Pembe bide yani çok şaşkınım şuan kızlarKızlar normal gebelik testi yaptığım belli belirsiz çizgi çıkmıştı sonra erken yaptım bişey çıkmadı dikkatimi çekti sonra kuruyunca aldım baktım iyice alttan sanki gölge var gibiydi kurumuştu test bende aldım suya tuttum idrar rengi gitsin çizgi varsa iyice belirginleşsin diye şuan bariz pozitif testi suya tutunca bozmuş olabilir miyim o yüzden mi pembe ikinci çizgi çıktı acaba ?
İnşallah canım benim kalbini severim ne güzel moral verdin öyle hepimiz inşallah pozitiflenelimCanım stres yapma kendine. Ararsak çok belirti buluyoruz başka şeylerle ilgilenmeye çalış vakit geçsin.11.gün gibi tamamen geçmiş olur iğne etkisi. Hala 8.gündesin birkaç gün daha sabret İnşAllah pozitif sonuç görürsün
Yaparlar canım İnşAllah derdimizin dermanını bulmamızı sağlarCnm bn cumaya randevu aldım
Arastırma hastanesınden,
Bakalım inşallah yaparlar
Aynen oraya gidicez eve de yakın zaten. Eşimin işleri bu ara yoğun yoksa ben yarın giderimAynen gidin ikinizde ücretsiz üniversite hastanesinde verin
Suya tutmak testi bozuyor bence canım bende bir kez denedim negatif test pozitif oldu resmen. Kaç gün kaldı bata?Kızlar normal gebelik testi yaptığım belli belirsiz çizgi çıkmıştı sonra erken yaptım bişey çıkmadı dikkatimi çekti sonra kuruyunca aldım baktım iyice alttan sanki gölge var gibiydi kurumuştu test bende aldım suya tuttum idrar rengi gitsin çizgi varsa iyice belirginleşsin diye şuan bariz pozitif testi suya tutunca bozmuş olabilir miyim o yüzden mi pembe ikinci çizgi çıktı acaba ?
Bugün 3 gün kaldı canımSuya tutmak testi bozuyor bence canım bende bir kez denedim negatif test pozitif oldu resmen. Kaç gün kaldı bata?
Yumurtlamanın üstünden mi sayıcaz yoksa çatlamanın üstünden mi sayıyorum kuzum ? Benim yumurtlama 4 ü çatlama 6 sıSuya tutmak testi bozuyor bence canım bende bir kez denedim negatif test pozitif oldu resmen. Kaç gün kaldı bata?
Test yaptın mı canım sabah? Regl olduğuna eminsin dimi?
Amiiin inşAllah canımİnşallah canım benim kalbini severim ne güzel moral verdin öyle hepimiz inşallah pozitiflenelim
İnşAllah koyulaşır canım daha varmış zatenBugün 3 gün kaldı canım
Hayır yumurtlama testi kullanmadım. Fakat döngüm 28 günde bir canım.Maşallah ne kadar belirgin çıkmış kan ver bence canım. Birşey sorabilir miyim döngün kaç günde bir oluyor acaba bide yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti pozitif gördün biliyor musun ?
Yaa çok teşekkürler unut doluyorum yorumları okuyuncaDeğerlerin yüksek çıkacak canım..ben adetime 3 gün kala 506 değerim..Sağ salim kucağına al
7 Haziran 1.gün oluyor canım.Bugün 8.gün seninYumurtlamanın üstünden mi sayıcaz yoksa çatlamanın üstünden mi sayıyorum kuzum ? Benim yumurtlama 4 ü çatlama 6 sı
Hayır canım ovülasyon testi kullanmadıgım için bilemiyorumMaşallah adetine 6 gün varsa erken döllenmiş bebek. Yumurtlamanın kaçıncı günü biliyormusun
Başka test var mı elinde tekrarla emin ol canım. Bence doğru test hem pembe hemde baya belirgin çıkmış MaşaAllahKızlar bakar mısınız yanlış olma ihtimali olabilir mi hiç belirtim yok ğögüs hassaslığı dışındaal bi marka pek guvenilir degil sanırım. Elim titriyor ama sevinemiyorum da
Eki Görüntüle 3261601 Eki Görüntüle 3261602
Canım durur muyum testten 10dk sonra hastaneye gittim elimde test yoktu özelde kan verdim 2 saate çıkar dedi beklicem ama test çok iyi degil sanırım internetten baktım da bilmiyorum sizlere danışayım bi dedimBaşka test var mı elinde tekrarla emin ol canım. Bence doğru test hem pembe hemde baya belirgin çıkmış MaşaAllahbelirti de herkeste olmayabilir canım o önemli değil. Ay İnşAllah sağlıkla gelir
Kızlar bakar mısınız yanlış olma ihtimali olabilir mi hiç belirtim yok ğögüs hassaslığı dışındaal bi marka pek guvenilir degil sanırım. Elim titriyor ama sevinemiyorum da
Bence hamişsin baya görünüyor sabah yine tekrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?