2023 MAYIS/HAZİRAN AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🌸🌸

Canım durur muyum testten 10dk sonra hastaneye gittim elimde test yoktu özelde kan verdim 2 saate çıkar dedi beklicem ama test çok iyi degil sanırım internetten baktım da bilmiyorum sizlere danışayım bi dedim
Ayyy 2 saat beklicez mi şimdiii

Canım durur muyum testten 10dk sonra hastaneye gittim elimde test yoktu özelde kan verdim 2 saate çıkar dedi beklicem ama test çok iyi degil sanırım internetten baktım da bilmiyorum sizlere danışayım bi dedim
Ya ben doğru olduğunu düşünüyorum çıkınca haber ver canım merakla bekliyorum

Ben bir çoğunu yaptım canım bunların genetik testler bunlar genetik bölümünde eşinle kan verip yaptırıyorsun trombofili paneli pıhtılaşma testi oluyor oraya giderseniz bu kağıtla yaparlar normal kan alıyorlar özel bir gün gitmene gerek yok canım

Birkaç gün içinde gidicem İnşAllah canım yaptırcam hepsini

Protein c s aynı hafta çalışılır zaten ama genetik test üniversite hastanelerine gebelik kayıpları nedeniyle başvurulursa ücretsiz. 1 ayda çıkmıştı benim genetik ve trombofili sonucu
Kadın doğum yönlendirirse kağıtla gidiyorsun ücretsiz yapılıyor . Benim 2 ay da çıktı

Lupus otoimmun bir hastalık özellikle ileri haftalarda gebelik kaybı yapabilir yine trombofili gibi, o yüzden ona da baktırmakta fayda var
Bağışıklıkla alakalı bir sorun var mı diye bakılıyor otoimmun bağışıklık demek canım ben yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…