- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.014
- 598
Canım bu ovulasyon testi mi benim paylaştıklarım hamilelik testi ovülasyondan anlayamazsın hamilelik testi yapB Buffalosos şunların bir manası var mı sence ?
koyu olan 4 Haziran
Silik olan 12 haziran
Adete 5/6 gün var ..
Bugün tekrarlasaydin net belli olurdu anlardik canım 3 4 saat hiç lavaboya gitme ve bir şey içme tekrar yap inşallah vardır dualarım seninle beni de etiketle yapıncaNormal gebelik testi yaptım onda çıkmadı canım erken gebelik testinde gece çıktı şimdi ona da baktım oda baya ince kuruma çizgisi filan değildir demi ama ilk 10 dakika içinde çıktı
Ovulasyon testi yapmıştım 20 mayısta çatladı sanırımOvulasyona göre nasıl hesaplıyorsunuz? Benim de sata göre 5+1 bugün
Bat 18 Haziran muhtemelen 15-16 Haziran gibi kan veririmBeta hcg baktırdın mi?
Hahaha ben de yengeç burcuyum düşün aramızdaki mantık ve duygusallık bağlantısınıAy bende aslan Burcuyumşimdi bir şey diyemem
Ay daha iyi kopkoyu çıksın inşallahhhhAskım bugun yapmadım yarın yapcam.femometer 9.gun gosterıyor yumurtlamadan sonra.cumartesı pazar hayal kırıklıgı olunca yapmadım bugunpek umudumda yok acıkcası regl olacak gıbıyım
Kan testini perşembe vericem artsın biraz , eşim annem biliyor suan eşim de zaten çok normal karşıladı süpriz olmadıB Buffalosos aşkım sana nasil tepki verdileeerrr söyledin mi herkese. Maşallah testin de çok iyi koyulugu. Doktora kan verdin mi bugün
Gebelik var gibi zamanla koyulasirKızlar yumurtlamanın 11.günü markası artimed değil.İnşallah yarın koyulaşır .5.dkkda çektim bunu
İnşallah canımGebelik var gibi zamanla koyulasir
Ben eşimle giderim ya. Olumlu da olumsuz da ikimizin çocuğu sonuçta. O an desteğe ihtiyacım da olabilir. Ayrıca ben beklerim ama kese için gitmzdim. Doktorlar da gelmeyin, bekleyin diyor. Hepsini aynı anda görün kalp atışını filan diyorlar. Zannediyorum 6-7. haftaya kadar gitmezdim doktora.Kızlar kese görmeye eş ile mi gidersiniz? Ben olumsuz bir şey olursa hadi diye gelmese de olur mu acaba diyorum ama yanımda olsun da istiyorum bilemedim
Valla Kayserili olunca kurnaz ve akıllı olunuyor onu anlamış oldum. Hususi bir bilgim yoktu Kayserililer içinKayseriliyim kız vakit nakittir nakit zaten bizler için ne demek biliyorsun
Çok silik var sanki canımKozlar gebelik testi yaptım
SevinmeliyimÇok silik var sanki canım
SevinseneeeSevinmeliyim
Ben de kafamda kurup duruyorum. Hamile kalırsam şöyle yapçam böyle yapçam diye. Valla bravo söylemiyorsanız kimseye.Kan testini perşembe vericem artsın biraz , eşim annem biliyor suan eşim de zaten çok normal karşıladı süpriz olmadıo baştan beri öyle olduğumu düşünüyordu çünkü
Diğerlerine biraz büyüsün öyle söyleriz dedik daha çok yeni bat’a bile var
Yok bilmiyorum uygulamayla aynı oluyo yanı 30 31 çatlamaSevinseneeeyumurtlamanın kaçıncı günü biliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?