- 20 Şubat 2010
- 32.911
- 6.260
- 773
- Konu Sahibi Papatya0593
- #22.501
Ay biz mi çok pimpirikliyiz acaba bi yandan da, eskiden 4-5 tane doğuruyorlarmış, tek doktorla valla biz perişanız bi çocukla![]()
Biz de dönemin ruhunu yaşıyoruz işte

Bu arada bana da doktorum test yaptırmadı. Değerlerime baktırsam mı diye sorayım olmadı.

Ne yaparsan yap o öksürük tam olarak geçmiyor bende de öyle oldubazı arkadaşlar zencefil demiş hamilelikte dikkat edilmeli kullanımına bana sıcağa yakın ılık süt/bal/çekilmiş tane karabiber iyi gelmişti.
Bu tür gereksiz hareketlerden ve yapmacık samimiyetten ben de hiç hoşlanmıyorum riskli bir gebe olmama rağmen doktoruma attığım mesaj üçü geçmez. Kontrollerde de o ne derse anlaşıldı der teşekkür eder ayrılırım yanından Allahtan doktorum alanında gerçekten çok uzman buna rağmen sosyal medyada çok aktif değil :d
Bu ağız kuruluğu 10 gündür beni perişan etti, gece uykusu ve tükürüğü yutabilmek ne demek unuttum diyebilirimasla geçmiyor ne denediysem olmadı delirmek üzereyim
![]()
ağız kuruluğu oluyor diye hava nemlendiricisi alacağım. Burnum da ara ara tıkanıyor. İkisi beraber çok kötü.
Kalorifer yanınca ev çok kuruyor o da mahvediyor.
Bendeki sebep bu

Şimdi gördüm üstteki mesajı. Şeker varmış.
Umarım çözüm bulursun sen de.