- 13 Aralık 2022
- 7.832
- 7.515
- 128
- 28
Ayyy 2 saat beklicez mi şimdiiiCanım durur muyum testten 10dk sonra hastaneye gittim elimde test yoktu özelde kan verdim 2 saate çıkar dedi beklicem ama test çok iyi degil sanırım internetten baktım da bilmiyorum sizlere danışayım bi dedim
Ya ben doğru olduğunu düşünüyorumCanım durur muyum testten 10dk sonra hastaneye gittim elimde test yoktu özelde kan verdim 2 saate çıkar dedi beklicem ama test çok iyi degil sanırım internetten baktım da bilmiyorum sizlere danışayım bi dedim
Evet bebegim kaldı 1saatAyyy 2 saat beklicez mi şimdiii
Yaa etiket yap benide çatlarım vallaEvet bebegim kaldı 1saat
Teşekkür ederim bebegim pozitif enerjin içinYa ben doğru olduğunu düşünüyorumçıkınca haber ver canım merakla bekliyorum
Ay evet evet çıkmıştır belki sonuçTeşekkür ederim bebegim pozitif enerjin içinmutlaka yazıcam
Ya canısı bana e devlete 24 saat sonra düşer ama buraya gelirseniz 2 saate çıkar dedilerYaa etiket yap benide çatlarım vallakız bazen erkende çıkıyo kontrol et
Tatlişkom sen nasılsınYa ben doğru olduğunu düşünüyorumçıkınca haber ver canım merakla bekliyorum
İnternetten hastanenin laboratuvar sonucu görünüyo diye biliyorumYa canısı bana e devlete 24 saat sonra düşer ama buraya gelirseniz 2 saate çıkar dediler
Yada üşenme hastaneye gitYa canısı bana e devlete 24 saat sonra düşer ama buraya gelirseniz 2 saate çıkar dediler
Ben bugün biraz moralsizim yaTatlişkom sen nasılsın
Bekleyenler kervanına benide ekle canımEvet bebegim kaldı 1saat
Olacaksın olacaksın sıkma canınıBen bugün biraz moralsizim yaDurup durup ağlıyorum ama iyi olcam sizin güzel haberleriniz iyi geliyor moral oluyor bana
İnşAllah canım benimOlacaksın olacaksın sıkma canınıağlama kıyamamm
Ben bir çoğunu yaptım canım bunların genetik testler bunlar genetik bölümünde eşinle kan verip yaptırıyorsun trombofili paneli pıhtılaşma testi oluyor oraya giderseniz bu kağıtla yaparlar normal kan alıyorlar özel bir gün gitmene gerek yok canımBu testler ne için bilgisi olan var mı? @savascii canım sence? Doktorum sezaryenden sonra vermişti tekrar gebelik düşünürsen yaptır demişti.Az önce buldum ama şu anki gittiğim doktorlar hiç böyle testler istemedi. Dekolman yaşadığımı da biliyorlar
Canım üniversitesi hastanesinde yaptırdım ben ücretsiz yapılıyor yapmak istersen diye yazayım dedimCnm genetik test pahalı dıye bna doktor en azından protein s ve c yapalım demişti
Onlarda onemlıymış
Birkaç gün içinde gidicem İnşAllah canım yaptırcam hepsiniBen bir çoğunu yaptım canım bunların genetik testler bunlar genetik bölümünde eşinle kan verip yaptırıyorsun trombofili paneli pıhtılaşma testi oluyor oraya giderseniz bu kağıtla yaparlar normal kan alıyorlar özel bir gün gitmene gerek yok canım
Kadın doğum yönlendirirse kağıtla gidiyorsun ücretsiz yapılıyor . Benim 2 ay da çıktıProtein c s aynı hafta çalışılır zaten ama genetik test üniversite hastanelerine gebelik kayıpları nedeniyle başvurulursa ücretsiz. 1 ayda çıkmıştı benim genetik ve trombofili sonucu
Bağışıklıkla alakalı bir sorun var mı diye bakılıyor otoimmun bağışıklık demek canım ben yapmıştımLupus otoimmun bir hastalık özellikle ileri haftalarda gebelik kaybı yapabilir yine trombofili gibi, o yüzden ona da baktırmakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?