Gerçekten öyle . Yeterli teknoloji yok değil var ama ne yazık ki doktorlarımız da yeterli azim yok.
Çok can sıkıcı bir durum tekrarlayan sağlıksız gebelikler çok az tekrarlamaz %5 gibi bir ihtimal 2. Diyen doktora bile denk geldim ama ne şans varmış ki 2 sene olmadan 3 kez kimyasal gebelik geçirdim. Halbuki her ay sağlıklı hamile kalma yüzdem daha fazla . O oran beni bulmuyorken %5 olan sağlıksız gebelik 3. Kez beni buldu. Yada benim gibi milyonlarca kadını buluyor . Bunun boş gebeliği dış gebeliği kalp durması da var bide ona bile olabilir ikinci kez normal diyorlar ya arkadaşım olabilir nasip tamam da neden o çok düşük ihtimaller tekrarlıyor bir araştır senin de benim de ufkum genişlesin . Neden işine gelmeyince tüp bebeğe git diyorsun orda ki de senden farksız zaten biz burda 2 sene uğraşıyoruz eğer hamilelik olmazsa öyle
tüp bebek raporu diyor . Ben 3 sene de tıp okusam bu kadar bilgili olurmuydum sanmıyorum
Ama artık bırakcam bu işin peşini ne doktorlar ne aile ne başka birşey . Olan hep biz kadınlara oluyor. Eşin bile senden daha az etkileniyor bu süreçte en çok sana oluyor olan ve biz kadınlara . Gerek yok kimsenin ben kadar takmadığı konuda benim akıl sağlımı bozmaya
ay dolmuşum ama dost acı söyler dostlar