İnşallah canım hayırlısı kolaylıkla nasip olsun . Mutlu sona çok az kaldıMerhaba kızlar, bugün adet oldum perşembe günü 10 da doktora gideceğim. Transfer zamanını öğrenmek için. Estrofem vermişti doktor adetten sonra kullan diye. Doktora gidince ona başlayacağım hangi gün başla derse ortalama 18 gün falan kullanılıyor galiba bu ilaç. Sonra transfer olurum diye düşünüyorum. Yani inşallah olurumyani nisanda transfer olacağım inşallah. Çok çok heyecanlıyım.
Perşembe günü doktordan çıkınca yazarım buraya da. İnsallah çok iyi geçer her şey.
Yaaa çok çok az kalmış Rabbım mutlu sonla bitirsin sürecini insallah
AminnnnAmin kuzum inşallah hepimizin
Hosgeldin canimmm. Sürecin çok çok güzel geçsin insallahh haberlerini bekliyoruzMerhaba, bende varım :) 3,5 yıllık evliyiz eşimde sperm azlığı var tüp bebek sürecine girdik nisan ayında iğneleri vurulmaya başlayacağım inşallah. Şuanlık eşimde bende vitamin takviyesi alıyoruz ve eşim ovitrelle vuruluyor . Tahminimce Nisan ayında transfer olacağım bakalım :)
Hoşbuldumm, inşallah herkesten güzel haberler gelir :)Hosgeldin canimmm. Sürecin çok çok güzel geçsin insallahh haberlerini bekliyoruz
İnşallahBende 7gunluk adetim bitti perseme muanem var ona göre gün verilecek hemen hemen aynıyız belirtilerinin yazarız güzel sonuçlarda alariz
2. Adetinuzi beklememissin ne güzel 2 adeti bekliyorum ben 4 gözleeee. Bayram şekeriniz olsun insallah
Hepimizi için güzel bir bayram olsun inşallah2. Adetinuzi beklememissin ne güzel 2 adeti bekliyorum ben 4 gözleeee. Bayram şekeriniz olsun insallah
Selamlar kızlar mart gibi düşünüyorduk ama doktor ve hastane Araştırma sürecinden bizim takvim de uzadı. Nisan mayıs gibi transfer olacak inşallah ama nasıl olur bilemiyorum açıkçası şimdiden çok gerginim.
Bu hafta pazartesi rahim filmi çektirdim üniversite hastanesinde. Anestezisiz ve tüpler kapalı olduğu için üç kere ilaç verildi. Canım çok yandı. Beklemiyordum bu kadarını.
Her neyse bana histeroskopi önerildi. En kısa zamanda yaptırmam gerekiyormuş rahmin darmış ve düşük riski varmış, süreç hakkında bilgisi olan var mı? Yaptıran oldu mu? O kadar stresliyim ki her şey tersime geliyor sanki. Üstüne stresten mi bilmem rahim filminin üstüne adetim geldi.
Hersey çok olucak dusuncesine gir. Rahim filmi bu süreçte en zor olanı bence. Bende 2 kere çektirdim oluyorum sanmıştım ama artık transfer için gün sayıyorum unuttum bile acısını.Selamlar kızlar mart gibi düşünüyorduk ama doktor ve hastane Araştırma sürecinden bizim takvim de uzadı. Nisan mayıs gibi transfer olacak inşallah ama nasıl olur bilemiyorum açıkçası şimdiden çok gerginim.
Bu hafta pazartesi rahim filmi çektirdim üniversite hastanesinde. Anestezisiz ve tüpler kapalı olduğu için üç kere ilaç verildi. Canım çok yandı. Beklemiyordum bu kadarını.
Her neyse bana histeroskopi önerildi. En kısa zamanda yaptırmam gerekiyormuş rahmin darmış ve düşük riski varmış, süreç hakkında bilgisi olan var mı? Yaptıran oldu mu? O kadar stresliyim ki her şey tersime geliyor sanki. Üstüne stresten mi bilmem rahim filminin üstüne adetim geldi.
İnan kalitesine takilmaaa ne mucizelere tanıklık ettim bu platformda çok iyi kalite olup tutmayan tutmaz diyen embriyolarin tuttuğunu. Ayrıca kaliteniz de kötü değil içinizi ferah tutun olucak diye inandirin kendiniziBugün 2. Adetimin 3. Günü doktora gittim estrofem kullan dedi haftaya cumartesiye randevu verdi. Ben şeyi sormak istiyorum. Benim embriyom 5. Gün ama 4ab. Kalitesi nasıl sizce?
Çok sağol canım inşallah olurİnan kalitesine takilmaaa ne mucizelere tanıklık ettim bu platformda çok iyi kalite olup tutmayan tutmaz diyen embriyolarin tuttuğunu. Ayrıca kaliteniz de kötü değil içinizi ferah tutun olucak diye inandirin kendinizi
Hayırlısı olsun inşallahTransfer günüm belli oldu haftaya bugünbende haftaya cuma gidicem ilaç verdi mi doktor
Bugün 2. Adetimin 3. Günü doktora gittim estrofem kullan dedi haftaya cumartesiye randevu verdi. Ben şeyi sormak istiyorum. Benim embriyom 5. Gün ama
Transfer günüm belli oldu haftaya bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?