2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Merhaba, ben 28 Mayıs'ta transfer oldum ilk denememdi 29 yaşındayım 10 Mayıs'ta kan tahlili yaptık 0.61 negatif sonuç aldık çok üzüldüm 16 Mayıs'ta adet oldum baya ağrım var bundan sonraki süreç nasıl olur bilmiyorum ve tekrar istersem önerebileceğiniz merkez var mı acaba

Evet, 11'inde yapıldı. Cumartesi kan tahliline çağırdı doktor. Bakalım hayırlısı. İnşallah bu sefer iyi olur. Geçen defa sürekli yatmıştım, biraz stresli bir dönem geçirmiştim, ağlamalarım vs çok olmuştu. Bu sefer 2 gün dinlendim sonra normal hayata döndüm. İşe gidip geliyorum, biraz yoruluyorum ama kafam çok daha rahat :) bakalım bir şey farkedecek mi...

Ben sonucumu aldım şimdi negatif
Üzülme, sanırım bir iki regl dönemi geçsin diyor doktor, kafanda biraz rahatlar tekrar denersin. Kimilerinin uzun denemeler sonunda oluyor, ama illa ki oluyor. İleri de anlatacaksın sende, vazgeçmedim ve sonunda oldu diye. O nedenle başarısız olması da çok normal diye bakacağız. Bu yine başarısız olacağı anlamına gelmiyor.

Kızlar transfer tarihim belli oldu Perşembe günü 5. Gün embriyosu kaç tane edilecek o gün öğreneceğim artık. Heyecan arttı iyice
Yaşınız kaç peki sanırım 35 yaş üstüne 2 transfer yapılıyor diye biliyorum

Bilmiyorum inşallah dediğiniz gibi olur… bu ikinciydi yaşım 38 daha vakit var diye düşünüyorum ama inşallah öyledir. Zor süreçler, yaşayanlar bilir güzel yorumunuz için teşekkür ederim motive oldum

Kızlar, transfer gününü dahil etmeden 4. gündeyim. Bugün adet öncesi çektiğim adet sancısına benzer yanma ( ben pek kasıklarda sancı yaşamam daha çok alt bölgede yanma gibi bir ağrı hissederim) alt bölgede hafif ıslaklık hissettim. Adet günüme muhtemelen 5 gün var. Sizler böyle bir şey yaşadınız mı?

Arkadaşlar günaydınn bişey sormak istiyorum özellikle progestan kapsül fitil ve ampul dex aynı anda kullanan varsa karın icimde bir ağrı sancı oluyor reglinn 2. 3. Gün ağrısı gibi ya da üşütürsunuzde ağrı olurya ondan acaba ilacın etkisi olabilir mi?

Günaydın ben günde iki kez progestan dex iğne üç kez de fitil kullanıyorum bende de aynı ağrılar oldu. Ama ilaçların yan etkilerini okuduğumda progestandan ziyade estrofem de kullanıyorum ben günde 3 kez ona bağlı olduğunu gördüm. Sonuçta bu ilaçlar endometrium tabakasını kalınlaştırıp kanlandırma amacıyla verilen ilaçlar olduğu için mutlaka bu tür yan etkiler yapıyordur

Doğru estrofemde sabah akşam 1 adet alıyorum onunda etkisi olabilir çok teşekkür ediyorum normal demek

arkadaşlar bugün kontrolum vardı, rahim kalınlığım şuan 10.7ymiş, doktor gayet iyi dedi, 25 mayısta transferim olacakkkkkk <3
Hayırlı olsun sizin kacıncı gün 10.7 cıktı acaba? Benim adetin 11. Günü 6.3 cıktı 22 mayıs da transfer günü verdi

Merhaba ben bugün ikinci kan tahlilini yaptırdım.15Mayis:299,26
17Mayis:966,1
Bir daha isterler herhalde 2gün sonra.hemsireden haber bekliyorum.Artis bana fazla geldi inşallah bir sorun yoktur

kizlar benmde dün test günümdü malesef negativ ama cok umutluydum nasip degilmis rabbimin bir bildigi vardir ama cok agladim dünden beri bunu sadece yasayan bilir ve bizleri sadece biz anlariz.. adetimi beklicem insl hemen gelir hemen devam mi etsem bir yane daha dondurulmus 5. gün embryosu kaldi bilmiyorum

kafanda biraz rahatlar tekrar denersin. Kimilerinin uzun denemeler sonunda oluyor, ama illa ki oluyor. İleri de anlatacaksın sende, vazgeçmedim ve sonun

8 yumurtam var en büyüğü 15 mm oluşmuş cumartesiye kadar gonalf devam ve oxotide vuruncam bide günde 1 cumartesi belli olafak ne zman transfer olacağı smdiden heyecanlandım
bende yeni geldim hastaneden bize de herşey yolunda dedi, cts günü bende tekrar kontrole gideceğim . Haftaya salı veya çarşamba yumurta toplama olabilir dedi, ay çok heyecanlıyım bende aynı şeyleri yaşıyoruz :) yalnız ben grip oldum dikkat edin sizde

Çok geçmiş olsun canım, okulda çalışıyorm dikkat ediyorum ama Allah korusun ne diyim, kaç cm olmuş yumurtalarin söyledi mi rahim kalınlığı falan? Bnm de pazartesi salı demiş eşime ama bilmiyorum çatlatmama ignelerini yapicam smdi her gün bende hayırlısı bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…