• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Merhaba herkese 28 yaşındayım amh düşük ve yumurta kalitemde öyle . bende 15 mayıs transfer oldum ilk denemem 1 tane 4bc kalitede dondurulmuş embriyo aranızda bu kalitede olup pozitif alan var mı ?

Kızlar maşallah pozitifler çoğalmış, hayırlı Olsun hepimize inşallah 🙏Bende haftaya çarşambaya randevu aldım, transferin 21.günü oluyor.Adet günüme göre de transfer gününe göre de 5+5 olacağım o gün.Kalp atışını Göremesemde keseyi ve yolk sacı görüp içim rahat Etsin istiyorum

Merhaba herkese 28 yaşındayım amh düşük ve yumurta kalitemde öyle . bende 15 mayıs transfer oldum ilk denemem 1 tane 4bc kalitede dondurulmuş embriyo aranızda bu kalitede olup pozitif alan var mı ?
Önemli olan genetiğinin sağlam olması, burda bu kaliteyle pozitif olan çok var , nice 5aa lar tutmuyor veya sağlıklı devam etmiyor.O yüzden içinizi ferah tutun, umarım pozitifi görürsünü:emir_bebek::anneadayı:z

O merkezden merkeze, rapor çıkarıp çıkarmadığına ve kullanacağın ilaçlara göre değişir.. 40 bin ile 120 bin arasında arasında gördüm burada
Merhaba, biz şişlide özel bir hastanden kabaca 60 bin civarına tamamlanacağını düşünüyoruz. İlk deneme. İlaç fiyatlarına göre maliyet değişiyor.

selamlaarr bende cumartesi günü transfer oldum biraz detaycıyım bugun tam 72 saat oldu🫣🤭5. Gün embrıyosuydu rahmim çok dar dendi çok zor bir transfer yaşadım bayağı kanamam oldu ilk gün gecesi kesildi uzanıyorum dinleniyorum ama saat başı kalkıp 5 dakika falan yürüyorum ara sıra regl olucam gibi bi sızı oluyor karnımda burayada sizinle dertleşme geldimmmm acaba pozitifi görür müyüm transferin zor olması rahmimin dar olması negatif olmasına sebep verebilir mii
Canım yarım rahimde gebe kalan biliyorum hem de kendiliğinden...bebek tutunacaksa rahimin bir duvarı yeter ona..inşallah tutunur ve pozitifi görürsün🤲🥰

Dün bende transferi oldum 2 tane 5. Gün embiriyosu.. Doktorum dün eve gidince yat dedi bugünden itibaren rutine dön dedi ağır kaldırma cam silme dedi.. Dün zor bela yattım eşim yardım etti 2.5 yaşında oğlum var beni rahat bırakmıyor. Bugün kahvaltı hazırlama kaldırma bulaşık makinası çalıştırma. Çamaşır makina çalıştırıp asma yaptım.. Fırsat buldukça otıçurup ayaklarımı uzatıyorum.. Hepimize Sağlıkla gelsinler inşallah bebeklerimiz..
Hayırlısıyla sımsıkı tutunsun bebişin, kardeş gelsin oğluna🤲🥰

Back