2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Merhabalar, ikinci tüp bebek denememdeyim. İlkinde 9 yumurta toplandı, 4'ü döllendi, 1'i 5.güne ulaştı. Bu denemem de 4 yumurta toplandı, 3'ü döllendi, 1'i 5.güne ulaştı. Ama kalite olarak diğerinden bi tık daha iyiymiş, fakat harfi vs nedir bilmiyorum.
Birinci de kanamam sonrası endişe edip burayı çok okudum ama ancak ikincide üye oldum. Yaşım 39. Benim tecrübem biraz ilginç, şöyle ki ilk denememde, kasık ağrım, göğüs hassasiyetim, bel, sırt ağrım, aşırı halsizliğim hepsi oldu. 7.gün çok az kanamam oldu (doktorum yerleşme kanaması olabilir dedi) Sonra bu siteyi okumaya başladım, idrardan test yapanlarda hafif belirgin ikinci çizgi çıktığını okudum. Hemen gittim erken gebelik aldım, hafif belirgin ikinci çizgim de çıktı. Aaa dedim tamam oldu bu iş... Hiç şüphem yoktu, 11.gün gittim kan verdim. 2 saat sonra doktor aradı, maalesef başarısız oldu diye... Yaşadığım şoku, hayal kırıklığını ve üzüntüyü anlatamam. Kendimi kesin diye şartlamasaydım belki de bu kadar yıkılmayacaktım. O nedenle bu defa test vs hiç birşey yapmıyorum. Bence gerçekten hiç belli olmuyor. Mesela bu defa neredeyse hiç belirti yok, ama belki de olumlu çıkar... O kadar farklı ki herkesin hikayesi. O nedenle çizgi çıktı çıkmadı, ağrı oldu olmadı bence hiç biri olumlu ya da olumsuz belirti değil. Tek önemli olan stres yapmadan kafamızın rahat olması...

Merhaba herkese 28 yaşındayım amh düşük ve yumurta kalitemde öyle . bende 15 mayıs transfer oldum ilk denemem 1 tane 4bc kalitede dondurulmuş embriyo aranızda bu kalitede olup pozitif alan var mı ?
Hayırlı olsun, sımsıkı tutunsun bebişin inşallah..ben bu tutmaz hiç iyi değil, tekrar yumurta toplasak mı denip de transfer edilen embriyonun sağlıklı bir bebek olarak doğduğunu gördüm..44 yaşında bir arkadaşımızın bebeği..bozuk embriyo bile anne karnında kendini tamamlayabiliyor onarabiliyor ki senin embriyo gayet iyi, bunu düşünme, hayatına devam et sürekli yatma..beslenmene dikkat et, ilaçlarını güzel kullan ve bebeğin seninle bunun tadını çıkar..inşallah 9 ay sonra da kucağına alırsın

Kötü bir deneyim olmuş ama buradasin yine deniyorsun işte böyle bu iş..aynen dediğin gibi oluyor, günü gelmeden test yapmamak gerek..rabbim bizi amacımıza ulaştırsın, evlatlarımıza kavuştursun transfer gerçekleşti mi

Yaa ne güzel moral oldu bana inşallah bu yolda olan herkes o çift çizgiyi görür

Önemli olan genetiğinin sağlam olması, burda bu kaliteyle pozitif olan çok var , nice 5aa lar tutmuyor veya sağlıklı devam etmiyor.O yüzden içinizi ferah tutun, umarım pozitifi görürsünü

Önemli olan genetiğinin sağlam olması, burda bu kaliteyle pozitif olan çok var , nice 5aa lar tutmuyor veya sağlıklı devam etmiyor.O yüzden içinizi ferah tutun, umarım pozitifi görürsünüz
Yaa inşallah çok teşekkür ederim

Selamlar, elimde 1 kutu açılmamış oksapar iğne var. Kullanan varsa gönderebilirim. Herhangi bir ücret talebim yoktur.

Kızlar bugün gün aşırı ikinci kontrol kanı verdim 3 katına çıkmış çok şükür betahcg. Çoğul gebelik olabilir dedi doktorum. Perşembe kese için çağırdı ama haftaya gitmek istiyorum hem kese hem kalp atışı tek seferde görülsün sürekli takipte olmak istemiyorum stres yaratıyor

Tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…