben de hiç değişiklik yoktu. Batmalar falan başladı yine aynı. Neyse benim gebelik testi bi iki sefer silik çıktı. O zaman fark ettim koyulaşmış. Ama 2 gün sonra adet oldum. Bu koyulaşma daha geçmedi.
Şimdi biz normalde adet zamanlarında da mı öyle oluyoruz yoksa hormonlar daha eski haline gelemediği için mi böyle?

Çok geçmiş olsun canım. Valla bütün hastalıkların sebebi stres üzüntü . Canım pcos olduğu halde hamile kalıp doğuran çok . Çok stres yapma . Ben 2 gebelik 1 kimyasal geçirdim. Çok şükür kalabiliyorum diye seviniyorum ama bayadır kalamadım ben de geçen ay çok umutluydum olmadı baya ağladım üzüldüm napalım nasip değilmiş . Ben inanıyorum rabbim hepimize nasip edecek inşallah 🙏🏻😘 hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim. Yaşadıkların için üzgünüm inşallah en kısa hayırlı zamanda sağlıklı bir bebeğin olur. Bende 3 yıl önce 6 haftalıkken kğrtaj olmuştum 😔

Daha önce kimyasal yaşamış olanlara bişey sorcam. Ben yumurtlamadan beri belirti aradığım zamanlarda göğüs uçları da koyulaşır denildiği için orayı da takipteydim. Tabi ben de hiç değişiklik yoktu. Batmalar falan başladı yine aynı. Neyse benim gebelik testi bi iki sefer silik çıktı. O zaman fark ettim koyulaşmış. Ama 2 gün sonra adet oldum. Bu koyulaşma daha geçmedi.
Şimdi biz normalde adet zamanlarında da mı öyle oluyoruz yoksa hormonlar daha eski haline gelemediği için mi böyle?
Benim kanama dan 4 gün sonra pozitif çıkmıştı şüphelenip yapmıştım test kanama az gelince. Kanamadan 6 gün sonra sıfırlandı değerim . Değer sıfırlanınca belirtiler gider canım .

Kimyasal da olsa normale dönmek bazen zaman alırmış bende yaşadım kimyasal hormon hemen düşmüyor canım

Çok teşekkür ederim. Yaşadıkların için üzgünüm inşallah en kısa hayırlı zamanda sağlıklı bir bebeğin olur. Bende 3 yıl önce 6 haftalıkken kğrtaj olmuştum 😔
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 inşallah canım 🙏🏻😊 çok üzgünüm çok zor ya hele kürtaj daha beter 😔 rabbim bir daha o acıları yaşatmasın mutluluklar ile sağlıklı bebişler nasip etsin ☺️🙏🏻

Bugün ikinci kanı verdim ilki 128.10 çıkmıştı 3 gün önce aslında yazdım buraya canım görmemişsin demek ki 🤗
Bugünde 522.60 çıktı şükürler olsun güzel artıyor 🤲
Sen ne yaptın?
Çok şükür canım ❤️🙏pazartesi gidecem ben de bakalım ❤️

Kızlar 23 ve 22 mm yumurtalar igneden hemen sonra catlamişmıdır gece 5 ten sonra kremsı beyaz akıntı basladı catladıgınımı gosterıyor ıgnenın 3. Günü yani çatlasıysada gecmı catladı acaba igneden 30 saat sonra ilişki oldu bır daha olmadı 1 gün sonra catlamiştır dıyede ılıskıde bulunmadım

X