Kuzum onların kalbi taş onu ben geç anladım..eşim hep diyorki sen karşında olan insanı kendin gibi bekliyorsun boş ver diyor..bak diyor ben boş veriyorum..hep diyorum senin gibi boş vermek istiyorum her şeyeEn güzeli mesafeyi koruyup samimi olmadan uzaktan uzağa yürütmek zaten. Hiç ağlama senin bi suçun yok ki ağlayasın onlar insan olmayı öğrensin
nasibin buraymış canım bende ilk eşime 2 ay peşimden koştu yok dedim sonra gözüme perde indi sanki oldu iyiki olmuş amaÇok zor tabi resmen risk yaptım ben.. bizim aracı benim halamın torunu burda evli türkle..benim eşimde eskiden onun eşiyle çalışıyordu..eşim hep diyormuş banada bul Azeri kızıo da eşine demiş onlarda bana..ilk bizim video konuşmamızı kim görse bayılır gülmekten ilk defadan ben yok demiştim hemen cevab yok..çok korktum sonra işte aracı dedi vallahi billahi zor olmucak iyi birisi işte ikna etdiler..hala diyorum nasıl geldim ben ya
O kadar haklı ki benim eşim de öyle sen üzüldüğünle kalıyorsun herkes devam ediyor hayatına diye beni telkin eder hepKuzum onların kalbi taş onu ben geç anladım..eşim hep diyorki sen karşında olan insanı kendin gibi bekliyorsun boş ver diyor..bak diyor ben boş veriyorum..hep diyorum senin gibi boş vermek istiyorum her şeye
AhahahaAy kuzum yemin ediyorum ben yeni gelerken sandılarki çay bile demleyemiyorum bunlar sanıyorki eğer kız okumuş ve çalışmışsa bir şey yapamaz
Ay hadi inşAllah bu ay doğum günü hediyesi olarak patikleri ver kocişinene zaman dır hamile kalmak için uğraşıyorum ama gecen ay ilk kez görünce aklım kaldı bir çift küçük patik aldım esimden gizli sakladım hamile kalınca olmadı yıne bu ay deyip sonrada kutuda hediye olarak verecem tepkisini cok merak ediyorum inş nasip olur
Aynen valla bir düğüne gitsem nasıl bakıyorlar..bir defa bir akrabasına dedimki valla dedim bende sizin gibi insanım yeyiyorum içiyorumAhahahauzaydan geldin sanki
Aynen öyle valla yani rüyamda bile görseydim gülerdim benim uzakta yaşamam ne alakanasibin buraymış canım bende ilk eşime 2 ay peşimden koştu yok dedim sonra gözüme perde indi sanki oldu iyiki olmuş ama
AhahahAynen valla bir düğüne gitsem nasıl bakıyorlar..bir defa bir akrabasına dedimki valla dedim bende sizin gibi insanım yeyiyorum içiyorum
Aynen öyle ondan benim işim çok zor kendi gelinleri kızları her şey yapar ben yapamam ama..hemen diyecekler Azeri ya ondanAhahahnasıl ilginç geliyorsan artık
amin inş. gelsin bebişim artık çok bekletti biziAy hadi inşAllah bu ay doğum günü hediyesi olarak patikleri ver kocişine
ama şunu anladım eşin iyi olsun sana her yerde yaşarsınAynen öyle valla yani rüyamda bile görseydim gülerdim benim uzakta yaşamam ne alaka
Aynen öyle canım ben hep diyorum yeterki eş iyi olsunama şunu anladım eşin iyi olsun sana her yerde yaşarsın
Sen bir şeyi yapsan da yapmasan da her türlü konuluyorlardır zatenAynen öyle ondan benim işim çok zor kendi gelinleri kızları her şey yapar ben yapamam ama..hemen diyecekler Azeri ya ondan
İnşAllah İnşAllahamin inş. gelsin bebişim artık çok bekletti bizisenin eşin içinde dogum günü hediyesi olacak
Ay bu kez bekletmez İnşAllahKızlar testi verdim akşama sisteme düşer sanırım
Testin bir taneyse 2 gün daha bekle canım çoksa yapKızlar selamlar, sat 20.05.2023 uygulamaya göre yumurtlama günüm 2-4 Haziran ama pik yaptığı 4 Haziran'dı. 2-4 Haziran'da ilişki oldu ama eşim şuan sıcak bakmadığı için geri çekilme ile korunduk. (Korunma denirse) ben bebek istiyorum eşime de saygı duyuyorum tabi. Bat 18 yada 19 Haziran olacak. Normalde regl öncesi göğüslerim şişer acır bu ay hiç öyle bir durum yok sadece dokununca hassas olduğunu hissediyorum onun dışında da regl belirtim hiç yok (şişkinlik ve bel ağrısı çok yaşarım normalde) sizce zevk suyundan hamile kalmış olabilir miyim? Evde miratech marka gebelik testi var yapsam şimdi çıkar mı yardımcı olur musunuz
Testim 1 tane kalmış biraz daha bekleyeyim olmazsa teşekkür ederimTestin bir taneyse 2 gün daha bekle canım çoksa yapYani neden olmasın spiralle hamile kalanları duyunca bu da bir ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?