- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 35
Ben de sanıyorum her yer böyle pahalı. Hatta sizler habire gittim kan verdim yaptırdım diyorsunuz ya. Oha diyorum nası verebiliyorlar çat diye onca parayıGaziantep'te 120 ye yaptırmıştım ben neden o kadar pahalı ya
Evet canımO ne saçma işmiş yaa içinden çıkacak test sürpriz mi oluyomuşhiç almam daha iyi iyi ki söyledin canım
İnşAllah bebişinle güzel bir sürpriz yaparsın canımkünfe ye kün kuzumm. Zamanı var bakalım bu ay daha stressizdi eşimle hiç çocuk konusunda konuşmadık bilmiyor bile şuan adetime kaç gün var. Tam bekledğim an supriz için
Aminnn canım benim tekrardan hayırlı olsun çok sevindim hepinizin hamişlik haberine kendiminmiş gibi seviniyorum darısı bana inşallahAyy canım inşallah isteyen herkesin kucağı dolsun ellerim titriyor heyecandan
Benim bata 1 gün kala 135 çıktı canim@Kristialia kızzz bi cevap veerbata kaç gün kala verdin testi benim değer 13.59 çıktı bata 2 gün var
Bu testi ilk defa senden duyuyorum bebiş. Ancak bu test markaları şöyle yapıyor. Gidip şirket kuruyorlar. Test üreten firmalara gidiyorlar. Aynı anda atıyorum surelab markasının içine koyarken aynı anda fortune markasına da aynı testi koyabiliyorlar.Bende geçenlerde iki test almışım markası fortune. Bu nasıl acaba
Kız ben 1,5 yıl önce 25 liraya yaptırıyordum özeldeBen de sanıyorum her yer böyle pahalı. Hatta sizler habire gittim kan verdim yaptırdım diyorsunuz ya. Oha diyorum nası verebiliyorlar çat diye onca parayımeğer sizlerde ucuzmuş.
Allah nasip ederse bende pentinin dad pijamasını alıp hediye ederek söylemek istiyorumİnşAllah bebişinle güzel bir sürpriz yaparsın canımdün bir video gördüm kadın masayı hazırlıyor bir tabak daha koyuyo misafir gelecek diyo kocasına öyle söylüyor çok sade tatlış bir an olmuş
Yakında dener yorumlarım kalitesiniBu testi ilk defa senden duyuyorum bebiş. Ancak bu test markaları şöyle yapıyor. Gidip şirket kuruyorlar. Test üreten firmalara gidiyorlar. Aynı anda atıyorum surelab markasının içine koyarken aynı anda fortune markasına da aynı testi koyabiliyorlar.
kızlar benim burada bir eczane o dandik artımed ten satıyor. Diğer eczanenin içindekinden t1 t2 li çıkıyor. Ben bu safer artımed için istatistiki bir çalışma yapim. Sizlere 30 tl param feda olsunEvet canımben mesela elbiden o testin çıktığını ilk defa gördüm t1 li olanın arkadaş sansliymis normalde bazı artimedlerin içinden çıkıyor
Bizden de o kadar alicak olsalar asla vermem ben yaBen de sanıyorum her yer böyle pahalı. Hatta sizler habire gittim kan verdim yaptırdım diyorsunuz ya. Oha diyorum nası verebiliyorlar çat diye onca parayımeğer sizlerde ucuzmuş.
Anlar anlarAllah nasip ederse bende pentinin dad pijamasını alıp hediye ederek söylemek istiyorumingilizce anlar herhalde hahahaha
Ayyy antepli buldumGaziantep'te 120 ye yaptırmıştım ben neden o kadar pahalı ya
Ya ben de fikir arıyorum söylemek için sürpriz yapmak ve kameraya çekmek istiyorum.İnşAllah bebişinle güzel bir sürpriz yaparsın canımdün bir video gördüm kadın masayı hazırlıyor bir tabak daha koyuyo misafir gelecek diyo kocasına öyle söylüyor çok sade tatlış bir an olmuş
Ar-Ge diyince de sen bekızlar benim burada bir eczane o dandik artımed ten satıyor. Diğer eczanenin içindekinden t1 t2 li çıkıyor. Ben bu safer artımed için istatistiki bir çalışma yapim. Sizlere 30 tl param feda olsun
Teşekkür ederim canımBenim bata 1 gün kala 135 çıktı canim
Onun da 17 Haziran falan olabilir sat i ilk sayfadan bakabilirsin
Ayrıca bu döllenme zamaniyla alakalı ssn artışına bak
Ay çok mutlu olurum bebeğim ben PTT den alırdım normalde t1 li gelirdi eczanede görünce şaşırdım dedim inşallah bu da t1 dir aldim eve geldim hüsran bide bu testi olsa da çıkarmıyor çok geç belli ediyorkızlar benim burada bir eczane o dandik artımed ten satıyor. Diğer eczanenin içindekinden t1 t2 li çıkıyor. Ben bu safer artımed için istatistiki bir çalışma yapim. Sizlere 30 tl param feda olsun
Bende güzel bir an olsun istiyorum İnşAllah güzel fikirler buluruzYa ben de fikir arıyorum söylemek için sürpriz yapmak ve kameraya çekmek istiyorum.
Koca yürekli kadınkızlar benim burada bir eczane o dandik artımed ten satıyor. Diğer eczanenin içindekinden t1 t2 li çıkıyor. Ben bu safer artımed için istatistiki bir çalışma yapim. Sizlere 30 tl param feda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?