- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
Kuzum sıkma canını, akışına bırak bakalım bu ay. Allahtan ümit kesilmez. Daha yaşlarımız genç. Olacak hayırlı bir vakitte inşallah.Kırmızı kartı yedim an itibari ile. Bana da çizik atabilirsiniz. Bu ay eşime söz verdim. Takip yapmayacağım. Ateş ovu hiçbirinin takibini yapmıcam. Yoruldum zaten artık. Akışına bırakıyorum.aynurland @Safransari @TASUU @Papatyamaviss @cnlrm imagination forever @simurgggg @savascii @Tikabasa @Perlitik unuttuklarım varsa kusuruma bakmasınlar nolur. Canım yine sıkkın…
Ben osman Develi instada da gördüm diyor asla faydası yok para tızağıBende pek inanmıyorum hatda korkarım etmeğe sanki daha kötü ederim yumoşları
Zaten faydası olsaydı o zaman kimse acele etmezdi çocuk içinBen osman Develi instada da gördüm diyor asla faydası yok para tızağı
Kesinlikle canımZaten faydası olsaydı o zaman kimse acele etmezdi çocuk için
Çok güzel tebrik ediyorum güzelce ilerlerlesinKızlar adetime bir gün kala erken gebelik testim
Sağlıkla büyüsün inşallah ve kucağınıza alın.Kızlar adetime bir gün kala erken gebelik testim
Darısı hepimizeeeeKızlar adetime bir gün kala erken gebelik testim
Bu işin sonu soldan tuz dökmeye dönecekKızda öyle desi devlet promen öneriyor özeldeki doktorlar bunu öneriyor dedi baktım içeriğinde de bitki ekstratları var içimede sindi kötüyse nasıl içecek eşim yandıkbunu bende içebilirmiyim erkeklere özel satılıyor ya
Yaaa tebrik ederimmmKızlar adetime bir gün kala erken gebelik testim
Ay sende de var inşallah ya. Güzel haberini alıcaz inanıyorum.Yaaa tebrik ederimmmdarisii başimiza
Yaa güzel kalbinden öperim canım arkdsmAy sende de var inşallah ya. Güzel haberini alıcaz inanıyorum.
Aynı çok ağrıyor göğsüm yumuşak ama dolgun dolgun oldu uçları baya hassas elleyince hafif acıyorB Buffalosos bebısm benım gogsum baya fena agrıyo yaa.bıde yumusacık hamur gıbı.daha bata 9-10 gun var sımdıden bu kadar agrıması tuhafıma gıttı,ne zaman beklentıye gırsem vucudum boyle yapıyor ya bana
Ayy vakıt gecmek bılmez sımdıAynı çok ağrıyor göğsüm yumuşak ama dolgun dolgun oldu uçları baya hassas elleyince hafif acıyor
Beklentiye girmek istemem ama önceki hamileliğimle apaynı şeyler hep
CanımmmmAyy vakıt gecmek bılmez sımdıkeske hemen bı test olsa ıkı gun sonra ogrenebılsek herseyın testını yapmıslar bunun yok cok sınır bozucu ikimizde hamısızdır umarım
İnsallah olumlu olacak bu sefer dualarımız seninle içini ferah tut bend bi kere kimyasal geçirdim çok üzücü bi durumIste sanki daha koyu olmasi gerekirdi. Bat günüydü bugun bir de.. saglikla ilerleyecek gebeligin supheye yer vermeyecek sekilde koyulaştigini anlayacak kadar cok kimyasal geçirdim galibabisey cikmaz burdan biliyorum
Yaş yenı 33 oldum 20 gun onceCanımmmmsenin yaş kaç ilk gebelik mi olcak yoksa var mı başka minnoş